vrčení autorádia

Vše o zapojení repro, radia atd..
Odpovědět
n13

vrčení autorádia

Příspěvek od n13 » 20 dub 2006, 21:36

Přeji Vám všem hezký den a měl bych samozřejmě jeden dotaz. Nebo spíš prosbu o pomoc. Do mé Astřičky jsem vrazil autorádio Sony MEX R1 (nenadávejte mi za to), repro, zesilovač a subwofer značky Ground Zero. A teď ten problém. Výškové reproduktory vydávají vrčivý a dosti nepříjemný zvuk. Samozřejmě při hlasitější hudbě to není slyšet, ale dost často jezdím s hlasitostí tak akorát a to je vrčení slyšet. Po vypnutí motoru toto vrčení přestane. Po instalaci této sady v servisu se také ozýval při přidání plynu zvuk podobný s trolejbusu. Ten byl odstraněn nějakým odrušovačem. Mám všechny dveře vytlumené a v autě je ticho jak v hrobě. Jinak to hraje výborně jen sakra to vrčení. Velmi bych ocenil Vaši pomoc. Tím vrčením je znehodnocená celá sestava. Moc dík
Astra 01, stříbrná automat

Reklama

NoIR

Příspěvek od NoIR » 20 dub 2006, 22:22

Těžko říct jestli máš přední kompa hnaný přes rádio nebo zesík.Jestli jdou přes zesík může bejt problem v kvalitě signálů-stínění a jejich vedení.Jestli nejsou vedený zároven s napájecíma.Těžko radit na dálku ale určitě bych vyndal rádio a připojil zkušebně napájení přímo na baterku tím poznáš jestli je odrušení dostatečný.Pak bych ještě natáhnul zkušebně jiný signály venkem auta do zesíku.Mělo by se ukázat v čem je problem.Jestli bude problem v signálech tak bych je tahnul středovým tunelem nebo pravým prahem-tam nejde tolik instalace a nebo vyměnil za kvalitnější s pořádným stíněním.Chce to laborovat :D
AstraG,X18XE1,Sportive,3dv

n13

Příspěvek od n13 » 20 dub 2006, 22:47

Pokud vím tak kabeláž byla dána úplně nová. A než byl dán ten odrušovač tak natahovali kabel přímo z baterie na zesilovač a to nepomohlo. Moc dík, že sis dal tu práci s odpovědí. Bohužel to půjde znovu do servisu. Snad na to přijdou.

Princ William

Příspěvek od Princ William » 21 dub 2006, 09:47

n13 píše:Pokud vím tak kabeláž byla dána úplně nová. A než byl dán ten odrušovač tak natahovali kabel přímo z baterie na zesilovač a to nepomohlo. Moc dík, že sis dal tu práci s odpovědí. Bohužel to půjde znovu do servisu. Snad na to přijdou.
Opel Astra G, 3DV, edice 100, 2/2000, X18XE1, polarmeerblau, kůže, 109.660 - 198.360 km PRODÁNO

YANEK
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od YANEK » 21 dub 2006, 18:55

:( nemáš někde napájecí kabel na zesik blízko signálovejch kabelů nebo můžou bejt špatný výhybky :?
Magma Red
Obrázek
http://www.cartechgroup.cz Vše pro vaší káru
BAD TOYS FOR FAT BOYS

n13

Příspěvek od n13 » 21 dub 2006, 20:57

No to kdybych věděl. Já to nedělal. Dnes při čtyřhodinové jízdě autem už jsem byl z toho vrčení tak nasranej, že jsem měl chvílemi chuť se toho všeho zbavit. Nechat tam rádio, bedny a bude klid.

Odpovědět