Tak set mi dneska dorazil domů a hned sem se pustil do práce a nyní už ho mam v autíííŠtráda píše:ok,v poho a hodně úspěchu a spokojenosti.Jinak o pár přízpěvků víš jsem ti psal,at si nastavíš v rádiu db na 50,tak jsem se spletl a mělo to právě být na 50Hz-což je pásmo frekvence pro subwoofer,pač woofry umí a jsou stavěné,aby hrály ve frekvenčním pásmu cca od 5-500Hz (hertz),toto pásmo si určuje výrobce a uvádí ho v parametrech u technického popisu reproduktoru.V rádiu máš stejnak většinou přednastavené určité pásma,já mám 50,80 a 150Hz pro woofer a na 50Hz jsem zkoušením zjistil,že hraje nejlíp a pěkně čisté bassy.Já si mohu v rádiu ještě nastavit polaritu pro woofer(to znamená,že na linkovém výstupu z rádia si mohu přehazovat + a -,ale to ti nedoporučuju,protože některé woofry jsou stavěny,že buď membrána pulzuje směrem ven z koše a u některých naopak,takže u woofrů je důležité zapojit ho správně + z výstupu zesilovače na + svorku u woofru a stejně tak i -!U středových a výškových repro je to v celku jedno,ale je dobré to dodržovat ty polarity...
![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
![Confused :?](./images/smilies/icon_confused.gif)
![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
A co se týče radia tak pro subáč tam mam nastavení SUB který má rozpětí od -10 do 10 db ale když to ladim tak neni znát ASI rozdíl a pak tam mam to LPF (dolní propust pro subáč) a ta má rozpětí nastavení toto: 80Hz, 100Hz, 120Hz, 140Hz, 160Hz.Takže tam 50Hz neni...
![Sad :(](./images/smilies/icon_sad.gif)
Jinak zatím moc díky za rady
![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)