kod radia a GM cislo
kod radia a GM cislo
Na tehle strankach jsem si stahnul programek na generovani kodu k radiu pomoci cisla GM.Nevim ale kde to cislo mam hledat.Nevlastnim carpass.Mohl by mi nekdo pomoct?
Astra caravan 1.6
- Reklama
-
- Kontaktovat uživatele:
číslo GM najdeš na rádiu zespoda nebo zhora přilepeno na samolepce... bílá s černým písmem, velké číslice..
Moje Astrina 1,7DTi
Přišel jsem, viděl jsem, zůstal jsem....
A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."
A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."
-
- Kontaktovat uživatele:
jak ho vyndat?
Ahoj, mam problem- nevim jak vyndat to zpropadeny radio... Svareci draty mam, strcim je do tech direk v rozich a muzu si ruce vykroutit abych to nejak vytah a nic,nema nekdo nejakej presnejsi postup???Diky vsem,Filip
PHILIPS
G KOMBI 98 1.6 16V X16XEL
G KOMBI 98 1.6 16V X16XEL
-
- Kontaktovat uživatele:
ja použíl přesný hřebík (4x).... když vyšroubuješ ty imbusky - červíky, tak tam vraž 4 hřebíky které tam jdou natěsno, tak daleko, až každy cvakne. pak to vytáhneš..
Moje Astrina 1,7DTi
Sorry,ze som zalozil nove vlakno,ale jeste jsem nevedel,jak se odpovida na dotaz.
Radio mi uz fachci jedna radost.svareci draty sou na hovno.Treba tam vrazit osumdesatky hrebiky,myslim prumer 3.Tak aby byli natesno.Vrazit,jak se da a vytahnes to skubnutim.Trapil sem se s tim dva dni a skoro jsem rozbil auto,je to hodne na nervy.Do programku sem zadal posledni sedmicisli a vygenerovany stvorcisly jsem zadal do radia.
Kod na radiu se zapina:Zapnu zapalovani na druhou pozici,aby se rozsvitili kontrolky(radio je vypli).Stlacim AS a drzim,zapnu radio.AS stale drzim pokavad se nerozsviti styri carky.Zadam stvorcisly jednickou prvni,dvojkou druhe,trojkou treti,styrkou stvrte cislo.Logiku se dovtipite behem sekundy.Potom zase stlacim AS nadlouho,pokavad mi ten kod neveme.A je to.
To je cely navod pro ty,ktery s tim maji problemy.Generovaci program si stahnete v downloadoch.
Takze s uspechem do toho ,pratele.
Radio mi uz fachci jedna radost.svareci draty sou na hovno.Treba tam vrazit osumdesatky hrebiky,myslim prumer 3.Tak aby byli natesno.Vrazit,jak se da a vytahnes to skubnutim.Trapil sem se s tim dva dni a skoro jsem rozbil auto,je to hodne na nervy.Do programku sem zadal posledni sedmicisli a vygenerovany stvorcisly jsem zadal do radia.
Kod na radiu se zapina:Zapnu zapalovani na druhou pozici,aby se rozsvitili kontrolky(radio je vypli).Stlacim AS a drzim,zapnu radio.AS stale drzim pokavad se nerozsviti styri carky.Zadam stvorcisly jednickou prvni,dvojkou druhe,trojkou treti,styrkou stvrte cislo.Logiku se dovtipite behem sekundy.Potom zase stlacim AS nadlouho,pokavad mi ten kod neveme.A je to.
To je cely navod pro ty,ktery s tim maji problemy.Generovaci program si stahnete v downloadoch.
Takze s uspechem do toho ,pratele.
Astra caravan 1.6
- Fritol
- Kontaktovat uživatele:
Re: kod radia a GM cislo
čavec kluci potreboval bych dostat kod na radio z Corsy C
GM330886636
No.:24441224
Typ: CDR 2005
díky
GM330886636
No.:24441224