Výměna autoradia - demontage

Vše o zapojení repro, radia atd..
Odpovědět
milosh
Administrátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od milosh » 30 led 2007, 21:53

Marky píše:Souhlasim s Tebou po vlastni zkusenosti vim, ze je to spis jen takova nouzovka, ale ne kazdemu se muze libit v aute neoriginal. Za 3litry s USB to rozhodne nebude vdocko natoz alpinka, je to o vkusu a o penezich :wink: .
videl jsem novyho sonaka 2007 a mel to, urcite skok ze serie o dost, ale ja mam pijonyra :lol:
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet

Reklama

Marky

Příspěvek od Marky » 30 led 2007, 22:25

K pioneeru muzes poridit original kabel CA-R-PI.151 a bude Ti fungovat ovladani na volantu, jo a cena by mela byt do 1500Kc. Osobne bych si uz ted do astricky autoradio bez ovladani na volantu nedal ani kdybych ho dostal zadarmo, takze vzdy se cena radia zvedne minimalne o ten adapter. Jak se rika: zvyk je zelezna kosile :wink: .

http://www.pioneer.eu/files/pdf/HardWir ... sChart.pdf

milosh
Administrátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od milosh » 30 led 2007, 22:32

Marky píše:K pioneeru muzes poridit original kabel CA-R-PI.151 a bude Ti fungovat ovladani na volantu, jo a cena by mela byt do 1500Kc. Osobne bych si uz ted do astricky autoradio bez ovladani na volantu nedal ani kdybych ho dostal zadarmo, takze vzdy se cena radia zvedne minimalne o ten adapter. Jak se rika: zvyk je zelezna kosile :wink: .

http://www.pioneer.eu/files/pdf/HardWir ... sChart.pdf
ja kdyz v aute jedu maximalne prehodim na jiny album ale kvuli tomu nepotrebuju mit na volantu kravinky :D
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet

Marky

Příspěvek od Marky » 30 led 2007, 22:37

Asi jsi to origo radio vymenil moc brzo nez jsi si na tu "kravinku" stacil zvyknout, ja si s tim totiz furt hraju :D .

AstraDTI

Příspěvek od AstraDTI » 30 led 2007, 22:42

milosh píše: ja kdyz v aute jedu maximalne prehodim na jiny album ale kvuli tomu nepotrebuju mit na volantu kravinky :D
Kdyz se s autem prohanis jenom kolem komina a do prace tak mozna, ale pri x-hodin trvajici jizde je vopruz furt strachat rukou na radio. Me se ke vsemu neoriginalni radia v aute vubec, ale vubec nelibej :wink:

Radek.km
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Radek.km » 31 led 2007, 14:57

já bych rád pořídil neoriginal rádio ale podmínkou je aby zůstalo funkční ovládání na volantu ale i středový displej a to je jak se ukázalo problém, protože některé kabely sice zachovají ovl. na volantu ale nepodporují zobrazovaní na displeji. Například u Sony rádií stojí tato redukce cca 3000,- a to je fakt hodně vzhledem k tomu, že bych si představoval rádio okolo 6000,- :roll:
Astra G 1,8 16V caravan, automat

rychlyradim
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od rychlyradim » 31 led 2007, 15:35

Radek.km píše:já bych rád pořídil neoriginal rádio ale podmínkou je aby zůstalo funkční ovládání na volantu ale i středový displej a to je jak se ukázalo problém, protože některé kabely sice zachovají ovl. na volantu ale nepodporují zobrazovaní na displeji. Například u Sony rádií stojí tato redukce cca 3000,- a to je fakt hodně vzhledem k tomu, že bych si představoval rádio okolo 6000,- :roll:
no já zas slyšel že u panasonic a VDO je redukce za 150,-Kč to mi prosím dej odkaz na tuto redukci za 3tis kč chci ji omrknout...dík :?:

Astra - R@SAG
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Astra - R@SAG » 31 led 2007, 15:40

Co vim tak radia VDO Dayton to vse podporuji a kabel stojiasi 200 kc, tady je odkaz http://www.vdodayton.cz/index2.php?show=audio
Předešlé vozy: Opel Astra F 1992 - 1.4 8v / Opel Astra G 2006 1.4 16v Twinport
Současný vůz: Opel Astra J 1.4 Turbo 88kW/120k - 2015
http://astra-rasag.maweb.eu - vše o Opel Astra G / H / J
Moje astra https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?f=7&t=1704&start=0

rychlyradim
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od rychlyradim » 31 led 2007, 16:03

Astra - R@SAG píše:Co vim tak radia VDO Dayton to vse podporuji a kabel stojiasi 200 kc, tady je odkaz http://www.vdodayton.cz/index2.php?show=audio
já to říkal že jsem to někde slyšel... 8)

Marky

Příspěvek od Marky » 31 led 2007, 16:14

U VDO mam potvrzene telefonicky, ze kabel stoji 190Kc a jsou treba dva, jeden na ovladani a druhy na displej. Bacha pokud si budes kupovat VDO, aby to bylo radio co podporuje EDI pro opel uz to neni u tech novych modelu samozrejmost. Radia panasonic maji pouze moznost ovladani z volantu redukce cca 1500Kc. Malo ktere radio umi zobrazovat na displeji, jsou to vesmes jen ty drazsi modely a redukce by klidne mohla byt i ty 3tisice co pise Radek.km .

rychlyradim
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od rychlyradim » 31 led 2007, 16:51

tedy já jsem si chtěl kupovat panasonicka na mp3 a byl jsem za chlápkem co to montuje a ukázal mi na redukci do 200Kč...tak teď jsem z toho ťulpach... :roll:

milosh
Administrátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od milosh » 31 led 2007, 17:24

Tak kdyz uz jsme u toho na pioneera redukce je k mani a pokud jo tak kde a za kolik? teda ne ze bych po ni touzil ale kdyz bude moznost :)

Marky

Příspěvek od Marky » 31 led 2007, 17:48

milosh píše:Tak kdyz uz jsme u toho na pioneera redukce je k mani a pokud jo tak kde a za kolik? teda ne ze bych po ni touzil ale kdyz bude moznost :)
Na ceskem webu asi nebude k mani maji ji v zahranici cca za 50-55euro. Zavolej ale do firmy Basys ta je oficialnim dovozcem do CR a v jednom jejich pdfku pisi, ze originálním ovládáním na volantu s autorádiem Pioneer lze objednat pouze přes servisni oddělení

Servis:
Pondělí - Pátek
9:00 - 17:00
Přímý telefon: 234 706 740 - 741
E-mail: service@basys.cz

Tady je ta original redukce CA-R-PI.151 :
http://www.incarexpress.co.uk/view_prod ... o=CARPI151

Pro rychlyradim: pokud by to byla pravda s tou cenou, tak dej vedet, ale ja jsem nic takoveho nikde nenasel, vsude za to chteli tech 1500Kc. Mozna se ten manik seknul, nebo vi jak to zapojit jinak pres nejaky bastl. Pokud Ti opravdu tu redukci da za ty dve stovky tak to ber!

medva1

Příspěvek od medva1 » 31 led 2007, 18:04

Marky píše:U VDO mam potvrzene telefonicky, ze kabel stoji 190Kc a jsou treba dva, jeden na ovladani a druhy na displej. Bacha pokud si budes kupovat VDO, aby to bylo radio co podporuje EDI pro opel uz to neni u tech novych modelu samozrejmost. Radia panasonic maji pouze moznost ovladani z volantu redukce cca 1500Kc. Malo ktere radio umi zobrazovat na displeji, jsou to vesmes jen ty drazsi modely a redukce by klidne mohla byt i ty 3tisice co pise Radek.km .
nesouhlasim s tebou s tím kabelem k VDO taky jsem kupoval jiné VDO než original. a kabel je potřeba je jen jeden instalace absolutně jednoduchá pro EDI display jenom naasadíš do konektoru a na volant to vyžaduje přeletování jednoho drátu k této redukci.... zvládne to i amater
ASTRA-G CARAVAN 1,4-16V-66kW EDITION 2000

rychlyradim
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od rychlyradim » 31 led 2007, 18:08

no ale já říkám že jsem byl u chlápka který montuje rádia do aut...a když sem mu řekl co chci ovl. na volandu + display tak mi řekl že redukce kol 200Kč to spraví a že tam něco spojí atd...mě to vysvětlovat ale to už je dýl a mělo by mě to fakčit...si pořád říkám kdo by si kupoval redukci za 3tis kč? ale možný je fakt všechno... :shock:

Odpovědět