Princ William píše:zdar vsichni........(samostatne radio chci na cd)
zdar,
Neviem ci sa da na orig opel radio pripojit changer,........cest
Jj na některé typy orig. rádií se dá changer připojit. Víme že VDO má celkem dobrou podporu originál ovládání (i když u nejnovějších modelů to už taky neplatí). Displej ti nejede proto, že jsi si koupil levnou redukci. Redukce, které podporují zároveň volant i displej jsou podstatně dražší.
no celkem jsem se o to zajímal a něco taky v autě mám ale nenašel jsem něco jako levnou a drahou redukci...pro VDO šechny modely co umí volant a EDI je jen jedna redukce
Ano presne jak rikas, VDO ma jednu redukci pro Astru,Zafiru, atd., ale maji jeste jeden typ pro novejsi modely auta jako je Vectra C, Omega B od roku 99 Corsa C atd. , ktera ma misto nasich 10pinu uz 20pinu, zde je pak redukce AC 7805 .
Marky píše:Ano presne jak rikas, VDO ma jednu redukci pro Astru,Zafiru, atd., ale maji jeste jeden typ pro novejsi modely auta jako je Vectra C, Omega B od roku 99 Corsa C atd. , ktera ma misto nasich 10pinu uz 20pinu, zde je pak redukce AC 7805 .
souhlasim ale určitě do ASTRY-G neseženeš k VDO drahou a levnou redukci...tak to bylo myšleno
zdravím všechny, jsem nový majitel ASTRY G CARAVAN a hned po naleštění jsem se vrhnul na výměnu radia (PHILIPS CAR400) : demontáž dle rad na foru - bezproblémová (4x silnější sv.drát cca 4mm + imbus 2 na červíky) pak už jen pořádně táhnout za otvor pro kazetu. A teď už je tam SONY CDX R6550 (3000,- na aukru) + redukce (400,- tam též) - ovládání pod volantem 100%, display funguje jen pro radio, při CD je tam datum. Pro přesnost je to tento model : http://www.sony.cz/view/ShowProduct.act ... +CD+Tuners
stripped píše:zdravím všechny, jsem nový majitel ASTRY G CARAVAN a hned po naleštění jsem se vrhnul na výměnu radia (PHILIPS CAR400) : demontáž dle rad na foru - bezproblémová (4x silnější sv.drát cca 4mm + imbus 2 na červíky) pak už jen pořádně táhnout za otvor pro kazetu. A teď už je tam SONY CDX R6550 (3000,- na aukru) + redukce (400,- tam též) - ovládání pod volantem 100%, display funguje jen pro radio, při CD je tam datum. Pro přesnost je to tento model : http://www.sony.cz/view/ShowProduct.act ... +CD+Tuners
Gratuluji k astře a vítám Tě.
Přesné označení té redukce + výrobce by k dispozici nebylo.
Opsano z krabičky : connects 2; DOPS002; Philips, Delco Car 300, 400, CDR 500; With trip computer DISPLAY AND STALK ADAPTERS; Vauxhall/Opel
PS.: malý problém je akorát poskládat tam ty kabely atd..
Ahoj.Procházel jsem tady spoustu odkazu ale nikde jsem nenasel jestli se da jednoduse vymenit me autoradio CD 30 v astre H za autoradio cd 30 MP3, nebo je k tomu za potrebi nejaka instalace do pal. pocitace.A kdyz by to slo jen prehodit tak jestli by i neslo tam nahrat nejak navigaci.Mam displej ktery je sice mono ale cetl jsem by to s nim melo fungovat.Diky za odpoved
No ono je to asi tim, ze tu moc lidi jeste bohuzel nove Hacko nema. Jestli jsou to obe radia z Hacka, coz predpokladam, ze jsou tak by vymena nemela byt snad problem .