AEG CS FMP 660 BT ... co si o tom myslíte???
AEG CS FMP 660 BT ... co si o tom myslíte???
Zdravim narazil jsem na tohle rádio s 100W (40RMS) co si o něm myslíte?? Někdo kdo tomu trochu rozumí?? Bude hrát dobře??
http://www.autio.cz/cz/produkt/autoradi ... mp-660-bt/
http://www.autio.cz/cz/produkt/autoradi ... mp-660-bt/
- Reklama
-
- Kontaktovat uživatele:
Re: AEG CS FMP 660 BT ... co si o tom myslíte???
zle hrat nemusi ale je to nieco ako radia sencor, hyundai a ine
O co ti hlavně jde na tom autorádiu ? O bluetooth nebo o tu dalku ? Nebo o usb ?
[color=red][size=100][b][u]>>>DIAGNOSTIKA Kladno,Praha kdyby tak SZ<<<[/u][/b][/size][/color]
PRODEJ moje coupe Z22SE
https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?f=40&t=22659&p=384981#p384981
PRODEJ moje coupe Z22SE
-
- Kontaktovat uživatele:
asi mu ide o vsetko ked si to vybral
no jak vydim tyhle značky tohle mi příde jako kopie jvc
No tak už ho mám... a musim říct že co se týče zvuku tak super... jako je poznat že to zpracování není nejlepší ale taky za tu cenu... ale těch 4x100W je znát hraje to o hodně líp jak Blaupunkt co sem měl předtim.. bluetooth pracuje v pohodě no prostě zatim spokojenost... jediný co mi trochu vadí je že to rádio opravdu dost kouká ven protože má opravdu tlustej panel
Tak se srovnanim s blaukpuntem (pocitam original OPEL) sou skoro vsechny radia lepsi.
[color=red][size=100][b][u]>>>DIAGNOSTIKA Kladno,Praha kdyby tak SZ<<<[/u][/b][/size][/color]
PRODEJ moje coupe Z22SE
PRODEJ moje coupe Z22SE
- bahy
- Kontaktovat uživatele:
Ja som sa na lacnych radiach ojebal uz 2x obidve mi lezia doma v pivnici. Ono to sice hra vcelku dobre a zozaciatku vsetko funguje ako ma, ale casom sa to zacne kazit. Najprv po roku nepojde jedno potom druhe... A co sa tyka nejakeho realneho vykonu autoradia bez zosiku tak to je nejakych 6-10W co som niekde cital aj ked pisu 40-60
P.S.: Som chlapec z dediny a okno mam do dvora
-
- Kontaktovat uživatele:
lebo ten tvoj kenwooood ma viac ze ??
- bahy
- Kontaktovat uživatele:
pisem vseobecne o autoradiach bez napojenia repro cez zosik nikde som nepovedal ze moj ma viac... ja mam predne repro napojene cez ten tvoj zosik.
P.S.: Som chlapec z dediny a okno mam do dvora
- Štráda
- Kontaktovat uživatele:
AEG???To snad dělá spotřebiče domácí ne,tak jak se to může cpát do elektroniky a ještě do autoelektroniky!Nějaká shit a no name značka udělala pro AEG rádio a AEG si tam dala jen značku,od toho bych čekal tak max pěkný vzhled,ale výkon a kvalita origa rádia co bylo v Astruli na kazety!Sorry,ale těm parametrům se musím jen a jen smát!!!Proč myslíš,třeba,že značky jako Pioneer,Sony,JVC,Kenvood atd maj stále jen kolem 50W max a kolem 20W RMS a to at to rádio stojí 4000 nebo 40 000tis!Pak to už je o elektronice a procesorech a ekvalizérech(třeba i digitální atd)!!!
High Flow Head-Modrá Raketa z ML... michalstrasser@seznam.cz qip 387819619 tel.737117644 Facebook Michael Štráda
Hellracer Štráda
Hellracer Štráda
Můžu se zeptat jakou má to rádio 4*100W pojistku na napájení?
2x Opel Astra caravan 99/1,6 16V/X16XEL/Z147 - Italka a Švýcarka
- Štráda
- Kontaktovat uživatele:
Rádia klasické značkové se 4*50w maj kolem 10 až 15A,tuto si myslím,že asni nebude mít a nápis 100w je tam pouze jako lákadlo pro neznalce(reklamní a prodejní tryk)!
Jsou to mé zkušennosti a názory,klidně si jich nevšímejte,ale než si koupit lacinej a neznámej shit,tak radši budu poslouchat hukot kol v autě a budu šetřit na značkové rádio(dnes už u základních verzí cd/mp3 otázka od 2500,-!) a ne nějaký levný verk,co do něj nacpou obyč nejshitovější laser a komponenty,udělaj super efekt design,a na vrch přidaj slot pro pamětové karty,nebo USB na flasku!Pak to přes díry skáče,pak po pár měs to začne házet chyby a dlouho načítat,dokud úplně nelehne laser a pak ti zbyde poslouchat už jen FM!
Mě už tyto značky vyléčily a pustily a jedu pouze značkovky(5let v kuse a bez jediné poruchy jedno rádio)!Jak říkám,radši pošetřím a pak koupím,ono se to vyplatí,jak cenově,tak kvalitou výkonu a čistoty zvuku!!!
Jsou to mé zkušennosti a názory,klidně si jich nevšímejte,ale než si koupit lacinej a neznámej shit,tak radši budu poslouchat hukot kol v autě a budu šetřit na značkové rádio(dnes už u základních verzí cd/mp3 otázka od 2500,-!) a ne nějaký levný verk,co do něj nacpou obyč nejshitovější laser a komponenty,udělaj super efekt design,a na vrch přidaj slot pro pamětové karty,nebo USB na flasku!Pak to přes díry skáče,pak po pár měs to začne házet chyby a dlouho načítat,dokud úplně nelehne laser a pak ti zbyde poslouchat už jen FM!
Mě už tyto značky vyléčily a pustily a jedu pouze značkovky(5let v kuse a bez jediné poruchy jedno rádio)!Jak říkám,radši pošetřím a pak koupím,ono se to vyplatí,jak cenově,tak kvalitou výkonu a čistoty zvuku!!!
High Flow Head-Modrá Raketa z ML... michalstrasser@seznam.cz qip 387819619 tel.737117644 Facebook Michael Štráda
Hellracer Štráda
Hellracer Štráda