Problém s autorádiem (nejde zapnout)
Problém s autorádiem (nejde zapnout)
Ahoj, mám problém s autorádiem. Koupil jsem si nové autorádio Alpine CDE-111R, zapojil jsem ho místo originálního autorádia a asi po pěti minutách poslouchání hudby se najednou vypnulo. Od té doby mi nejde zapnout v astře jiné autorádio než originální. Zkoušel jsem 3 různé rádia, ale nešly zapnout. Originál radio (Blaupunkt 300) se v pohodě rozsvítí a jede. Nevím kde může být problém, už jsme kontrolovali pojistky, zkoušeli jsme to moje Alpine rádio ve 3 autech a ve všech fungovalo, jenom v mojí Astře to nechce fungovat
Budu rád za každou radu.
Budu rád za každou radu.
Opel Astra G (2004)
- Reklama
- denny
- Kontaktovat uživatele:
Re: Problém s autorádiem (nejde zapnout)
Asi ti došlo k přepálení pojistky.Zkus ve štekru radia musí být po zapnutí klíčku +12V ve dvou pinech.Opel má přehozené plusy proti standartu a zřejmě pojistka po zap klíčku šla do kytek.
No nevím přesně co myslíš tím "Zkus ve štekru radia musí být po zapnutí klíčku +12V ve dvou pinech." ale pojistky jsem kontroloval a byly všechny ok. Navíc to radio Alpine mi fungovalo asi 5 minut, potom se najednou vypnulo a na displeji Astry se rozsvítilo datum (předtím tam nebylo).
Opel Astra G (2004)
Ten datum sarozsviety vzdy ked vypnes radio a zhasne pri kazdom zapnuti
Astra G 1.6 16v opc packet R.I.P
Astra G 1.8 16v opc packet EX
Vectra B sport 2.2DTI ( Stance wagoon)
Grand Cherokee 2.7CRD ( Expedition troll)
Zafira A 2.0 16v Turbo OPC daily car
Astra G 1.8 16v opc packet EX
Vectra B sport 2.2DTI ( Stance wagoon)
Grand Cherokee 2.7CRD ( Expedition troll)
Zafira A 2.0 16v Turbo OPC daily car
Datum se rozsvítilo proto, protože se vyplo rádio.
denny myslí štekr jako ISO konektor, po zapnutí klíčku musí být na dvou drátech kladný pól. +12
denny myslí štekr jako ISO konektor, po zapnutí klíčku musí být na dvou drátech kladný pól. +12
[color=red][size=100][b][u]>>>DIAGNOSTIKA Kladno,Praha kdyby tak SZ<<<[/u][/b][/size][/color]
PRODEJ moje coupe Z22SE
https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?f=40&t=22659&p=384981#p384981
PRODEJ moje coupe Z22SE
https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?f=40&t=22659&p=384981#p384981
no zatím nemám jak změřit jestli je to kladný pól +12. Nemáte ještě nějaký tip co by to mohlo způsobovat, že originální rádio jede a ostatní ne?
Opel Astra G (2004)
- denny
- Kontaktovat uživatele:
A máš zapnutý klíček?
jasně, zkoušel jsem to i při nastartovaném motoru ale zatim nic
Opel Astra G (2004)
tak mi nejde ani original radio odblokovat zkouším to podle návodu. Zapnout zapalování > Vypnout radio > držet 3vt. AS a pak zapnout. Potom se mi na displeji rozsvítí SAVE a tím to končí. Nemůže byt chyba v řídící jednotce?
Opel Astra G (2004)
RJ nema vpliv na radio muze byt zakodovano
[color=#000000]Mirdova2908-Tempomat,4xEl.okna,Pp od davida a mnoho dalsich veci[/color]
Kia ceed 1.6crdi 94kw,2013
ono muze byt na alpine jinak zapojeni kablu tam staci prehodit dva kable ja sem mel neco podobneho ze sony ale ti muzes mit i jinej problem vyskousej alpine radio v jinem aute jestli jede nebo jinem opli
[color=#000000]Mirdova2908-Tempomat,4xEl.okna,Pp od davida a mnoho dalsich veci[/color]
- denny
- Kontaktovat uživatele:
Seva-tak nás tady pěkně blbneš.V prvním přízpěvku píšeš
Originál radio (Blaupunkt 300) se v pohodě rozsvítí a jede.
a pak tu napíšeš,že nejde ani nakodovat.Asi ti opravdu praskla pojistka pro napájení od klíčku.
Originál radio (Blaupunkt 300) se v pohodě rozsvítí a jede.
a pak tu napíšeš,že nejde ani nakodovat.Asi ti opravdu praskla pojistka pro napájení od klíčku.
nebo poistka v radiu
- Mojmec11
- Bydliště: Kdysi okolí Třebíče, teď Jižní Čechy,vesnice,okna na všecky strany
To by nešlo vůbec nikde.Zkus sehnat kabel na neoplácké rádio,pokud nechceš prohazovat kablíky v konektoru.Tuším,že ho prodávaj i v Opelu.
A taky zkus HLEDAT. tohle už tady bylo.
A taky zkus HLEDAT. tohle už tady bylo.
Astra 1.6 16v 74kW,X16XEL,Caravan sport,"stříbrná sršeň" z Itálie
Astra 1.8 16V,Caravan,"stříbrná sršeň" z Německa - už jen jako zdroj náhradních dílů.
[color=#0000FF][b]Diagnostika OP-COM Dačice a okolí,ceny lidové,vytáhnu z vašeho auta všecky data- pak je na vás,co s nima uděláte[/b][/color] :lol:
Astra 1.8 16V,Caravan,"stříbrná sršeň" z Německa - už jen jako zdroj náhradních dílů.
[color=#0000FF][b]Diagnostika OP-COM Dačice a okolí,ceny lidové,vytáhnu z vašeho auta všecky data- pak je na vás,co s nima uděláte[/b][/color] :lol:
tak už to jede, byla to pojistka. Děkuji za pomoc
Opel Astra G (2004)