Zadní repro
Zadní repro
Koupil jsem ojetou astru g a později jsem zjistil, že v zadních dveřích nejsou repráky. Předchozí majitel si je asi nechal. Můžete mi někdo poradit jaké tam přijdou (prý jsou nějaké užší), kde bych je sehnal a kolik stojí ?
- Reklama
-
- Kontaktovat uživatele:
repro
Viem len, ze su to sirokopasmove reproduktory a ako original to hra celkom slusne, i ked som tomu dodal troska opory cez SUBIK. Poradim ti asi tak. Chod do predajne, kde sa zaoberaju car-hifi, a tam ti isto budu vediet poradit. Keby si to kupoval original OPEL, tak by si za to celkom dost zaplatil - musis zvazit, co je pre teba vyhodnejsie
ASTRA-G-caravan (X17DTL)
- dj.chicken
- Kontaktovat uživatele:
repro
no kazdopadne co se tyce repra...kdyz koupis nejake levne na kteerych mas napsane 300w a zdaji se ti kvalitni...task to i tak neni...je lepsi koupit nejakou znacku...ale ty seriove jsou celkem vykonne pokud nepotrebujes nejaky extrem...takze bych doporucil seriove nekde z vrakace nebo neco kvalitnejsiho...prece si nebudes kupovat nejake supaky ktere se ti hned spali...do takoveho supr auticka...
''ASTRULE G'' 2.0Di 16V 3-dv. ''EDITION-100''
PRODÁM SVOJI ASTRULKU, NEPOJÍZDNÁ (PRAVDĚPODOBNĚ ZADŘENÝ MOTOR) K ODBĚRU IHNED!!!!!!! SMLUVNÍ CENA 15 000,- PŘI RYCHLÉM JEDNÁNÍ SLEVA!!! veškeré dotazy rád zodpovím
PRODÁM SVOJI ASTRULKU, NEPOJÍZDNÁ (PRAVDĚPODOBNĚ ZADŘENÝ MOTOR) K ODBĚRU IHNED!!!!!!! SMLUVNÍ CENA 15 000,- PŘI RYCHLÉM JEDNÁNÍ SLEVA!!! veškeré dotazy rád zodpovím
Re: repro
souhlas, taky doporučuji origo. sou superdj.chicken píše:no kazdopadne co se tyce repra...kdyz koupis nejake levne na kteerych mas napsane 300w a zdaji se ti kvalitni...task to i tak neni...je lepsi koupit nejakou znacku...ale ty seriove jsou celkem vykonne pokud nepotrebujes nejaky extrem...takze bych doporucil seriove nekde z vrakace nebo neco kvalitnejsiho...prece si nebudes kupovat nejake supaky ktere se ti hned spali...do takoveho supr auticka...
Zprávy prosím pouze emailem na info zavináč doopla.cz
- dj.chicken
- Kontaktovat uživatele:
origoš
no možná bych je akorát doladil nejakou tou tubou v kufříku...protože to jsou spise středobasy a víšky takže ty nizké kmitočty nejdou zase tak moc slyšet...ale jsem naprosto spokojen a tuba bude behem pristiho mesice ale jen malinka protoze potrebuju mit prazdny kufr...neříkam ze casem si tam nebudu davat nejake lepsi ale pro prumerne hlasity zvuk s malym skreslenim jsou dobre protoze jsou podle me delane primo na ty radia co jsou seriove...takze jesli tam mas i origoš radio...tak vol original repracky...
''ASTRULE G'' 2.0Di 16V 3-dv. ''EDITION-100''
To, že tam ty repráky nejsou se ani moc nedivím. Známej koupil novou Astru a po dvou měsících jme přišli na to, že tam taky nejsou . A to ta ASTRA byla skoro v max. výbavě. Jeli jsme do OPLA a tam na nás koukali jak na blázny. Nakonec to uznali a namontovali je tam. Asi ve výrobě trochu zaspali.
ASTRA G "100", X14XE, 16V, HB
- Princ William
tak to abych se taky mrknul jestli taky nechrapalikavkys píše:To, že tam ty repráky nejsou se ani moc nedivím. Známej koupil novou Astru a po dvou měsících jme přišli na to, že tam taky nejsou . A to ta ASTRA byla skoro v max. výbavě. Jeli jsme do OPLA a tam na nás koukali jak na blázny. Nakonec to uznali a namontovali je tam. Asi ve výrobě trochu zaspali.
Opel Astra G, 3DV, edice 100, 2/2000, X18XE1, polarmeerblau, kůže, 109.660 - 198.360 km PRODÁNO
Zdravím Vás páni.
Mám už objednanú Astru classic II, teda G -čkovú radu - funglača.
Tiež riešim hudbu do tohto vozila. Predné repráky budú osadené už z výroby, ale zadné stále riešim. Ako tu bolo spomenuté, do zadných dverí idu repro o priemere 130 mm. Opel by mi vedel zabezpečiť originál repraky - nejakých 1800.-Sk.
Neviem však, či zvuk v reprákoch osadených do zadných dverí dostatočne vynikne, a či tieto repraky sú kvalitné a do akej miery. Nemusím mať super hudbu, ale nech to je príjemné na posluch. Zvažujem i trojpásmové do zadného plata, len neviem, či mi to nebude prekážať pri zatváraní a otváraní zadných dverí (hmotnosť, kabeláž a tak). Počul som i také názory, že v zadnom plate (lepšia ozvučnica - ktorú tvorí batožinový priestor) je možno až o 60% kvalitnejšií zvuk ako v zadných dverách. V tých zadných dverách by sa mi to videlo lepšie. Ale prednosť bude mať tá verzia, čo dá kvalitnejší zvuk. Tak aký je váš názor? Ďakujem.
Mám už objednanú Astru classic II, teda G -čkovú radu - funglača.
Tiež riešim hudbu do tohto vozila. Predné repráky budú osadené už z výroby, ale zadné stále riešim. Ako tu bolo spomenuté, do zadných dverí idu repro o priemere 130 mm. Opel by mi vedel zabezpečiť originál repraky - nejakých 1800.-Sk.
Neviem však, či zvuk v reprákoch osadených do zadných dverí dostatočne vynikne, a či tieto repraky sú kvalitné a do akej miery. Nemusím mať super hudbu, ale nech to je príjemné na posluch. Zvažujem i trojpásmové do zadného plata, len neviem, či mi to nebude prekážať pri zatváraní a otváraní zadných dverí (hmotnosť, kabeláž a tak). Počul som i také názory, že v zadnom plate (lepšia ozvučnica - ktorú tvorí batožinový priestor) je možno až o 60% kvalitnejšií zvuk ako v zadných dverách. V tých zadných dverách by sa mi to videlo lepšie. Ale prednosť bude mať tá verzia, čo dá kvalitnejší zvuk. Tak aký je váš názor? Ďakujem.
rpzhodně ti víc parády a lepší zvuk udělaj ovály v platě než 13ky ve dveřích ale problem je že plato neni dostatečně vystužený a ty ovály timpádem budou hrát hůř já mám plato dělaný z mdf desky a můžu doporučit a fakt je to znát ted stehuju a mám plato a sw z kufru venku taže jedu jenom na přední a zadní boční repro a je to slabý i když mám jiný repro než serii
- Princ William
no ja nevim ja bych dal radeji prednost reprakum ve dverich protoze repraky na plate bez oyvucnice neni zrovna ono. ja bych dal repro do zadnich dveri a subwofer do kufku a bude to hrat jete lip nez repro na plate. a hlavne repro na plate moc strasi (akorat pro zlodeje)
Opel Astra G, 3DV, edice 100, 2/2000, X18XE1, polarmeerblau, kůže, 109.660 - 198.360 km PRODÁNO