problém s autoradiem
- Reklama
- Štráda
- Kontaktovat uživatele:
Re: problém s autoradiem
nevím jak mě odebírá rádio v klidu,ale když jsem marodil a ležel v nemocnici,tak jsem řekl at mi táta po měsíci projede káru at re ohřeje a obrzdí brzdy a taky ho nenahodil a to tam mám 80Ah calciovou!Jinak ted i když jedu třeba po týdnu tak no problema,rádia žerou,obzvlát když si udržujou pamět,v tom je problém!Jinak pokud by tě to sr.lo,tak bych si normal někde udělal pěknej skrytej vypínač a pokud bys věděl,že dýl nepojedeš,tak bys to vypnul a pak už jen po zapnutí si naladil stanice!
High Flow Head-Modrá Raketa z ML... michalstrasser@seznam.cz qip 387819619 tel.737117644 Facebook Michael Štráda
Hellracer Štráda
Hellracer Štráda
Ne vypínač, ale přepínač na záložní 12V baterii Třeba z UPS. Musí se to zapojit tak, aby jí motor při běhu nabíjel a zároveň tak, aby při startu nešel proud opačně (ze záložní baterie) - ono se sice nic nestane, ale měnit furt pojistku . Taky už jsem toto úspěšně dělal.Štráda píše:někde udělal pěknej skrytej vypínač a pokud bys věděl,že dýl nepojedeš,tak bys to vypnul a pak už jen po zapnutí si naladil stanice!
2x Opel Astra caravan 99/1,6 16V/X16XEL/Z147 - Italka a Švýcarka
Já jsem ale psal že se nehlásím . Ale že to jsi Ty Trdlo..., kolik Ti to "v klidu" žere?Trdlo píše:Aleši, hlásím se. VDO Dayton CD 4403
130mA jenom rádio, nebo celý auto? Já už si na to měření ve Ždírci nepamatuji.
To chce nejdřív změřit jenom autorádio. Taky můžeš změřit celkový odběr auta s vyndaným autorádiem a rozdíl odečíst.Trdlo píše:Celý auto. A ve Ždírci to bylo 186mA
-
- Kontaktovat uživatele:
Změř to na pojistce od autoradia..
Moje Astrina 1,7DTi
Přišel jsem, viděl jsem, zůstal jsem....
A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."
Přišel jsem, viděl jsem, zůstal jsem....
A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."
takže stačí když to změřím na pojistce a zjistím kolik si to papa??a neví někdo kolik je tedy ten klidnej odběr??
- Fritol
- Kontaktovat uživatele:
mno normalni klidovej odber by mel bejt 0.01 - 0.05 A nebo se pletu ?
ASTRA-G-2.0 -X20DTL,Hatchback 5dv.1998
Diagnostika: op-com v.1.39 (CZ) / Hradec Kralové a okolí
No pojistce rádia, změříš klidový odběr (proud) samotného rádia. U originálního by měl být v řádu jednotek mA, u neoriginálního to bude víc. Pokud to bude víc jak 20mA - řešit rádio.billy píše:takže stačí když to změřím na pojistce a zjistím kolik si to papa??a neví někdo kolik je tedy ten klidnej odběr??
Na baterce se dá změřit klidový odběr celého auta (kdo byl ve Ždírci tak ví jak). Pozor na zamknutí dveří, vnitřní osvětlení, alarm apod. Pokud je velký, tak pak jít po jednotlivých proudových okruzích - ideálně měřením u pojistek.
0,05A čili 50mA je podle mého názoru příliš. U samotného neoriginálního rádia toleruju do 0,02 A čili 20mA.Fritol píše:mno normalni klidovej odber by mel bejt 0.01 - 0.05 A nebo se pletu ?
- Fritol
- Kontaktovat uživatele:
ja v praci toleruju 40 mA ale jeste se me nestalo ze by to naky auto takovy melo vecinou maj 10-20 mA.
Naposledy upravil(a) Fritol dne 23 úno 2009, 17:16, celkem upraveno 1 x.
ASTRA-G-2.0 -X20DTL,Hatchback 5dv.1998