Zapojení výškáčů - předních a zadních
Zapojení výškáčů - předních a zadních
Ahoj, máte někdo zkušenost se zapojením předních a zadních výškáčů? Můžete prosím poradit? Jak je to s kabeláží? Rozumím tomu dobře, že Sonáče autorádia mohou hrát pouze na 4 repro? Když chci výškáče musím to prohnat přes zesilovač? Hledal jsem ve foru, ale nic jsem nenašel proto předem díky za radu!
- Reklama
Re: Zapojení výškáčů - předních a zadních
nemusíš to hnát přes externí zesilovač, středobas+výškáč se počítá jako jeden reproduktor
kabel z rádia se přivede na středobas paralelně ze svorky středobasu do vyhýbky a z vyhýbky na výškáč
kabel z rádia se přivede na středobas paralelně ze svorky středobasu do vyhýbky a z vyhýbky na výškáč
Astra G 1,8 16V caravan, automat
Re: Vyskace
také jsem dával výškáče do zadních dveří,jedny jsem tedy celé odstrojil než jsem zjistil kde jsou kable vyvedené,u druhých jsem již celý tapec nesundaval,je to trošku porod,stačilo tapec vycvakat dole,uvolnit na boku a v prostoru madla,pak tto odtáhnout,rukou nahmatat kable,jsou i vidět a vysunout do prostoru výškového repráčku,krytka stačí vycvaknout,kablíky jsou zhruba u prostřed dveří chycené proužkem pásky,hlavně nemusíš celý tapec vysazovat z lištou u okna,když vyskáčou ty plíšky tak je to zábava dát do kupy :ono stačí zápolení s kličkou na oknaMaranelo píše:A kable v predu su vo stlpiku a reprak tam je a pri zadných musis osadit nove vyskace a kable su ukryte za tapacirungom dverí...
- milosh
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
rekl bych ze ne, ale kabely mas pripraveny k montazi z vyroby.daneczek píše:takže ty repráky tam jsou? jen nejsou zapojené? nezkoumal jsem to tak, že bych tapec vyndal.
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
tak ty výškáče jsem tam neměl,tedy v zadních dveřích,v předu jsem je měl,mluvím o výškáčích,ty hlavní jsem v zadu již měl,jestli tam jsou zjistíš snadno,vycvakneš tu mřížku která kryje výškáče,ale jestli ti to nehraje tak tam určitě nebudou,těžko by byly jen odpojené,kable tam připravené jsou,výškáče tam ale já neměldaneczek píše:takže ty repráky tam jsou? jen nejsou zapojené? nezkoumal jsem to tak, že bych tapec vyndal.
- milosh
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
I kdyz nechapu proc na tom tak setrej, dyk to je par stokorun - Vivat opel
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Re: Zapojení výškáčů - předních a zadních
Jen poupravím kvalitnější reproduktory mají výhybky jak pro středobas ta i pro výškový reproduktor takže se přívod dává do výhybky a pak se z ní tahá středobas i výška solo. zde je viditelná výhybka pro toto zapojení http://www.el-diablo.cz/catalog/product ... cts_id=794Radek.km píše:nemusíš to hnát přes externí zesilovač, středobas+výškáč se počítá jako jeden reproduktor
2005 1m.MČR dBDrag Racing Super Street 1-2 NW
2006 3m.MČR dBDrag Racing Super Street 1-2
Spinner Audio2x15" SPL 144,7dB
http://el-diablo.cz
2006 3m.MČR dBDrag Racing Super Street 1-2
Spinner Audio2x15" SPL 144,7dB
http://el-diablo.cz