Napájecí kabel zesilovače
Napájecí kabel zesilovače
Zdravím všechny.
Poradí mi někdo prosím, kudy nejlépe vést kabel pro napájení zesilovače od baterie do kufru? Existuje nějaký lehce přístupný otvor, aby se nemusela demontovat zbytečně např. palubní deska atd?
Máte někdo lepší řešení kam umístit zesilovač než do kufru?
Předem díky za přínosné odpovědi.Martin
Poradí mi někdo prosím, kudy nejlépe vést kabel pro napájení zesilovače od baterie do kufru? Existuje nějaký lehce přístupný otvor, aby se nemusela demontovat zbytečně např. palubní deska atd?
Máte někdo lepší řešení kam umístit zesilovač než do kufru?
Předem díky za přínosné odpovědi.Martin
- Reklama
měl sem stejný dilema a rozhodně sem nechtěl vrtat přepážku až sem na de stránkách objevil že to tahaj dovnitř nad klapkou vnitřní cirkulace v boku jednoduše vyvrtáš díru jeto plast ale chce to něčim utěsnit pak už klasika levej práh a dozadu bohužel je potřeba timhle spůsobem asi vo metr a půl kablu navíc
Díky za odpověď. Ta klapka se nachází kde? DíkyYANEK píše: měl sem stejný dilema a rozhodně sem nechtěl vrtat přepážku až sem na de stránkách objevil že to tahaj dovnitř nad klapkou vnitřní cirkulace v boku jednoduše vyvrtáš díru jeto plast ale chce to něčim utěsnit pak už klasika levej práh a dozadu bohužel je potřeba timhle spůsobem asi vo metr a půl kablu navíc
-
- Kontaktovat uživatele:
abych se zapojil, já jel jinudy, jelikož baterka i zesík napravo, jel jsem pravem...
Nad pedálama je dost místa, sice jsem vrtal železo, ale projelo to lehce, díru jsem udělal dost velkou a protáhl si napájení zesilovače i pár kabelů na jiný pitchoviny a do rezervy, díru potom zalepil tavnou pistolí na plasty a nemůžu si stěžovat
no a dál tak klasika prahem, jeho uchycení je asi na šesti místech a nijak moc těžko, prostě zaber a on vyskočí kromě krajních šroubků, by musíš vytočit
Nad pedálama je dost místa, sice jsem vrtal železo, ale projelo to lehce, díru jsem udělal dost velkou a protáhl si napájení zesilovače i pár kabelů na jiný pitchoviny a do rezervy, díru potom zalepil tavnou pistolí na plasty a nemůžu si stěžovat
no a dál tak klasika prahem, jeho uchycení je asi na šesti místech a nijak moc těžko, prostě zaber a on vyskočí kromě krajních šroubků, by musíš vytočit
- Štráda
- Kontaktovat uživatele:
Re: Napájecí kabel zesilovače
já tahal káble,jak sundáš stěrače+pvc lištu tak hned u řidiče je průchodka-lekce jí nařízneš a po protažení jí silikonuju pro jistotku,vede tam lanko na otvírání kapoty a asi nějaké kabely tuším,ze vnitř sundáš plast u páčky na kapotu-vemeš nějakej 2mm silnej drát a pružnej,káble co chceš protáhnout,přifixuješ el.páskou k drátu a protáhneš,práce cca 20min se vším,pak potáhneš napájecí káble+remote(od rádia k zes.) doporučuju táhnout i mínus kábl od baterky,né jak spousta lidí to hodí v kufru na kastli,pak to nemá ten správný štorm,nebo to nebude hrát!levým prahem a pak linku pravým aby ti to pak při zapnutí zes. slabě nepískalo v repro až budeš hrát,blbě se to poslouhá,dá se to leda využít na akustický otáčkoměr
High Flow Head-Modrá Raketa z ML... michalstrasser@seznam.cz qip 387819619 tel.737117644 Facebook Michael Štráda
Hellracer Štráda
Hellracer Štráda
Mám dotaz ohledně levého prahu. Podle příručky pro jeho demontáž musím vyndat sedadlo!
Taky jste to tak řešili? Potřebuji se jen dostat ke kabelovým svazkům které jsou pod ním, tak mi přijde domontáž sedadla zbytečná práce navíc.
Taky jste to tak řešili? Potřebuji se jen dostat ke kabelovým svazkům které jsou pod ním, tak mi přijde domontáž sedadla zbytečná práce navíc.
Opel Astra G Caravan 1.6 16V X16XEL Comfort
Čo je to za príručka? V pohode ho demontuješ bez demontáže sedačky.
No "Jak na to". Trochu jsem hledal na foru a našel jsem co jsem potřeboval.
Přesto díky
Přesto díky
Opel Astra G Caravan 1.6 16V X16XEL Comfort
- Štráda
- Kontaktovat uživatele:
proč demontovat celej práh a sedadla?!Stačí u práhu sundat pirelu(těsnící gumu),jde dolů jak po másle a zpět taky a tím docílíš,že budeš mít mezi kovovým pa plastovým vnitřním práhem mezeru.Rukama odehneš plstovej práh a dostaneš se na plastové koryto pto kabely,kam přifaříš tyto káble a máš hotovo,pak vše secvakneš a vrátíš pirelu!
High Flow Head-Modrá Raketa z ML... michalstrasser@seznam.cz qip 387819619 tel.737117644 Facebook Michael Štráda
Hellracer Štráda
Hellracer Štráda
-
My jsme zase pro změnu brali napajeni zesiku ze spinaci skřinky,je tam kabel jak prst,žadne vrtani,žadne pruchodky,dozadu jsme to protahli pod těsnici gumou dveři,jak už tu někdo psal,no problemo a vše běži bez jakehokoliv problemu