Hifi v astre
- milosh
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
nahodou strojar jsem, ale flexou jsem vzivote v aute nic nedelal, jen ve skodovce do strechy vrtal diru na antenu
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
- Reklama
No vidim, ze nie som sam co ma dilemu pri vybere autoradia. Marky ako skoncila ta tvoja?
Ja momentalne vyberam nieco podobne ako ty len este nejake navyse:
SONY CDX-GT610U
nevyhody:
- zrejme trochu problematickejsie vyberanie panela (predpokladam, ze to bude nieco podobne ako u modelu s300, zatial som ho nevidel osobne)
- vkladanie cd (ale to sa da prezit, skor to vyberanie bude horsie)
- cena
vyhody:
+ ma konektor na joy
+vacsi displej
+ super riesenie vstupu USB
+ Mp3
CDX-GT414U
+ jednoduche vkladanie
+ cierne prevedenie
+ jednoduche vyberanie panela
+ Mp3
- maly displej, sice na pocet znakov asi rovnaky ako predchadzajuci model.
- nema konektor na joy, len na "kartovy" ovladac samozrejme IR
klasika CD2304
+ funkcie SDVC + EDI
+ Mp3
+ sympaticke ovladanie na volante (sice nie tak ako origos, ale najlepsie ake som doteraz videl)
- cena toho bazmeku na volant
- absencia USB
- cena
Co sa tyka dialkacov Kenwood to ma riesene dost chaoticky, JVC som doteraz nenasiel, Sony jack-joy neni sice dizajnovo Dayton, ale da sa na to zvyknut (ten novy typ RM-X6S nepoznam), Clarion sice nechcem, ale ma nieco podobne ako VDO Dayton.
Viem, ze povacsina z Vas je VDO Dayton pozitiv, ale aj napriek tomu ak sa tu najde nejaky slovacisko Sony pozitiv, byvajuci v Ba tak mu davam na vedomie, ze Sony teraz otvorilo novu predajnu na Zahradnickej a maju zaujimavu akciu napr. CDX-GT414U za 4990 Sk s DPH coz je lacnejsie ako pixmania
Ja momentalne vyberam nieco podobne ako ty len este nejake navyse:
SONY CDX-GT610U
nevyhody:
- zrejme trochu problematickejsie vyberanie panela (predpokladam, ze to bude nieco podobne ako u modelu s300, zatial som ho nevidel osobne)
- vkladanie cd (ale to sa da prezit, skor to vyberanie bude horsie)
- cena
vyhody:
+ ma konektor na joy
+vacsi displej
+ Mp3
CDX-GT414U
+ jednoduche vkladanie
+ cierne prevedenie
+ jednoduche vyberanie panela
+ Mp3
- maly displej, sice na pocet znakov asi rovnaky ako predchadzajuci model.
- nema konektor na joy, len na "kartovy" ovladac samozrejme IR
klasika CD2304
+ funkcie SDVC + EDI
+ Mp3
+ sympaticke ovladanie na volante (sice nie tak ako origos, ale najlepsie ake som doteraz videl)
- cena toho bazmeku na volant
- absencia USB
- cena
Co sa tyka dialkacov Kenwood to ma riesene dost chaoticky, JVC som doteraz nenasiel, Sony jack-joy neni sice dizajnovo Dayton, ale da sa na to zvyknut (ten novy typ RM-X6S nepoznam), Clarion sice nechcem, ale ma nieco podobne ako VDO Dayton.
Viem, ze povacsina z Vas je VDO Dayton pozitiv, ale aj napriek tomu ak sa tu najde nejaky slovacisko Sony pozitiv, byvajuci v Ba tak mu davam na vedomie, ze Sony teraz otvorilo novu predajnu na Zahradnickej a maju zaujimavu akciu napr. CDX-GT414U za 4990 Sk s DPH coz je lacnejsie ako pixmania
Abych se priznal, zatim jsem se jeste nerozhodnul a stale to sve hledam (nastesti mam do dovolene jeste cas) . Po nadseni z VDO jsem trochu vychladl a ted koukam i po necem jinem, protoze mi vadi, ze to nema AUX vstup . Mam ted v hledacku jeste nejaky novy model Pioneer a hlavne Alpine, ale ta Alpine je uz o jine cene a to jeste potrebuji kabel na volant. USB u te sonky je fajn, ale to az tak nepozaduji, ten jejich joystick se slusne ovlada, takze pokud jsi si nezvykl na to OEM ovladani, tak proc ne.
Minulej vikend jsem s brachou namontoval predni repraky, osazeni do MDF krouzku, komplet kabelaz, 2k zesilovac 2x150W SIN...
Pak jsem si procital "Jak na to..." a se zdesenim jsem zjistil, jak vlastne funguji bocni airbagy, ze prej se aktivuji zmenou tlaku uvnitr dveri. Hrklo ve me jak ve starejch hodinach, dvere jsou komplet zatlumeny Sikadampem, vsechno tip top utesneny. No snad ty cidla nejak neoblbne tlak co ty repraky delaj, nerad bych, aby mi nafackoval bocni airbag.
Dokud jsem to nevedel, byl jsem klidnejsi, priznam se...
Pak jsem si procital "Jak na to..." a se zdesenim jsem zjistil, jak vlastne funguji bocni airbagy, ze prej se aktivuji zmenou tlaku uvnitr dveri. Hrklo ve me jak ve starejch hodinach, dvere jsou komplet zatlumeny Sikadampem, vsechno tip top utesneny. No snad ty cidla nejak neoblbne tlak co ty repraky delaj, nerad bych, aby mi nafackoval bocni airbag.
Dokud jsem to nevedel, byl jsem klidnejsi, priznam se...
99' Astra Caravan 1.6 16V
Poviem ti na jar. Uz mam vsetko doma prichystane, ale zatial som vymenil len radio, lebo na zapojenie zosiku a subwoofera nie je akosi priazniva teplotasportive píše:Nazdarke..Ja mam astru caravan..A chcel by som tam casom napratat nejaky ten woofer a zosik..Myslite ze ta roletka v kufri nebude rezonovat??Nema niekto skusenost??Dik za odpoved
- Cidla
- Kontaktovat uživatele:
čus já mám v kufru tubu a roletka se ani nehne takže myslím že tam problém mít nebudešsportive píše:Nazdarke..Ja mam astru caravan..A chcel by som tam casom napratat nejaky ten woofer a zosik..Myslite ze ta roletka v kufri nebude rezonovat??Nema niekto skusenost??Dik za odpoved
moje bývalka :-)
https://www.astra-g.cz/galerie/cidla/
https://www.astra-g.cz/galerie/cidla/
-
- milosh
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Pisu o tom clanek snad se podari a do konce brezna bude na webu, radia maj vetsinou 4x50W coz je ale max. RMS hodnota je tak tech +- 20W takze vybirej repro co budou mit tak tech +- 30W RMS a vic, nekoukej na hodnoty jako treba 300W max atd... to je akorat cislo aby si to lidi co tomu nerozumi koupili, musi te zajimat hodnota RMS.Martinekxxl píše:Chlapi A ŘEŠIL TU UŽ TAKY NĚKDO JAKÉ REPRA K TOMU KTERÉMU RÁDIU ZVOLIT!!
Třeba mě osobně by zajímal výpočet jak silné repro koupit k tomu kterému typu autorádia, aby ty repráky měly dostatečnou rezervu výkonu a jen chuděry "nechrastily"
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
-
To je to co jsem já neznalý potřeboval vědět!! Děkuji moc!milosh píše:vybirej repro co budou mit tak tech +- 30W RMS a vic, nekoukej na hodnoty jako treba 300W max atd... to je akorat cislo aby si to lidi co tomu nerozumi koupili, musi te zajimat hodnota RMS.
Jinak mám zálusk na
TAKARA AUTORADIO DVD DIVX CDV996
Ale nikde nemůžu najít jak je to s tím přehráváním DVD?
To jako dám tam DVDčko a ono to poběží na tom LCD?(jak vybrast jazyk nebo cz tit???) Dokáže to rádio přehrát i AVIčka?
Jestli s tím autorádiem máte někdo zkušenost nebo něco o tom víte prosím napiště mi SZ nebo sem děkuji moc.
- milosh
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Jsem si dovolil ze svoji zahradky jeden clanecek pridat
https://www.astra-g.cz/astra-zafira-autohifi/
https://www.astra-g.cz/astra-zafira-autohifi/