Hlasitost radia po zapnutí
Hlasitost radia po zapnutí
Mám takový, možná hloupý, dataz. Rádio mi po zapnutí hrozně řve. Vždycky ho musím zeslabit. Nemůžu vůbec přijít na to jak ho nastavit aby se po zapnutí chovalo tišeji Poraďte někdo jak na to? Určitě to bude nějaká blbost
Elegance 1,6 16V; rv 1998; 5 dv
- Reklama
- milosh
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
mam stejnej problem, mam Sony - drive v jinych autech pioneer, neda se to vubec srovnat. nebyt ten sonak zadara uz bych ho nechtel, no aspon ze to ma vstup na 3,5 jacka
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
A můžeš teda napsat jak? Ja jsem na to vůbec nepřišel a co jsem si stáhnul manuály v češtině co tu jsou někde vystavený - tak tam jsem to nenašelpepca píše: nevím jak u kterých rádií,ale jak jsem obdržel od Zdenka ten manuál v češtině k rádiiím do astry,tak tam někde je popisováno nastavení a uložení hlasitosti do paměti rádia.
budeš muset vydržet,počítám tak až odpoledne,knížku mám v autě,tak jí vezmu a jestli ten návod na tu hlasitost nebude dlouhý,tak ti to sem opíšu,ale říkám,musíš vydržet do odpoledne.Bamboocha píše:A můžeš teda napsat jak? Ja jsem na to vůbec nepřišel a co jsem si stáhnul manuály v češtině co tu jsou někde vystavený - tak tam jsem to nenašelpepca píše: nevím jak u kterých rádií,ale jak jsem obdržel od Zdenka ten manuál v češtině k rádiiím do astry,tak tam někde je popisováno nastavení a uložení hlasitosti do paměti rádia.
tak se omlouvám,pro knihu jsem zaběhl do garáže,ale musím tě zklamat,jsem si to spletl,tam je hlasitost ůdajně nastavená již z fabriky,tedy u origoš rádií,co se tam dá pouze nastavit a opět jen u některých typů vozů,je automatická změna hlasitosti dle jízdy rychlosti auta,nic jiného jsem tu nenašel,tak promin.
No radši bych vydržel do odpoledne a dozvěděl se pozitivní zprávy . To nastavení hlasitosti dle rychlosti jsem si nastavil a můžu jen chválit. Ale ta prvnotní hlastitost mě štvepepca píše: tak se omlouvám,pro knihu jsem zaběhl do garáže,ale musím tě zklamat,jsem si to spletl,tam je hlasitost ůdajně nastavená již z fabriky,tedy u origoš rádií,co se tam dá pouze nastavit a opět jen u některých typů vozů,je automatická změna hlasitosti dle jízdy rychlosti auta,nic jiného jsem tu nenašel,tak promin.
odpoledne ti též nic jiného neřeknu,nebot cituji,str.8 HLASITOST přístroj se zapíná vždy v základní hlasitosti,která byla zadána při výrobě.Tuto hlasitost při zapnutí nelze změnit,tudíž nemohu sloužit,a to koukám do CAR 400, jen nechápu proč ti to tak řve.Bamboocha píše:No radši bych vydržel do odpoledne a dozvěděl se pozitivní zprávy . To nastavení hlasitosti dle rychlosti jsem si nastavil a můžu jen chválit. Ale ta prvnotní hlastitost mě štvepepca píše: tak se omlouvám,pro knihu jsem zaběhl do garáže,ale musím tě zklamat,jsem si to spletl,tam je hlasitost ůdajně nastavená již z fabriky,tedy u origoš rádií,co se tam dá pouze nastavit a opět jen u některých typů vozů,je automatická změna hlasitosti dle jízdy rychlosti auta,nic jiného jsem tu nenašel,tak promin.
Právě to taky nechápu myslel jsem že se rádio zapíná v hlasitosti která tam byla při vypnutí. Asi si budu muset zvyknout že vždy po zapnutí nejdříve zeslabujupepca píše:odpoledne ti též nic jiného neřeknu,nebot cituji,str.8 HLASITOST přístroj se zapíná vždy v základní hlasitosti,která byla zadána při výrobě.Tuto hlasitost při zapnutí nelze změnit,tudíž nemohu sloužit,a to koukám do CAR 400, jen nechápu proč ti to tak řve.Bamboocha píše:No radši bych vydržel do odpoledne a dozvěděl se pozitivní zprávy . To nastavení hlasitosti dle rychlosti jsem si nastavil a můžu jen chválit. Ale ta prvnotní hlastitost mě štvepepca píše: tak se omlouvám,pro knihu jsem zaběhl do garáže,ale musím tě zklamat,jsem si to spletl,tam je hlasitost ůdajně nastavená již z fabriky,tedy u origoš rádií,co se tam dá pouze nastavit a opět jen u některých typů vozů,je automatická změna hlasitosti dle jízdy rychlosti auta,nic jiného jsem tu nenašel,tak promin.