Vymena original autoradia CAR 300 za neoriginalni

Vše o zapojení repro, radia atd..
Odpovědět
Shintec

Vymena original autoradia CAR 300 za neoriginalni

Příspěvek od Shintec » 20 lis 2007, 20:48

I dostal jsem pred 14 dny chut vymenit sve kazetove autoradio CAR 3000 za neco vymazlanejsiho, .. tedy CD. Original Opel CD autoradio bylo na E-Bay vcelku drahe a za tu cenu jsem mohl mit jinde i MP3 a podobne.
Po nekolika dnech hledani mi dosla zasilka autoradia, ktere nehyrilo cirkusovymi barvami, jak je to ted popularni a bylo v interieru me Astry G vcelku vkusne.
Dalsi tri dny jsem stravil s naradim v ruce a s nosem v internetu a lustil otazku, jak to puvodni zarizeni z te zatrolene palubky vyndat. I podarilo se pomoci ctyr srubovaku zapichnutych do direk po imbusech. Vcelku jednoduchy trik a tak jsem si mohl usetrit skrabance na palubce od toho paceni pomoci srubovaku, umelohmotnych podlozek a podobne.

Heureka! Zvolal jsem nad nove objevenou cernou dirou a jal se tam strkat vykrik posledni techniky z oblasti audiotechniky.
Hmmm, nejak se tomu nechce. V cem to asi tak vezi? ... jeee ony tam jsou tri a v na radiu jen dva konektory.
Hmmm, nevadi, stravim dva dny na internetu a nad moudrostmi. Vsude vidim zamontovane neoriginalni radia a radoby funkcni postupy, ale nejak to po dalsich dvou dnech zkouseni stale nefunguje. Safra, proc jsem od malicka studoval elektrotechniku ...
Posledni trumfy mizi spolecne s nekolika nenavratne ztracenymi sroubky.
Treti konektor v aute je nasilne oddeleny od zbylych dvou. Jiz je tedy mohu zasunou do radia. Hmmm, ale co ta antena? Jsou uz vsichni vyrobci na svete tak vysinuti, ze musi vse mit jinak? Ale nevadi, jdu z garaze do bytu a vracim se vitezoslavne alespon s nekolika CD a chci vyzkouset ten SOUND ... je to ale radost skrze slzy ...
A jejda, pustene CD sumi to jak u vodopadu. Co s tim zase je? Nejaka spatna zem? Kontroluji, nervacim, hazim naradim na zem a rikam si, zda ty posledni dva tydny staly opravdu za tu ztratu casu.
Zaroven zacinam obdivovat ty trpelivce na tomto webu, kteri sva GECKA vypestovali opravdu k nadhernemu vzhledu.
Vytrhavam nove radio, vsude chaos, az moc zbytecnych plastu a neuveritelne malo sroubku. Zapojuji s poslednimi zbytky trpelivosti stare kazetove radio a modlim se za jeho funkci. Zmacknu cudlik a ono to zase hraje.

PARADA! Proste na vic nemam, jsem technicke nemehlo, budu nadale poslouchat jen radio a mozna si za drahy peniz koupim CD od Opla na E-Bay a za velke penice mi to snad prehraje original CD a vypalene tam urcite nepujdou :o)

Nervy mam opravdu v kbeliku ...

Autem se ma jezdit a ne si s nim hrat.

Tak zdar a silu!!!

Reklama

Zdeněk Lbc

Příspěvek od Zdeněk Lbc » 21 lis 2007, 07:28

:D Ještě si můžeš zpívat! :D

gErda

Příspěvek od gErda » 21 lis 2007, 08:21

:lol: pekny, vzdycky kdyz chce clovek neco vic a lepsiho tak se musi neco podelat, to je zakon schvalnosti, to znam :D
Opel Astra G 5dv Hatchback 1,6 16V ,Z16XE, 74kw , r.v. 2001

medva1

Příspěvek od medva1 » 21 lis 2007, 08:29

Neboj se toho.... chce to klid.... dvakrát tady prostuduj všechny rady a uvidíš že o byla nějaká blbost .... vždycky v tom je nějaká blbost.... a kyž na ní přijdeš říkáš to sna není možný dva dny o ono stačilo jen prohodit tady ty dva dráty.... PS: jen by mě zajímalo co jsi na tom laboroval 14 dnů to by mě z toho už jeblo :D :shock: :D
ASTRA-G CARAVAN 1,4-16V-66kW EDITION 2000

Marky

Příspěvek od Marky » 21 lis 2007, 08:45

A co v Tvem pripade radeji zkusit nejakou dilnicku co montuji radia atd., budes to mit za nejakou stovku, ale urcite v klidu, rychle a bez stresu.

genius0011
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od genius0011 » 21 lis 2007, 22:32

Marky píše:A co v Tvem pripade radeji zkusit nejakou dilnicku co montuji radia atd., budes to mit za nejakou stovku, ale urcite v klidu, rychle a bez stresu.
Moje řeč nechal jsem si přehodit rádio v hifiservisu a stálo to opravdu jen nějakou tu stovku a ještě mi uvařili kafe
teď R Scenic 2.0 16v 103kw rv00
ex ASTRA 1.6 8v 55kw rv99 rip

Odpovědět