úprava dverí pre zabudovanie 6,5" vpredu a aj do zadu

Vše o zapojení repro, radia atd..
Odpovědět
JMD

úprava dverí pre zabudovanie 6,5" vpredu a aj do zadu

Příspěvek od JMD » 16 črc 2010, 21:15

Prosím máte skúsenosti alebo robil tu niekto úpravu bočných tapacírungov? Dá sa prosím spraviť vkusná úprava zadných dverí tak aby sa tam zmestili väčšie reproduktory 6,5"?

Ďakujem
Opel Astra (G) Classic II, Caravan, r.v. 2009 Gliwice (POL), Z14XEP, GAZ Biela Olympic, VDO Dayton CD1737X

Reklama

JMD

Re: úprava dverí pre zabudovanie 6,5" vpredu a aj do zadu

Příspěvek od JMD » 17 črc 2010, 11:23

Prosím Vás je možné bez poškodenia/návratne rozdeliť tapacírung predných alebo aj zadných dverí na spodnú koženkovú časť s kapsou a samostatne na vrchnú časť textilnú s ručkou atď. Alebo je tapacírung v celku a muselo by sa to rezať bez možnosti návratu.
Neviem teraz či si mám zháňať náhradné tapacírungy a na nich spraviť drevenú kapsu pre reproduktory, tak aby som to po čase prípadne mohol vrátiť späť.

Ďakujem
Opel Astra (G) Classic II, Caravan, r.v. 2009 Gliwice (POL), Z14XEP, GAZ Biela Olympic, VDO Dayton CD1737X

Shimmeron

Re: úprava dverí pre zabudovanie 6,5" vpredu a aj do zadu

Příspěvek od Shimmeron » 26 črc 2010, 09:01

Mal som to rozmontovane pred nedavnom, ale za toho boha uz si neviem spomenut na 100 percent ale zda sa mi ze urcite aspon predne dvere su z jedneho kusu, nieje to rozdelene na dve casti ako pises, ale fakt ti to neviem povedat na 100 percent...
Opel Astra Classic II Eco Line, Grand Lux Super, Twin Spark - rv. 2009, 5d, Z14XEP, 66kw / 90hp, Magma Red, vybava klima, ele. predne okna, vyhrievane a ele. spatne zrkadla, Dezent V-Dark 15", predne kompa Magnat.

Moj S-opel TU

Odpovědět