Zesilovač - kudy kabely?
Zesilovač - kudy kabely?
zdravím, kamarád si nedávno dával zesilovač a subwoofer do auta, ale nemohl nají cestu pro kabel s kabiny k baterce a tak musel pod gumou kolem dveří a pod předním lemem auta, stejně tak jsme to dneska museli udělat u mý astry, pod volantem nikde žádná cesta není, kudy by se ten kabel dal prostrčit k baterce. Neznáte někdo nějaký řešení abych to nemusel mýt kolem dveří? Jednak to vypadá hnusně a jednak to ten kabel taky ničí
- Reklama
Re: Zesilovač - kudy kabely?
to už se tu řešilo tolikrát, stačí jen hledat ve správný sekci já tam odpověď našel též...
k tématu - já to tahal na doporučení několika lidí k baterce kolem táhla na otevírání kapoty.. musíš sundat stěrače (2šrouby), vycvaknout gumu u okna a sundat tu plastovou mrchu(bacha ať si neutrhneš ostřikovače) pod kterou uvidíš kudy jde táhlo do kabiny a okolo něho je guma, tu jsem vytáhl sikovkama a vyříznul do ní mezírku na kabely(táhnul jsem k zesiku + i - přímo z baterky), pak stačí jen strčit hlavu k pedálům a uvidíš to
jo a tahal jsem napájení levým práhem a linku s REMote kablíkem pravým, jestli by to bylo znát kdyby to šlo spolu ti neřeknu, každopádně nějaký ten proud tam teče
edit: takže jak píšeš že pod volantem cesta není - JE... jo a než sundáš stěrače poznač si kde zhruba ležely, já měl pak chvíli problém najít pro ně správnou polohu
k tématu - já to tahal na doporučení několika lidí k baterce kolem táhla na otevírání kapoty.. musíš sundat stěrače (2šrouby), vycvaknout gumu u okna a sundat tu plastovou mrchu(bacha ať si neutrhneš ostřikovače) pod kterou uvidíš kudy jde táhlo do kabiny a okolo něho je guma, tu jsem vytáhl sikovkama a vyříznul do ní mezírku na kabely(táhnul jsem k zesiku + i - přímo z baterky), pak stačí jen strčit hlavu k pedálům a uvidíš to
jo a tahal jsem napájení levým práhem a linku s REMote kablíkem pravým, jestli by to bylo znát kdyby to šlo spolu ti neřeknu, každopádně nějaký ten proud tam teče
edit: takže jak píšeš že pod volantem cesta není - JE... jo a než sundáš stěrače poznač si kde zhruba ležely, já měl pak chvíli problém najít pro ně správnou polohu
nyní: Zafira B Z18XER, 2007
ex2: Z16XE Caravan, 2003
ex1: X16SZR Htb, 2000
ex2: Z16XE Caravan, 2003
ex1: X16SZR Htb, 2000
ked otvoris kapotu tak nad brzdovym valcom na lavo mas gumovu priechodku , vyberies ju von , navrtas do nej prislusnu dieru a prepchas kabel
ahá, tak díky moc chlapi a ještě jeden dotaz, jde nějak rozdělat průchodka do dveří? zkoušel jsem to silou a nic.