Spodni radek na stredovem displeji zhasina.
Spodni radek na stredovem displeji zhasina.
Nazdar vsem.Mám dotaz ohledne stredoveho dislpleje.Osadil jsem misto originalniho radia ccr 600 jine a cekal sem ze pokud neni komunikace na EDI tak se nebude nic dit,ale po zapnuti radia mi datum na spodnim radku ktery puvodne zobrazoval informace z origos radia zmizi.Cim je do EDI prenasena informace o zapnuti radia.Maslel jsem ze to je reseno jenom pres komunikaci.Diky za radu.
- Reklama
Re: Spodni radek na stredovem displeji zhasina.
Ahojky ja daval taky jine radio a presne po zapnuti zustane teplota a cas a datum zmizi ale jak radio vypnu zase tam je asi to tak ma byt me to nevadifoxm píše:Nazdar vsem.Mám dotaz ohledne stredoveho dislpleje.Osadil jsem misto originalniho radia ccr 600 jine a cekal sem ze pokud neni komunikace na EDI tak se nebude nic dit,ale po zapnuti radia mi datum na spodnim radku ktery puvodne zobrazoval informace z origos radia zmizi.Cim je do EDI prenasena informace o zapnuti radia.Maslel jsem ze to je reseno jenom pres komunikaci.Diky za radu.
Ja teda nevim ale me to ani nevadi sem takto spokojenFathead píše:Kluci, to uz se tu nekolikrat resilo. Musi se spojit prohodit (spojit) dva draty co vedou do ISO kostky a pak tam to datum zustane i pri zapnutym radiu. Zkuste tu pohledat, urcite to tady je. Ja mel stejnej problem a podle navodu tady jsem si to "opravil" a funguje to