Nove radio si nepamata
Nove radio si nepamata
Caute. Hladam radu. Vymenil som original radio CDR 500 za ine. Prepojil som to cez redukciu DIN -> ISO. Vsetko vyzera, ze ide, ale radio si nezapamata nastavenia, ked sa vyberie kluc (alebo mozno, ked zhasne startovanie). Skusil som prehodit zlty a cerveny kabel, ale zhorela akurat poistka, ktora bola v cervenom kabli (F0.5AL250V). V zltom kabli je tiez poistka, ale ina (F10AL250V).
- Reklama
- denny
- Kontaktovat uživatele:
Re: Nove radio si nepamata
A co takhle při přehození vodičů přehodit i pojistky .
Ono napájet radio přes 0,5 A pojistku asi nebude to pravé ořechové.
Ono napájet radio přes 0,5 A pojistku asi nebude to pravé ořechové.
Ja som z elektro celkom lavy. Ale ma aj napadlo dat tam rovnaku poistku, aka bola v zltom kabli. Len som s tym nechcel moc spekulovat. Ak vymenit aj poistky, tak ani neviem, ktoru poistku dat do ktorej cerveno-zltej kombinacie. Mam tam dat obidve rovnake (F10AL250V)?
- denny
- Kontaktovat uživatele:
Dej do obou10A,proti zkratu to chránit bude.
Dal som do oboch 10 A, ako si radil a vyzera to byt OK. Len sa radio po vlozeni kluca a otoceni do 1. polohy len zapne do stand-by a nezacne hrat. Skusim este pozret nastavenie radia. Dik za rady. Takisto aj novy plechovy ramik, ktory bol k novemu radiu, v tej sachte nesedi a neviem, ako by som ho tam upevnil, aby radio nebolo navolno. Skusim pospekulovat. Este raz diky. Mozete lock.
-
staru pôvodnu šachtu predpokladam že si vybral von, ta nova pološachta ma po celom obvode vylisovane vystupky ktore treba pozahynať smetom von od radia + tie lepšie radia maju možnosť aj bočnej fixacie aj zadneho pozičneho kolika aby ti to radio tam neplandalo v tvojom pripade bočny fix cez skrinku spolujazdca!
ZA-22dtr mt6-f40 Silver Elegance m03 (aktuálne 393tkm) No-Kat No-EGR.Alzaf 285tkm,bolo AstraF-1,6 8V combi. Pokiaľ nie som tu tak, som určite niekde inde.. ešte sa nestalo, že by som nebol absolútne nikde.. Alfamobil +421 948 833 957 alebo Pevný 0905 833 957
Diky, jerry. Spravil som tak, ako si napisal. Uz to tam sedi ako prilepene.