Zdravim,
zaujimalo by ma,ci vie presne niekto aka maximalna montazna hlbka reproduktorov je mozna,aby vosli dnu do dveri,aby sa dali zakryt este mriezkou.
Mal by som zaujem o jedny repro,ktore maju montaznu hlbku az 73,5mm a nie som si celkom isty,ci ich strcim dnu.
Dakujem
lepšie repro. zachovanie vzhladu
Re: lepšie repro. zachovanie vzhladu
Astra G classic II 1.4 16V 5.dv,cierna
Life is too short to listen slow music...
- Reklama
každopádne potrebuješ použiť krúžok ... takže by sa ti to tam malo zmestiť
Ak by sa to tam však nezmestilo tak dáš hrubší krúžok ( medzi repro a mriežkou na tapacire je dosť miesta )
Ak by sa to tam však nezmestilo tak dáš hrubší krúžok ( medzi repro a mriežkou na tapacire je dosť miesta )
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - Tu odstrihnite - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Opel astra g 1.4 16V 2003 Z14XE
https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?f=47&t=24585
Opel astra g 1.4 16V 2003 Z14XE
https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?f=47&t=24585
Vdaka za odpoved,
o tej redukcii samozrejme viem,mam ju aj teraz na mojich Axtonoch CAC 2.6 a tie mali montaznu hlbku 66mm
Montaz som ja nerobil,takze neviem,kolko tam este ostalo miesta,preto som sa pytal.
o tej redukcii samozrejme viem,mam ju aj teraz na mojich Axtonoch CAC 2.6 a tie mali montaznu hlbku 66mm
Montaz som ja nerobil,takze neviem,kolko tam este ostalo miesta,preto som sa pytal.
Urcite sa s MDF kruzkom zmestia. Vojdu tam aj Focaly K2P a tie maju vacsiu montaznu hlbku...
Ok,dakujem,to mi staci