Nazdar chlapi
Možno to niekoho bude inšpirovať
Prestalo ma baviť napájanie navigačného prístroja umiestneného na prednom skle káblikom z nabíjačky tak, že sa ten napájací káblik vždy motal niekde popred rádio, okolo rýchlostnej páky a podobne.
Nabíjačka z aliexpressu za 4€ a "drastický" zásah do palubnej dosky
Jediné vhodné miesto, kde sa to vedelo vpratať, bol ľavý horný roh spolujazdcovho airbagu. Asi najviac času mi zabralo preskúmavanie útrob pod palubnou doskou
Upozorňujem, že proces je nevratný
Ale ja som spokojný, žiadny kábel sa mi okolo rúk nemotá a dokonca originálny káblik od Garmin navigácie, hoci je extrémne krátky, úplne postačuje
A že som nejako "poškvrnil" dizajn palubovky 13-ročného auta... Hlavne je to veľmi praktické Súčasťou tejto USB nabíjačky je aj voltmeter, ale takýchto a podobných nabíjačiek je na trhu nepreberné množstvo.
Otvor som vyrezal vreckovým nožíkom. Kabeláž je pripojená paralelne k zásuvke cigaretového zapaľovača. Stačí demontovať schránku spolujazdca - Torx 20, šesť skrutiek. Nezabudnúť odpojiť konektor od osvetlenia schránky.
Nabíjačka pre navigáciu
Nabíjačka pre navigáciu
Astra G 1.4 Twinport
- Reklama
Re: Nabíjačka pre navigáciu
Prikladám obrázky konkrétnej USB nabíjačky:
Rozmery sa môžu v závislosti od konkrétnej nabíjačky líšiť.Astra G 1.4 Twinport
- Marťasek
- Kontaktovat uživatele:
zrovna mi přišel poštou ale verze 2,1A 2x. jen je otázka zda to opravdu dá ty 2A! I tak si ale myslím že na napájení navigace - tabletu s navigací ty 2A budou málo..
Marťaskova Šmoulinka Z18XE - https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?f=24&t=21991&p=372504#p372504
Neviem, aký tablet máš, ale myslím, že 2 ampére budú postačovať.
Keď som v minulosti napájal 7" tablet Samsung GalaxyTab cez nabíjačku, ktorá zobrazovala aj odber, tak tam viac ako 2 ampére neboli.
Navigácia Garmin DriveSmart 65 so 7" displejom má v sebe zabudovanú batériu 1100 mAh a výrobca píše, že vydrží bežať na batériu jednú hodinu. Z toho mi vychádza odber cca 1100 mA, čiže niečo cez jeden ampér. Samozrejme, to všetko závisí od nastaveného jasu displeja.
Keď som v minulosti napájal 7" tablet Samsung GalaxyTab cez nabíjačku, ktorá zobrazovala aj odber, tak tam viac ako 2 ampére neboli.
Navigácia Garmin DriveSmart 65 so 7" displejom má v sebe zabudovanú batériu 1100 mAh a výrobca píše, že vydrží bežať na batériu jednú hodinu. Z toho mi vychádza odber cca 1100 mA, čiže niečo cez jeden ampér. Samozrejme, to všetko závisí od nastaveného jasu displeja.
Astra G 1.4 Twinport