Ovládání autorádia na volantu
Re: Ovládání autorádia na volantu
Super udělám to stejně potřebuju nějaké pohádky pro špunta a mě to už ani ty céda nebere(CDR500)
Zafira 2003 1,8 92kW Z18XE
- Reklama
Ještě mě napadlo četl jsem zde něco o přeletování odporů ve volantu... Ta krabička v tom převodníku má nějakého švába? Asi netušíš?..
Já jsem zvolil rádio bez mechaniky.
1. je užší třeba na vložený převodník - ale to je vedlejší
2. fleška je skladnější a lepší pro manipulaci. Mám tam 8GB a písniček mám tak na rok poslouchání
Jeslti budeš chtít, tak ti večer můžu nahodit pár fotek. Teď má moja auto v práci
1. je užší třeba na vložený převodník - ale to je vedlejší
2. fleška je skladnější a lepší pro manipulaci. Mám tam 8GB a písniček mám tak na rok poslouchání
Jeslti budeš chtít, tak ti večer můžu nahodit pár fotek. Teď má moja auto v práci
Zafira Z18XE, r.v.2003, LPG - Lovato
Tak tomu letování odporů jsem se chtěl obloukem vyhnout. Tento můj adaptér jsem jenom připojil mezi ISO a rádio. Akorát jsem musel spojit drátek od autorádia na možnost ovl. z volantu a jakýsi pětikolíček na tom adaptéru. Spojil jsem to a jede to.
Zafira Z18XE, r.v.2003, LPG - Lovato
ty fotky.... jak si vzpomeneš klidně udělej rád se podívám.
Ještě zagooglim a pohledám to letování
Ještě zagooglim a pohledám to letování
Jestli chápu správně máš jiné radio a díky konektoru můžeš ovládat na volantě?? To bych potřeboval taky. Můžeš mi hodit odkaz na ten adapter nebo co to je?? Díkyhonza++ píše:Tak tomu letování odporů jsem se chtěl obloukem vyhnout. Tento můj adaptér jsem jenom připojil mezi ISO a rádio. Akorát jsem musel spojit drátek od autorádia na možnost ovl. z volantu a jakýsi pětikolíček na tom adaptéru. Spojil jsem to a jede to.
Teď máme Z18xe Mazlík
-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Jednu redukci mám. Ale jen na rádio Sony. Mám i rádio sony na prodej. Po Astře mi to zbylo.Pjasatoo píše:Jestli chápu správně máš jiné radio a díky konektoru můžeš ovládat na volantě?? To bych potřeboval taky. Můžeš mi hodit odkaz na ten adapter nebo co to je?? Díkyhonza++ píše:Tak tomu letování odporů jsem se chtěl obloukem vyhnout. Tento můj adaptér jsem jenom připojil mezi ISO a rádio. Akorát jsem musel spojit drátek od autorádia na možnost ovl. z volantu a jakýsi pětikolíček na tom adaptéru. Spojil jsem to a jede to.
Aktuální: Opel Zafira B 1.8 | Z18XER . . . . Opel Astra G 1.8 | X18XE1
Předchozí: Opel Zafira B 1.9 CDTi | Z19DT
Předchozí: Opel Zafira A OPC | Z20LET
Předchozí: ]Opel Astra G 2.0 Di| X20DTL
Předchozí: Opel Astra G 1.4 | Z14XE
Předchozí: Opel Zafira B 1.9 CDTi | Z19DT
Předchozí: Opel Zafira A OPC | Z20LET
Předchozí: ]Opel Astra G 2.0 Di| X20DTL
Předchozí: Opel Astra G 1.4 | Z14XE
Radoš 92 píše:Jednu redukci mám. Ale jen na rádio Sony. Mám i rádio sony na prodej. Po Astře mi to zbylo.Pjasatoo píše:Jestli chápu správně máš jiné radio a díky konektoru můžeš ovládat na volantě?? To bych potřeboval taky. Můžeš mi hodit odkaz na ten adapter nebo co to je?? Díkyhonza++ píše:Tak tomu letování odporů jsem se chtěl obloukem vyhnout. Tento můj adaptér jsem jenom připojil mezi ISO a rádio. Akorát jsem musel spojit drátek od autorádia na možnost ovl. z volantu a jakýsi pětikolíček na tom adaptéru. Spojil jsem to a jede to.
Pošli na SZ pár fotek a nějaké info... Děkuji
Teď máme Z18xe Mazlík