Ovládání autorádia na volantu
Re: Ovládání autorádia na volantu
Já jsem našel tohle - http://www.tme.eu/cz/details/opel-pnr/a ... 4carmedia/#
přes to by to taky šlapalo ?
přes to by to taky šlapalo ?
- Reklama
napis prodejci o vic info a nejaku zaruku vraceni penez a mas klid.Todle tady nikdo nekupoval takze ti otom nikdo nic nerekne
[color=#000000]Mirdova2908-Tempomat,4xEl.okna,Pp od davida a mnoho dalsich veci[/color]
Kia ceed 1.6crdi 94kw,2013
Kia ceed 1.6crdi 94kw,2013
- recor
- Kontaktovat uživatele:
Ahojte. Mam ovladanie prerobene na Pioneer. Tlacidla na ovladanie hlasitosti mi vsak prestali fungovat spravne. + preladuje stanice a - pridava hlasitosti. Odpory v tlacidlach su premerane spravne. Preto som sa rozhodol kupit novy stereo jack konektor aj s kablom. Idu z neho tri vodice. Biely cerveny cierny. Ktory treba spojit s SWC z radia? Dakujem za rady
X16SZR, 5dv., strieborna metaliza, r.v.: 98
Zkus toto:
špička - bílá (W)
kroužek (ring) - červený (R)
kostra, základna - černý (B)
Pavel
špička - bílá (W)
kroužek (ring) - červený (R)
kostra, základna - černý (B)
Pavel
.::. XC70 T6 2014 .::. S80 V8 2007 .::. Mazda MX-5 1.8 2002 .::.
VolvoCesky.cz na Valašsku, tuning, jazyky, konfigurace Volv, opravy Volvo elektroniky
VolvoCesky.cz na Valašsku, tuning, jazyky, konfigurace Volv, opravy Volvo elektroniky
- recor
- Kontaktovat uživatele:
A ktory mam naletovat na ten kabel SWC od radia prosim?
Aha, naopak. No jestli máš jen předělané odpory, tak tak nemáš více drátů.
Pak jsou "živé" jen dva dráty ze SWC, zem je zem a SWC výstup je bílý.
P.
Pak jsou "živé" jen dva dráty ze SWC, zem je zem a SWC výstup je bílý.
P.
- recor
- Kontaktovat uživatele:
Dakujem za odpoved. Takze biely naletujem na SWC, cerveny a cierny ostanu volne? Alebo je potreba zapojit kostru? Mozno blba otazka ale moc sa v tom nevyznam
bílý (špička) - SWC
černý - zem
Přeci jen po jednom drátě to nepůjde, milý Marconi. Vždy dva.
Pavel
černý - zem
Přeci jen po jednom drátě to nepůjde, milý Marconi. Vždy dva.
Pavel
- recor
- Kontaktovat uživatele:
To som nevedel. Myslim ze to tu nikdo nespomenul. Dakujem
- vasekpetr1
Zkuste to bez drátů milý Marconi!ok2ucx píše: Přeci jen po jednom drátě to nepůjde, milý Marconi. Vždy dva.
Pavel
Díky, díky Járo.
Dřívější srdcovka, prodaná na díly pro UA: Astra 1,6 G caravan 99, motor X16SZR, 55 kW, VIN: W0L0TGF35X20326xx, tmavě zelená metalíza,
Nynější mazlík: Opel Zafira B, 1,9 TDCI - Z19DT - 2008, černá, najeto 170 tkm.
A menuju se Petr a né Vašek a žiju v Hospodě -:)
Nynější mazlík: Opel Zafira B, 1,9 TDCI - Z19DT - 2008, černá, najeto 170 tkm.
A menuju se Petr a né Vašek a žiju v Hospodě -:)
-
Ahoj lidi,
jsem nový majitel Zafiry (r.v.2002) a rád bych si pořídil do auta lepší rádio, nyní mám to původní (kazetové). Přečetl jsem si celé vlánko, ale i přsto bych se rád s vámi poradil.
Rád bych autorádio (1DIN) s výsuvným LCD, DVB-T a možností připojení couvací kamery. Limit mám cca. 10tis. Kč (+/-).
Můžete mi poradit osvědčené typy a nákup správné redukce, aby mi fungovalo v lepším případě i ovládání na volantu ?
Děkuji mockrát !
jsem nový majitel Zafiry (r.v.2002) a rád bych si pořídil do auta lepší rádio, nyní mám to původní (kazetové). Přečetl jsem si celé vlánko, ale i přsto bych se rád s vámi poradil.
Rád bych autorádio (1DIN) s výsuvným LCD, DVB-T a možností připojení couvací kamery. Limit mám cca. 10tis. Kč (+/-).
Můžete mi poradit osvědčené typy a nákup správné redukce, aby mi fungovalo v lepším případě i ovládání na volantu ?
Děkuji mockrát !
Rádio si klidně kup, ale značkové, na neznačkové redukce nemusí fungovat. Většinou jsou redukce pro danou značku autorádia (Alpine, Pioneer, Sony...)
______
X14XE
Z20LET OPC II
______
X14XE
Z20LET OPC II
______
-
Kluci jak je na tom aktuálne volantové ovládanie AstraG vs Alpine nová rada , je na to nejaké zaručené spolahlivé zariadenie, pripadne ak áno tak dakujem za tip!
ZA-22dtr mt6-f40 Silver Elegance m03 (aktuálne 393tkm) No-Kat No-EGR.Alzaf 285tkm,bolo AstraF-1,6 8V combi. Pokiaľ nie som tu tak, som určite niekde inde.. ešte sa nestalo, že by som nebol absolútne nikde.. Alfamobil +421 948 833 957 alebo Pevný 0905 833 957
-
Pozna to niekto? http://www.ahifi.cz/adapter-pro-ovladan ... -opel.html
ZA-22dtr mt6-f40 Silver Elegance m03 (aktuálne 393tkm) No-Kat No-EGR.Alzaf 285tkm,bolo AstraF-1,6 8V combi. Pokiaľ nie som tu tak, som určite niekde inde.. ešte sa nestalo, že by som nebol absolútne nikde.. Alfamobil +421 948 833 957 alebo Pevný 0905 833 957