Vypínání autorádia při startu

Vše o zapojení repro, radia atd..
Štráda
Kontaktovat uživatele:

Re: Vypínání autorádia při startu

Příspěvek od Štráda » 27 pro 2009, 14:03

Tak mě origo rádio,které vydrželo v autě cca 14dní po koupi nevypínalo,už si nepamatuju,co jsem měl za kapacitu baterky,ale co mám silnější baterku (80Ah),tak můžu mít puštěnej větrák na max,rozsvícené světla,orvané rádio a při startu nic nepohsne ani nevypne a to už tu baterku mám 4léta a 4zimy! :lol:
Rádio mám zapojené tak,že pracuje i bez zaplého klíčku-TID mi nevítí-poze rádio a při zapnutí klíčku svítí TID a na něm jak hodiny,teplota,tak i datum-nic jsem nepřepojoval,jen jednou jsem při vyndaném rádiu koukal na origo kabelovej svazek k rádiu a asi od výroby tam je odpojenej z jednoho pinu drát a zaizolovanej-asi to má návaznost na to,že všem kamarádům okolo mě,co maj neorigo rádio svítí na TIDu jen hdiny a teplota,jen mě i datum.... :lol:
High Flow Head-Modrá Raketa z ML... michalstrasser@seznam.cz qip 387819619 tel.737117644 Facebook Michael Štráda
Hellracer Štráda

Reklama

Jeena
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jeena » 05 pro 2010, 21:55

oživím starší téma ať nezakládám nové:
NEMÁM PROBLÉM S VYPÍNÁNÍM RÁDIA PŔI STARTU, ale normálně za chodu...jedu jedu a najednou se vypne...třeba i několikrát do hodiny, pak se jen zeslabí di ticha, pak je tejden klid, pak nastartuju a radio se nezapne, pak se zapne, ale hned se vypne...prostě takhle blbne...kabely jsou vyndaný avyfoukaný a vrácený z5...jiný rádio jsem nezkoušel...co by to mohlo bejt?

edit: mám car400
ASTRA G Caravan 1.4 16V (X14XE) Edition 2000
Obrázek

Majla

Příspěvek od Majla » 05 pro 2010, 22:13

možná "studeňák" někde v rádiu ??

Respo
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Respo » 19 čer 2012, 11:40

ahojte
toto mám nakreslené na rádiu... neviete ktoré stoho zapojenia mám mať v astre ?
momentálne mám zapojenú Modified wiring 1 a pri štarte je tam asi 10sec odmlka ( pri starom rádiu CAR 300 sa to odmlčalo cca na 3 sec )

Obrázek
( kliknutím na obrázok sa obrázok zvačší )
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - Tu odstrihnite - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Opel astra g 1.4 16V 2003 Z14XE
https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?f=47&t=24585

Pjasatoo

Příspěvek od Pjasatoo » 19 čer 2012, 12:11

Respo píše:ahojte
toto mám nakreslené na rádiu... neviete ktoré stoho zapojenia mám mať v astre ?
momentálne mám zapojenú Modified wiring 1 a pri štarte je tam asi 10sec odmlka ( pri starom rádiu CAR 300 sa to odmlčalo cca na 3 sec )

Obrázek
( kliknutím na obrázok sa obrázok zvačší )

Tohle je prostě návod na to, že u některých aut (viz.obrázek Vyjmenování aut) musíš přehodit drátek na kabelu od radia kvůli ukostření na stálých 12V...Tohle se stalo mě..koupil jsem radio LG a když jsem naladil stanice radia a uložil..tak po vyjmutí panelu a klíču od auta se všechno vymazala Takže musíš to mít stálých 12V připojené.

Vysvětlení :

Vezmeš červený a vyhodíš z té čokolády a napojíš ho místo žlutého .

Rozumíš ???
Teď máme Z18xe Mazlík

Pleshoun

Příspěvek od Pleshoun » 19 čer 2012, 12:18

Chjo, chlapi... dostanete k tomu návod a stejně to nezapojíte :-)
Pro tebe je modifikace 1... Pokud chceš, aby rádio hrálo i po vytáhnutí klíčku ze zapalování tak modifikace 2 (potom ho, ale nesmíš zapomínat vypnout)
Astra G 1,6 16V Comfort, r.v.2001, Z16XE

Respo
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Respo » 19 čer 2012, 12:20

tak to mám spravené ... len ja nemusím používať žiadne čokoládky ... mám tam na to už pripravené konektory ktoré môžem medzi sebou prehadzovať :)

ďakujem nebol som si istý či to mám správne

a velmi pekne ďakujem Pleshoun za vysvetlenie tretieho zapojenia ;-)
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - Tu odstrihnite - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Opel astra g 1.4 16V 2003 Z14XE
https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?f=47&t=24585

Odpovědět