PANASONIC CQ-DFX802N

Vše o zapojení repro, radia atd..
Jamoko

Příspěvek od Jamoko » 16 dub 2007, 20:23

sovicka píše:Tak nevim co si o tom mám myslet, zapojili to tak divně že to jede jen s klíčkem v zapalování (to se mi moc nelíbí, staré rádio jelo i při vypnutí klíčku) - ale to je asi jen záležitost montáže...

Hlavní je, že tolik opěvované USB u mě nefičí - zkoušel jsem můj 1GB MP3 přehrávač a napsalo že není podporován. Zkoušel jsem svojí 8GB flashku a napsalo to že zařízení s funkcí hubu nejsou podporována (přičemž tato flashka samozřejmě nefunguje jako hub a obě zařízení plně podporují usb mass storage)
Tak nevím, ani manuál mi neporadil, zkusím ještě flaskhu rozdělit na menší paritions, třeba se to chytí... :(
Tak zkus nejakou 1 GB nebo mensi
Astra G Z18XE 1.8 16V Bertone Coupe, Xenon H7, OPC volant a maska a naraznik 737 777 191 SKYPE: jamokon
https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?t=786

PRODAM

Reklama

Radek.km
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Radek.km » 17 dub 2007, 17:34

sovicka píše:.......redukci origoš ovládání na volantu[/url] (1450Kč, to je drzost za pár drátů) ......
Od jaké firmy je ta redukce a podporuje volant i displej?
Astra G 1,8 16V caravan, automat

sovicka
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sovicka » 17 dub 2007, 18:49

Jamoko píše:...
Tak zkus nejakou 1 GB nebo mensi
Smula, no, jsem myslel že využiju ty co mám - a ono prd :(
Radek.km píše:Od jaké firmy je ta redukce a podporuje volant i displej?
Netuším, je tam přesně tato redukce (chtěl jsem jen na volant, ale neměl a byla by až za měsíc), funguje volant (track/stanice nahoru dolů, volume +/- a změna cd/rádio/usb/aux). Display funguje prapodivně - sice zobrazje vše co se zobrazuje na rádiu, ale pouze v režimu rádia - v režimu cd nebo usb ukazuje pouze naposledy zobrazený nápis z módu rádia... (+ v kterémkoliv módu zobrazuje úpravy hlasitosti)
Vzhledem k těmto okolnostem + přihlédnutí k tomu, že mám display slušně rozsypaný jsem tuto fci na rádiu vypnul a na displayi svítí zase jenom datum ;)

zato ty magnaty teda hrajou [a to jedou jen na rádio] ... docela se těšim na to, až jednou našetřim na sub :wink:
Astra G sportive r.v. 99, 3dv, X18XE1 (jezdí i pod 6l/100km!), polarmeerblau, pár vychytávek, žádný tuzing... - a najdete jí tady: https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.p ... 821#120821

Jamoko

Příspěvek od Jamoko » 17 dub 2007, 18:53

jinak pokud pripojis MP3 prehravac do toho radia tak ti to fachat nebude. Potrebujes vobyc flash disk. I kdyz se MP3 prehravace ukazuji jako mass storage device tak potrebujes drivery v PC ... takze tak
Astra G Z18XE 1.8 16V Bertone Coupe, Xenon H7, OPC volant a maska a naraznik 737 777 191 SKYPE: jamokon
https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?t=786

PRODAM

sovicka
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sovicka » 17 dub 2007, 18:56

Nepotřebuješ, od toho je právě mass storage, abys nemusel mít žádný extra driver :wink:
To je jedno, zkrátka výrobce mohl do manuálu/do specifikací napsat jaké jsou požadavky na USB zařízení - je tam pouze o množství souboru, vnořených složkách, ... smůla, no :roll:

//edit: ještě k tomu rádiu - display je silně citlivý na sluníčko ... na ostrém sluníčku nevidím vůbec nic ;)
Astra G sportive r.v. 99, 3dv, X18XE1 (jezdí i pod 6l/100km!), polarmeerblau, pár vychytávek, žádný tuzing... - a najdete jí tady: https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.p ... 821#120821

mani

Příspěvek od mani » 17 dub 2007, 22:14

Tak som bol prave vyskusat moj old mp3jkovac SanDisk :arrow: ide bez problemov.

Displej ma 2 druhy podsvietenia. Neskusal si? Je sice pravda ak sa do toho oprie slnko tak je to obmedzene IMHO: nie az tak aby som zas nic nevidel.

CUBErt
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od CUBErt » 18 dub 2007, 00:53

Displej nemá dva druhy podsvícení...to tlačítka...Jinak je fakt že na slunci je vidět kulový...
Opel Astra Caravan 1,4 16V

Obrázek

mani

Příspěvek od mani » 18 dub 2007, 01:06

Urcite ma, nemyslim tlacidla zelene or cervene, myslim text na displeji tmavsie - svetlejsie. Nemam po ruke manual, ale urcite to je aj vnom, je to tusim na nocnu jazdu nieco podobne trochu ako regulator osvetlenia palubovky

CUBErt
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od CUBErt » 18 dub 2007, 08:28

Jo tak to je fakt, má funkci "display dimm"...tzn, že si můžeš snížit úroveň svítivosti a to buď jako zapnuto vypnuto, nebo zapnuto při aktivaci světel. Je fakt že třeba v noci je to dobré, ale přes den za svitu slunce je podle mě věc k ničemu.
Jo a koupil jsem si novou flešku, je to 2Gb a funguje úplně bez problému. Co mě překvapilo je schopnost procházení složitější struktury složek, tzn root/dir/dir *.mp3 , zatím jsem to zkoušel jen do druhé úrovně ale maká to, ani sem tomu nechtěl věřit. :wink:
Opel Astra Caravan 1,4 16V

Obrázek

mani

Příspěvek od mani » 30 dub 2007, 11:25

sovicka píše:
Radek.km píše:Od jaké firmy je ta redukce a podporuje volant i displej?
Netuším, je tam přesně tato redukce (chtěl jsem jen na volant, ale neměl a byla by až za měsíc), funguje volant (track/stanice nahoru dolů, volume +/- a změna cd/rádio/usb/aux). Display funguje prapodivně - sice zobrazje vše co se zobrazuje na rádiu, ale pouze v režimu rádia - v režimu cd nebo usb ukazuje pouze naposledy zobrazený nápis z módu rádia... (+ v kterémkoliv módu zobrazuje úpravy hlasitosti)
Vzhledem k těmto okolnostem + přihlédnutí k tomu, že mám display slušně rozsypaný jsem tuto fci na rádiu vypnul a na displayi svítí zase jenom datum ;)
Neskusal si ten displej este medzicasom nejako rozchodit?

Dal som dotaz u vyrobcu, hadam sa z tade niekto ozve.
http://www.connects2.com/forum/b.asp?m=5697

BTW: nemalo by sa pouvazovat o zmene nazvu topica?
Ploska Astra G Z14XEP

sovicka
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sovicka » 30 dub 2007, 16:47

neykoušel, můžu zkusit mailnout tomu týpkovi co to montoval... jestli chcete :/

mani

Příspěvek od mani » 30 dub 2007, 21:07

Neviem ako ostatni, ale ja chcuuuuuuu :wink: :D Uz dlhsiu dobu o tom spekulujem. Uz som bol rozhodnuty, ze to objednam, ale az do vtedy nez som videl tvoj post. Bez zobrazovania info z CD or USB su to pre mna vyhodene prachy von oknom. Keby to aspon rozpoznavalo cisla ked uz nie ID3 tagy.
Ploska Astra G Z14XEP

mani

Příspěvek od mani » 14 kvě 2007, 12:32

Tak som sa dockal a dostal som odpoved. Hmm len teraz neviem ci mam plakat alebo sa usmievat, ze som usetril :?

Connects2 Tech píše:In CD mode the display will show track names/numbers. The data for USB mode is different and the display will not show USB information.

Pocas CD modu, displej bude ukazovat nazvy skladieb/ich cisla. Udaje pocas USB modu su odlisne a displej nebude zobrazovat informacie z USB.

4sovicka: daj si aspon opravit to CD, ked uz nie to USB ;)
Ploska Astra G Z14XEP

Odpovědět