Lidičkové zlatí, přemýšlím nad výměnou svého rádia Sony CDX-GT20 za rádio, které by se domluvilo s ovládáním na volantu a PP v mé Žirafě,
našel jsem VDO 2304MP3, které by to snad mělo umět, ale nevím, rád si nechám poradit od zkušenějších, popřípadě přímo od majitelů autorádii značky VDO.
Děkuji a těším se na Vaše odpovědi
NEbral by som ho...Ja ho mam s Astre G. S volantom sice komunikuje super, aj s displejom, ale inac to je hrozny SHIT
Stale sa vypina, potom sa sam zapne...seka.....
Opel Insignia 2,0 Cdti 2010
Opel Astra G 1,4 16V r.v. 1999 ex...
Opel Corsa B 1,2 16V r.v. 1999
Tak mě poraď, co tam dát, aby si to rozumnělo jak s displayem tak tlačítkama. Vyměnil jsem si teď TID display za MID a když zapnu Sonku, tak zmizne datum a je tam flák ničeho... Proto bych chtěl, aby fungovalo rádio i na tom displayi
Třeba bych šel zase do nějaké vyšší řady Sony, upravil si odpory v ovládání na volantu, ale za převodník se mi nechce dávat balík peněz
Já chci prostě vědět, jestli existuje nějaké dobré rádio s MP3 a nativní komunikací s displayem a ovládáním na volantu. Samozřejmě tím myslím neoriginální rádia.
O VDO jsem hodně přemýšlel, protože tady všude kluci píšou, že se to dorozumí s displayem i ovládáním, ale nikdo nedá konkrétní příklad, CO všechno je k tomu krom samotného rádia potřeba...
Na VDO sa ludia sťažujú, že moc nechce fungovať.
Najjednoduchšie pre teba by asi bolo urobiť toto, aby ti fungoval dátum aj pri zapnutom rádiu a zohnať toto, aby ti fungovalo ovládanie na volante.
Nejsem si jist jak je to s kvalitou ja si ani temer po 3letech nemohu stezovat na nejaky problem, ale jak pisi nekteri novejsi majitele, tak ty posledni kousky staly asi za pikacu.
já mám též toto rádio...jedna reklamace za 3 roky (to slavné vypínaní), funguje naprosto skvěle - zvuk dle mého excelentní za tu cenu!
Přímo si ale toto rádio nekupuj...tento typ má v odnímatelném panelu špatnou základní destičku! díky které to potom blbne!! KUP si vyšší řadu - sice dražší ale určitě to blbnout nebude - zjištěno z více zdrojů
Dobře, kdybych se tedy rozhodl pro jinou značku, dejme tomu Sony, poraďte kluci zlatí do jakého rádia jít, samozřejmě za rozumný peníz (5000kč) s tím, že upravím ovládání ve volantu a dokoupí se ten převodník na MID display. Zase bych rád odpověď od někoho znalého, se zkušenostmi s rádii Sony. Mám Sony CDX-GT20 a to bohužel nemá jack na ovládání na volant, takže půjde brzy z domu. Díky