PANASONIC CQ-DFX802N
- Reklama
Takže jsem to rozsek a koupil Sony CDX GT616U a sehnal jsem ho za 4500 i s DPH, takže jsem neváhal ! Zatím naprostá spokojenost, líbí se mi možnost nastavení spodní pásmové propusti pro SW, už nemusím pílit tuny CZ, stačí jedna fleška se solidní pamětí no a dokonalej antishock je už jen jako třešnička na dortu. Naprostá spokojenost, nevím jestli bych za tyhle prachy sehnal lepší
Nazdar, prosimtě ... taky o něm uvažuju a ty si ho tad jenom chválíš, tak jsi mě dost nahlodal, jen bych měl pár dotazů:CUBErt píše:...
-dá se zvyknout na ten joy? přecijenom nedávno jsi psal že je pěkně nanic a teď jsi otočil o 180°
-jak se vyměňuje cd - motoricky nebo růčo odklopíš panel, vrazíš cd a panel přiklopíš?
-je ovládání hlavních funkcí jednoduché a intuitivní? nerad ve městě (kde se nejčastěji pohybuji) sundavám oči ze silnice, abych na to taky šeredně nedoplatil...
-opravdu nevíš kolik rádio namapuje maximálně GB prostoru? rád bych vzal USB HDD a vrazil ho tam - mass storage jako mass storage, mělo by to chodit
Díky moc
Astra G sportive r.v. 99, 3dv, X18XE1 (jezdí i pod 6l/100km!), polarmeerblau, pár vychytávek, žádný tuzing... - a najdete jí tady: https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.p ... 821#120821
Ahoj,
ten joy jsem shledal jako přínos, ovšem jen pro člověka, kterej nedosáhne na rádio. Znám pár lidí co ho maj, po většině jsou spokojení, ale spíš bych řekl že jsou zvyklí. Panel se odklápí mechanicky, ne motoricky, zaklopit zpět se musí ručně. Není to tak efekní, ale na druhou stranu nehrozí riziko poruchy při častém přenášení. Ovládání je příkladné, jednoduché, stačí se naučit pohyb jedním směrem ke kolečku na volume a vše potřebné je okolo něj. Já to řeším dálkáčem, kterej mám na sedačce a když třeba hledám nějakou Mp3 tak ho vemu do ruky a jen cvakám. Zatím mám odzkoušenou "flešku" s 1Gb, zítra mi ale přijde menší a lehčí (3g) "fleška" s 2Gb tak snad bude makat. Jinak ho musím pochválit jako celek, splnilo všechna má očekávání. Za celou dobu co ho používám CD ani Mp3 z CD a ani Mp3 z USB ani jednou neskočilo. Myslím, že za 4500,- asi moc lepších rádií neseženeš, tohle má vše co potřebuješ. Takže můžu jenom vřele doporučit. Jinak nevim jak s tim USB HDD, aby ti ho to utáhlo co se napájení týký, pokud teda neuvažuješ o externim zdroji napájení. Ovšem už na 2Gb flash paměti se vejde dost písniček pro poslouchání...
Dej pak vědět pro co jsi se rozhodnul.
ten joy jsem shledal jako přínos, ovšem jen pro člověka, kterej nedosáhne na rádio. Znám pár lidí co ho maj, po většině jsou spokojení, ale spíš bych řekl že jsou zvyklí. Panel se odklápí mechanicky, ne motoricky, zaklopit zpět se musí ručně. Není to tak efekní, ale na druhou stranu nehrozí riziko poruchy při častém přenášení. Ovládání je příkladné, jednoduché, stačí se naučit pohyb jedním směrem ke kolečku na volume a vše potřebné je okolo něj. Já to řeším dálkáčem, kterej mám na sedačce a když třeba hledám nějakou Mp3 tak ho vemu do ruky a jen cvakám. Zatím mám odzkoušenou "flešku" s 1Gb, zítra mi ale přijde menší a lehčí (3g) "fleška" s 2Gb tak snad bude makat. Jinak ho musím pochválit jako celek, splnilo všechna má očekávání. Za celou dobu co ho používám CD ani Mp3 z CD a ani Mp3 z USB ani jednou neskočilo. Myslím, že za 4500,- asi moc lepších rádií neseženeš, tohle má vše co potřebuješ. Takže můžu jenom vřele doporučit. Jinak nevim jak s tim USB HDD, aby ti ho to utáhlo co se napájení týký, pokud teda neuvažuješ o externim zdroji napájení. Ovšem už na 2Gb flash paměti se vejde dost písniček pro poslouchání...
díky moc za vyčerpávající odpoveď ... určitě dám vědět
Astra G sportive r.v. 99, 3dv, X18XE1 (jezdí i pod 6l/100km!), polarmeerblau, pár vychytávek, žádný tuzing... - a najdete jí tady: https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.p ... 821#120821
616U mam tiez namontovanu uz zopar tyzdnov a spokojnost (hehe dnes je to tusim mesiac). Pouzivam 2Gigovu SD kartu a zatial ziadny problem. Vdaka USB nepoznam co je to CDcko . Za tu cenu fakt nic lepsie nenajdes.
Tiez patrim medzi ludi co pouzivaju ten joy - nemam na neho kriveho slova aj ked je sice pravda, ze ten joy uz pouzivam cca 6 rokov. Ja ho mam namontovany dost atypicky, ale zato IMHO dost pohodlne > jednoducho laket oprety o lakt.opierku a len natiahnutym prstom si brnkam po joystiku ked hladam mp3ku, vyhladavanie podla adresarov je s nim tiez pohodove. Jedine co saham na panel radia je ekvalizer, nic viac som doteraz nepotreboval.
Tiez patrim medzi ludi co pouzivaju ten joy - nemam na neho kriveho slova aj ked je sice pravda, ze ten joy uz pouzivam cca 6 rokov. Ja ho mam namontovany dost atypicky, ale zato IMHO dost pohodlne > jednoducho laket oprety o lakt.opierku a len natiahnutym prstom si brnkam po joystiku ked hladam mp3ku, vyhladavanie podla adresarov je s nim tiez pohodove. Jedine co saham na panel radia je ekvalizer, nic viac som doteraz nepotreboval.
Tak dnes jsem to odevzdal k montáži - nakonec jsem vybral GT-616U (je stejné jako 610, jen je tmavší barvy) a dál jsem si přiobjednal redukci origoš ovládání na volantu (1450Kč, to je drzost za pár drátů) + výměna všech originálních repro za Magnat Classics...CUBErt píše:...
Když se mi podaří sehnat dalších 10-15k Kč, tak tam ještě půjde pořádný subwoofer, ale to je teď spíše hudba budoucnosti.
Tak nevim co si o tom mám myslet, zapojili to tak divně že to jede jen s klíčkem v zapalování (to se mi moc nelíbí, staré rádio jelo i při vypnutí klíčku) - ale to je asi jen záležitost montáže...
Hlavní je, že tolik opěvované USB u mě nefičí - zkoušel jsem můj 1GB MP3 přehrávač a napsalo že není podporován. Zkoušel jsem svojí 8GB flashku a napsalo to že zařízení s funkcí hubu nejsou podporována (přičemž tato flashka samozřejmě nefunguje jako hub a obě zařízení plně podporují usb mass storage)
Tak nevím, ani manuál mi neporadil, zkusím ještě flaskhu rozdělit na menší paritions, třeba se to chytí...
Hlavní je, že tolik opěvované USB u mě nefičí - zkoušel jsem můj 1GB MP3 přehrávač a napsalo že není podporován. Zkoušel jsem svojí 8GB flashku a napsalo to že zařízení s funkcí hubu nejsou podporována (přičemž tato flashka samozřejmě nefunguje jako hub a obě zařízení plně podporují usb mass storage)
Tak nevím, ani manuál mi neporadil, zkusím ještě flaskhu rozdělit na menší paritions, třeba se to chytí...
Astra G Z18XE 1.8 16V Bertone Coupe, Xenon H7, OPC volant a maska a naraznik 737 777 191 SKYPE: jamokon
https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?t=786
PRODAM
https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?t=786
PRODAM