MP3 do CAR 300
- Reklama
Díky všem za rady a názory.
Nečekám žádnou extra kvalitu zvuku, navím nemám ani hudební sluch. zato mám malé dítě, které se v autě nudí. takže spíš pro ni potřebuji tak 100 písniček typu skákal pes, travička zelená. Samo přidám i něco pro sebe, protože radia v brně a okolí hrají pořád to stejné po celý den.
Takže až to budu mít provozuschopné tak dám vědět.
Díky všem.
Nečekám žádnou extra kvalitu zvuku, navím nemám ani hudební sluch. zato mám malé dítě, které se v autě nudí. takže spíš pro ni potřebuji tak 100 písniček typu skákal pes, travička zelená. Samo přidám i něco pro sebe, protože radia v brně a okolí hrají pořád to stejné po celý den.
Takže až to budu mít provozuschopné tak dám vědět.
Díky všem.
takže první zkušenost:
kazetový adaptér HAMA cena cca 300,- kč
naprostá katastrofa-se šumem jsem počítal, ale navázal se tam zvuk, který mě připomíná zvuk ložisek u pračky, při odstřeďování na 1000 ot./min těsně před tím než se zadřeli.
takže zkusím reklamovat, resp. vrátit peníze a zkusím FM transmitter.
kazetový adaptér HAMA cena cca 300,- kč
naprostá katastrofa-se šumem jsem počítal, ale navázal se tam zvuk, který mě připomíná zvuk ložisek u pračky, při odstřeďování na 1000 ot./min těsně před tím než se zadřeli.
takže zkusím reklamovat, resp. vrátit peníze a zkusím FM transmitter.
...
A teď něco z jiného soudku... Měl jsem jeden čas sestavu CAR400 + HAMA kazeta + MP3 Creative...a naprostá spokojenost, po nějakym šumu ani památky... Jen to ovládání (a vzhled) bylo trochu na sráč...
Dodnes tiše děkuju Markymu za CDR500
Dodnes tiše děkuju Markymu za CDR500
Astra 1.4 (X14XE), sedan, r.v. 98, ABS, pal. PC, CCR600 8 repro, 2x el. okna, sport. sedačky, orig. 15" alu... FOTO
VW T3 Caravelle GL 1.6TD
slag.loziska@email.cz
VW T3 Caravelle GL 1.6TD
slag.loziska@email.cz
Slagu tys to mel, ale opravdu kratce . Jinak jsi asi svetla vyjimka, ze Ti ta hama fungovala. Ja mel od nich asi 3 veci ve kterých byl nejaky naznak elektroniky a vesechno bylo totalni smejd. Jedine co bylo OK byly ramecky na fotky
Pro Pavel V. - pokud chces opravdu kvalitu, tak ani s tim modulatorem nebudes v aute spokojen.
Pro Pavel V. - pokud chces opravdu kvalitu, tak ani s tim modulatorem nebudes v aute spokojen.
nekde je tady odkaz na zapojení MP3 naostro do CAR 300 a predpokládám ze uplne vpoho.Marky píše:pokud chces opravdu kvalitu, tak ani s tim modulatorem nebudes v aute spokojen.
Mám dojem ze Majk z OV to má uz udelané, mozná dá vedet, jak je spokojený. odkaz http://wzserwis.pl/~rssilver/Opel/car300.htm
spermin = hermin dříve X16XEL EDICE 100
od 15.10.2007- upravený AGR
nyní Civic
od 15.10.2007- upravený AGR
nyní Civic