Já jsem zvolil rádio bez mechaniky.
1. je užší třeba na vložený převodník - ale to je vedlejší
2. fleška je skladnější a lepší pro manipulaci. Mám tam 8GB a písniček mám tak na rok poslouchání
Jeslti budeš chtít, tak ti večer můžu nahodit pár fotek. Teď má moja auto v práci
Tak tomu letování odporů jsem se chtěl obloukem vyhnout. Tento můj adaptér jsem jenom připojil mezi ISO a rádio. Akorát jsem musel spojit drátek od autorádia na možnost ovl. z volantu a jakýsi pětikolíček na tom adaptéru. Spojil jsem to a jede to.
honza++ píše:Tak tomu letování odporů jsem se chtěl obloukem vyhnout. Tento můj adaptér jsem jenom připojil mezi ISO a rádio. Akorát jsem musel spojit drátek od autorádia na možnost ovl. z volantu a jakýsi pětikolíček na tom adaptéru. Spojil jsem to a jede to.
Jestli chápu správně máš jiné radio a díky konektoru můžeš ovládat na volantě?? To bych potřeboval taky. Můžeš mi hodit odkaz na ten adapter nebo co to je?? Díky
honza++ píše:Tak tomu letování odporů jsem se chtěl obloukem vyhnout. Tento můj adaptér jsem jenom připojil mezi ISO a rádio. Akorát jsem musel spojit drátek od autorádia na možnost ovl. z volantu a jakýsi pětikolíček na tom adaptéru. Spojil jsem to a jede to.
Jestli chápu správně máš jiné radio a díky konektoru můžeš ovládat na volantě?? To bych potřeboval taky. Můžeš mi hodit odkaz na ten adapter nebo co to je?? Díky
Jednu redukci mám. Ale jen na rádio Sony. Mám i rádio sony na prodej. Po Astře mi to zbylo.
Aktuální: Opel Zafira B 1.8 | Z18XER . . . . Opel Astra G 1.8 | X18XE1
Předchozí: Opel Zafira B 1.9 CDTi | Z19DT
Předchozí: Opel Zafira A OPC | Z20LET
Předchozí: ]Opel Astra G 2.0 Di| X20DTL
Předchozí: Opel Astra G 1.4 | Z14XE
Jednu redukci mám. Ale jen na rádio Sony. Mám i rádio sony na prodej. Po Astře mi to zbylo.