......
http://www.autohifi.cz/forum_rep.php3?r ... e=0&show=0
Ten muj prispevek je z te diskuze.A je tam vice takovych staci cist dale. A navic porovnavat radia v prodejne je jako zkouset jak jezdi auto popojizdenim v garazi. Ale koncim, debatu..ponevadz ztraci smysl. Ja nedam dopustit na SONY a ty na zbytek znacek. Cili vysledek je 0.
Jeste nezapomen dodat ze jedine naftu a benzin nikdysmejca píše:Ten muj prispevek je z te diskuze.A je tam vice takovych staci cist dale. A navic porovnavat radia v prodejne je jako zkouset jak jezdi auto popojizdenim v garazi. Ale koncim, debatu..ponevadz ztraci smysl. Ja nedam dopustit na SONY a ty na zbytek znacek. Cili vysledek je 0.
Dik za ucast
PS:SONY RULEZZ
Dekuji ze mas semnou litost.... Ale lide co vse vedi nejlepe jako ty mne nejak nechavaj chladnym...milosh píše:Jeste nezapomen dodat ze jedine naftu a benzin nikdysmejca píše:Ten muj prispevek je z te diskuze.A je tam vice takovych staci cist dale. A navic porovnavat radia v prodejne je jako zkouset jak jezdi auto popojizdenim v garazi. Ale koncim, debatu..ponevadz ztraci smysl. Ja nedam dopustit na SONY a ty na zbytek znacek. Cili vysledek je 0.
Dik za ucast
PS:SONY RULEZZ![]()
pripominas mi par lidi z fabia fora, tam jsou taky tak presvedceny, to je muzes jen politovat.
Nerikam, ze sony je spatne, mel jsem take jedno, ale sony je komercni stred - nic vic nic min. Pokud clovek chce od radia vic, tak sahne do penezenky a priplati si z alpine, clarion pripadne pioneer.smejca píše:Ten muj prispevek je z te diskuze.A je tam vice takovych staci cist dale. A navic porovnavat radia v prodejne je jako zkouset jak jezdi auto popojizdenim v garazi. Ale koncim, debatu..ponevadz ztraci smysl. Ja nedam dopustit na SONY a ty na zbytek znacek. Cili vysledek je 0.
Dik za ucast
Jo jo ja s tebou souhlasim. Jsou i lepsi radia nez SONY. Ten muj prvni prispevek byl spis branej jako sranda. Bohuzel se to zvrtlo v to co se zvrtlo. Jen proste SONY radio ma vse co chci a staci mi. Stejne s malym vzadu na sedacce nepotrebuji aby mi to rvalo usi. Poslouchame pohadky prez USB a jsme spokojeny obaMarky píše:Nerikam, ze sony je spatne, mel jsem take jedno, ale sony je komercni stred - nic vic nic min. Pokud clovek chce od radia vic, tak sahne do penezenky a priplati si z alpine, clarion pripadne pioneer.smejca píše:Ten muj prispevek je z te diskuze.A je tam vice takovych staci cist dale. A navic porovnavat radia v prodejne je jako zkouset jak jezdi auto popojizdenim v garazi. Ale koncim, debatu..ponevadz ztraci smysl. Ja nedam dopustit na SONY a ty na zbytek znacek. Cili vysledek je 0.
Dik za ucast
PS: ono je to vlastne u dieslu stejne jedno co nam tam za radio hraje, hlavne, ze to jede nahlas.
PS2: kofola je nejlepsi, ale na problemy se zaludkem coca colu.
OT: Ja preferuji take co nejnizsi spotrebu, protoze toho dost s rodinou najezdime a toto leto to vychazi na 5,6l coz je super. Ted jsem jel v patek v mondeu 2.0 tdci z pocatku letosniho ruku a krasa. Pri srovnani s focusem2 1.6tdci uplne jine auto a ten motor byl naramne odhlucneny. Priste uz asi sahnu po stredni tride vectra/mondeo.smejca píše: PS: Benzin nebo diesel? je mi to fuk. Znamej mi dovazel auto z nemec a rikal jsem mu ze mi to je celkem jedno, halvne ta to je auto v cajku. Privezl diesel (pry u nich nic jineho nejezdi) Je to muj prvni diesel a ja jsem spokojen..Preferuji spis mene paliva nez 100za 4sekundy.
Tak jsem jeden koupil (pravda s cenou tam trochu šachuje) a chci se podělit s dojmy. Mám minidiskový rádio Sony a předtím jsem měl klasický stalk adapter takový ten za cca 1.500,-. Nějak jsem se tady nedozvěděl jestli je chyba u mě že nesvítí ovládání na volantu a odpověď jsem dostal až s novým adaptérem na kterým to funguje takže ten starší a jednodušší ho asi nepodporuje. Jinak ten displej....to že mi svítí na obou displejích stanice rádia je super, ale bez toho bych se asi jako tady většina i obešel (prostě tam svítí rádio a hotovo) ale mě zajímalo jestli na displeji scrolluje ten název z tracku z pididisku a to je teprve bomba protože to FUNGUJE.Takže velká spokojenost protože to je fakt super....prostě za ty prachy paráda...jo a děkuju za tip...stripped píše:Koukám, že už je podražil
vzdyt mas SONY RULEZZ radio tak to musi fungovat ne?smejca píše:No jaho nainstaloval a displej nicuz fakt nevim cim to muze bejt.... Na dipleji nesviti datum cili to na radio asi reaguje, ale pole je prazdne a po case tam skoci datum... Uz fakt nevim co s tim. Dnes zkusim zajet do firmy co montuje radia at mi poradi...
No problem je ten, ze to neni tim radiemmilosh píše:vzdyt mas SONY RULEZZ radio tak to musi fungovat ne?smejca píše:No jaho nainstaloval a displej nicuz fakt nevim cim to muze bejt.... Na dipleji nesviti datum cili to na radio asi reaguje, ale pole je prazdne a po case tam skoci datum... Uz fakt nevim co s tim. Dnes zkusim zajet do firmy co montuje radia at mi poradi...
![]()
Naše další fóra: | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |