Marky píše:Souhlasim s Tebou po vlastni zkusenosti vim, ze je to spis jen takova nouzovka, ale ne kazdemu se muze libit v aute neoriginal. Za 3litry s USB to rozhodne nebude vdocko natoz alpinka, je to o vkusu a o penezich .
videl jsem novyho sonaka 2007 a mel to, urcite skok ze serie o dost, ale ja mam pijonyra
K pioneeru muzes poridit original kabel CA-R-PI.151 a bude Ti fungovat ovladani na volantu, jo a cena by mela byt do 1500Kc. Osobne bych si uz ted do astricky autoradio bez ovladani na volantu nedal ani kdybych ho dostal zadarmo, takze vzdy se cena radia zvedne minimalne o ten adapter. Jak se rika: zvyk je zelezna kosile .
Marky píše:K pioneeru muzes poridit original kabel CA-R-PI.151 a bude Ti fungovat ovladani na volantu, jo a cena by mela byt do 1500Kc. Osobne bych si uz ted do astricky autoradio bez ovladani na volantu nedal ani kdybych ho dostal zadarmo, takze vzdy se cena radia zvedne minimalne o ten adapter. Jak se rika: zvyk je zelezna kosile .
milosh píše: ja kdyz v aute jedu maximalne prehodim na jiny album ale kvuli tomu nepotrebuju mit na volantu kravinky
Kdyz se s autem prohanis jenom kolem komina a do prace tak mozna, ale pri x-hodin trvajici jizde je vopruz furt strachat rukou na radio. Me se ke vsemu neoriginalni radia v aute vubec, ale vubec nelibej
já bych rád pořídil neoriginal rádio ale podmínkou je aby zůstalo funkční ovládání na volantu ale i středový displej a to je jak se ukázalo problém, protože některé kabely sice zachovají ovl. na volantu ale nepodporují zobrazovaní na displeji. Například u Sony rádií stojí tato redukce cca 3000,- a to je fakt hodně vzhledem k tomu, že bych si představoval rádio okolo 6000,-
Radek.km píše:já bych rád pořídil neoriginal rádio ale podmínkou je aby zůstalo funkční ovládání na volantu ale i středový displej a to je jak se ukázalo problém, protože některé kabely sice zachovají ovl. na volantu ale nepodporují zobrazovaní na displeji. Například u Sony rádií stojí tato redukce cca 3000,- a to je fakt hodně vzhledem k tomu, že bych si představoval rádio okolo 6000,-
no já zas slyšel že u panasonic a VDO je redukce za 150,-Kč to mi prosím dej odkaz na tuto redukci za 3tis kč chci ji omrknout...dík
Předešlé vozy: Opel Astra F 1992 - 1.4 8v / Opel Astra G 2006 1.4 16v Twinport
Současný vůz: Opel Astra J 1.4 Turbo 88kW/120k - 2015 http://astra-rasag.maweb.eu - vše o Opel Astra G / H / J Moje astra https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?f=7&t=1704&start=0
U VDO mam potvrzene telefonicky, ze kabel stoji 190Kc a jsou treba dva, jeden na ovladani a druhy na displej. Bacha pokud si budes kupovat VDO, aby to bylo radio co podporuje EDI pro opel uz to neni u tech novych modelu samozrejmost. Radia panasonic maji pouze moznost ovladani z volantu redukce cca 1500Kc. Malo ktere radio umi zobrazovat na displeji, jsou to vesmes jen ty drazsi modely a redukce by klidne mohla byt i ty 3tisice co pise Radek.km .
milosh píše:Tak kdyz uz jsme u toho na pioneera redukce je k mani a pokud jo tak kde a za kolik? teda ne ze bych po ni touzil ale kdyz bude moznost
Na ceskem webu asi nebude k mani maji ji v zahranici cca za 50-55euro. Zavolej ale do firmy Basys ta je oficialnim dovozcem do CR a v jednom jejich pdfku pisi, ze originálním ovládáním na volantu s autorádiem Pioneer lze objednat pouze přes servisni oddělení
Pro rychlyradim: pokud by to byla pravda s tou cenou, tak dej vedet, ale ja jsem nic takoveho nikde nenasel, vsude za to chteli tech 1500Kc. Mozna se ten manik seknul, nebo vi jak to zapojit jinak pres nejaky bastl. Pokud Ti opravdu tu redukci da za ty dve stovky tak to ber!
Marky píše:U VDO mam potvrzene telefonicky, ze kabel stoji 190Kc a jsou treba dva, jeden na ovladani a druhy na displej. Bacha pokud si budes kupovat VDO, aby to bylo radio co podporuje EDI pro opel uz to neni u tech novych modelu samozrejmost. Radia panasonic maji pouze moznost ovladani z volantu redukce cca 1500Kc. Malo ktere radio umi zobrazovat na displeji, jsou to vesmes jen ty drazsi modely a redukce by klidne mohla byt i ty 3tisice co pise Radek.km .
nesouhlasim s tebou s tím kabelem k VDO taky jsem kupoval jiné VDO než original. a kabel je potřeba je jen jeden instalace absolutně jednoduchá pro EDI display jenom naasadíš do konektoru a na volant to vyžaduje přeletování jednoho drátu k této redukci.... zvládne to i amater
no ale já říkám že jsem byl u chlápka který montuje rádia do aut...a když sem mu řekl co chci ovl. na volandu + display tak mi řekl že redukce kol 200Kč to spraví a že tam něco spojí atd...mě to vysvětlovat ale to už je dýl a mělo by mě to fakčit...si pořád říkám kdo by si kupoval redukci za 3tis kč? ale možný je fakt všechno...