vymena reproduktoru
vymena reproduktoru
chtel bych vymenit predni reproduktory ale newim jak se k nim dostat, bo jak rozdelat ten tapec
- Reklama
Re: vymena reproduktoru
Opel Astra Classic 2 1,4 16w twinport / r.v.2005
na vymontovanie repro by si nemusel davat cely tapec dole, asi by stacilo iba odkrutit skrutky tapecu, a spodok odtiahnut, nemusis davat dole tu gumu co je okolo okna...
Ale kazdy ako chce...
Ale kazdy ako chce...
ASTRA G, 99, 1.6 X16SZR, EDÍCIA 100, STRIEBORNÁ METALÍZA
kupil sem si nove reproduktory a kdyz sem je namontoval tak skoro nebasujou a dyz sem dal zpatky ty stare tak uz taky ne ale pred tim basovaly...cim to je?
Asi hlúposť, ale nespôsobil si nejaký akustický skrat? =jeden z preprákov je zapojený opačne = tým sa vyrušia frekvencie basov. Niekde som o tom čítal - vygoogli si niečo. Toto je ale možné iba v prípade, že sa dajú zapojiť konektory opačne...
Opel Astra Classic 2 1,4 XEP / r.v.2007
je to mozne ze su zapojene v protifaze, ale nemyslim ze by to malo taky efekt (vymenene +- ma jednom repraku)
ake repraky si kupil, znacka - model?
neodstranil si nahodu tlmenie na dverach? alebo inak zapojil vyhybku (ak tam je)
ake repraky si kupil, znacka - model?
neodstranil si nahodu tlmenie na dverach? alebo inak zapojil vyhybku (ak tam je)
Astra G Caravan 2.0DI 60kW X20DTL r.v.98 (ABS, man. klima, el. okna, tempomat) foto
Ja som čítal, že práveže je to v tom (akustický skrat), keď jeden reprák zapojíš dobre a druhý opačne. Keď máš dobre zapojené = OK, keď oba repráky opačne = OK. Keď sú rôzne = to je zle.
Čím iným by to ešte mohlo byť? Pokazilo sa rádio?
Čím iným by to ešte mohlo byť? Pokazilo sa rádio?
Opel Astra Classic 2 1,4 XEP / r.v.2007
Ver tomu co ti napisal palix , ak je na jednom basovom repraku prehodene + a - , basy ti zmiznu ( su v protifaze , jeden pohlcuje basy druheho ). Nie je to iba teoria ...