dalsi problem s VDO dayton 2304

Vše o zapojení repro, radia atd..
Odpovědět
mi-sicek

dalsi problem s VDO dayton 2304

Příspěvek od mi-sicek » 02 dub 2008, 08:46

Astraci mna uz s toho radia trafi.....
Ked je teplo a zapnem radio tak hra v pohode, ale ked je trocha chladnejsie priklad ako dnes +2 stupne tak ked ho zapnem tak sa za sekundu vypne. Ked pridrzim palec na display, tak hra a ked palec pustim vypne sa. Blbne to az pokym neni väcsie teplo, potom uz hra v pohode. Nemate s tym niekto skusenosti? Mozu to byt zle kontakty alebo co mi poradite??? Dajte prosim nejake rady..
MOC DIKY

Reklama

Ivorty
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ivorty » 02 dub 2008, 10:02

a máš spravně zaklapnutý panel ??? a nebo mrkni jak jsou na tom ty stikové kontakty mezi panelem a radiem
Opel astra 1.6 16V R.V 2003,Klima, Okna Na DO, radio VDO Dayton 2304 Mp3. životní láska:)

HZS ČD JPO Přerov: "Chodíme tam, odkud jiní utíkají"

mi-sicek

Příspěvek od mi-sicek » 02 dub 2008, 10:48

Ivorty píše:a máš spravně zaklapnutý panel ??? a nebo mrkni jak jsou na tom ty stikové kontakty mezi panelem a radiem
To je vsetko o.k. Skusal som vyberat panel, zasa ho tam davat, v tom asi problem nebude... Len mi to akosi nedolieha ked je zima :(

4loko4

Příspěvek od 4loko4 » 02 dub 2008, 16:04

No ja mam zas iny problem s tymto radiom.. Vzdy ked vytiahnem kluc a dam ho znova tak radia mi idu, zostanu ulozene ale ked pocuvam MP3, tak nikdy mi to nehra odtial kde to skoncilo ale od zaciatku CD-cka. Funguje mi to iba pokial mam kluc v zapalovani ze menim radio a CD, ale ked vytiahnem tak sa mi to zrusi. Vie mi niekto poradit s tymto?

mi-sicek

Příspěvek od mi-sicek » 02 dub 2008, 16:10

no skus napisat "MARKY" -mu. Viem ze on to radio ma. Aspon ze nie som sam kto ma s tym radiom problemy :idea:

Marky

Příspěvek od Marky » 02 dub 2008, 16:13

4loko4 píše:No ja mam zas iny problem s tymto radiom.. Vzdy ked vytiahnem kluc a dam ho znova tak radia mi idu, zostanu ulozene ale ked pocuvam MP3, tak nikdy mi to nehra odtial kde to skoncilo ale od zaciatku CD-cka. Funguje mi to iba pokial mam kluc v zapalovani ze menim radio a CD, ale ked vytiahnem tak sa mi to zrusi. Vie mi niekto poradit s tymto?
Pokud vyndas panel z hrajiciho radia a klic je jeste v zapalovani, tak po novem vlozeni panelu zacne CD/MP3 znovu od zacatku. Pokud vypnes klicek nebo vypnes radio a pak vyndas panel, tak si posledni misto pamatuje a po vlozeni normalne pokracuje tam kde to skoncil, alespon tak jsem to vysledoval.

Marky

Příspěvek od Marky » 02 dub 2008, 16:15

mi-sicek píše:To je vsetko o.k. Skusal som vyberat panel, zasa ho tam davat, v tom asi problem nebude... Len mi to akosi nedolieha ked je zima :(
Vypada to na problem v kontaktu panel/radio , ale co s tim udelat, aby nebyl problem s pripadnou reklamaci :? .

mi-sicek

Příspěvek od mi-sicek » 02 dub 2008, 18:57

Marky píše:
4loko4 píše:No ja mam zas iny problem s tymto radiom.. Vzdy ked vytiahnem kluc a dam ho znova tak radia mi idu, zostanu ulozene ale ked pocuvam MP3, tak nikdy mi to nehra odtial kde to skoncilo ale od zaciatku CD-cka. Funguje mi to iba pokial mam kluc v zapalovani ze menim radio a CD, ale ked vytiahnem tak sa mi to zrusi. Vie mi niekto poradit s tymto?
Pokud vyndas panel z hrajiciho radia a klic je jeste v zapalovani, tak po novem vlozeni panelu zacne CD/MP3 znovu od zacatku. Pokud vypnes klicek nebo vypnes radio a pak vyndas panel, tak si posledni misto pamatuje a po vlozeni normalne pokracuje tam kde to skoncil, alespon tak jsem to vysledoval.
No aj ked panel nevyberiem a vytiahnem klucik tak aj tak mi to zacne potom hrat cele odznova

Marky

Příspěvek od Marky » 03 dub 2008, 09:10

Tak to je teda divne, takto by se to chovat nemelo :? .

milosh
Administrátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od milosh » 03 dub 2008, 13:46

mel sis koupit ALPINE nebo aspon Pioneera a bylo by to bez problemu :D
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet

Boči

Příspěvek od Boči » 03 dub 2008, 14:00

milosh píše:mel sis koupit ALPINE nebo aspon Pioneera a bylo by to bez problemu :D
Omyl stejny problem u Pioneera DEH 3900 :cry:
Opel Astra G 1.6 16V X16XEL sportovní vložka K&N, sportovní výfuk Ulter Sport, pružiny Weitec -35/20 Obrázek
https://www.astra-g.cz/forum//viewtopic.php?t=4398
Obrázek Obrázek

Marky

Příspěvek od Marky » 07 kvě 2008, 16:41

Osobne v tom nevidim problem, u me to funguje takto: hrajici radio se vypne vzdy, kdyz vytahnu klickek ze spinaci skrinky, tak se vypne motor i radio, chvilku pockam az radio uplne vypne (zhasne displej) a pak az vyndavam panel a CD se pak nevysune. Proste a jednoduse, pokud nechces aby Ti vyjelo CD po vyndani panelu, musi byt byt vzdy radio vypnute.
Pokud vypnu motor a nevyndam klicek (je v poloze O), tak motor zhasne, ale radio hraje dal.

Harmitsch
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Harmitsch » 09 kvě 2008, 16:38

jeste detail - mas zapnute nebo vypnute LOGIC - omezeni doby pouziti pristroje na 1 hodiny po vypnuti klickem? Ja to mam zapnute.
Jinak je jedno jestli radio vypnes pred nebo po vytahnuti klicku. Dulezite je jak psal Marky pockat az se uplne vypne
Astra Classic II 1,6 XEP (Z16XEP) + klima + computer + tempomat + VDO dayton 2304 (data na EDI)
Harmitschova Astřička - gallery

Odpovědět