Výměna autoradia - demontage
Re: Výměna autoradia - demontage
signal rychlosti je dovedeny na autoradio do komory C ISO konektora (cast s 10 kontaktami)
mozno doslo k skratu na nieco
Mondeo 98 1.8, Vectra 97 x16xel, x20xev, Tempra 96.
mail jurajlanyi(zav-inac)gmail bodka com
mail jurajlanyi(zav-inac)gmail bodka com
- Reklama
-
pri original radiu ukazuje rychlost,pri namontovanem radiu gogen 202f nejde rychlomer(C konektor je odpojen..neni ho kam pripojit)ivrai píše:signal rychlosti je dovedeny na autoradio do komory C ISO konektora (cast s 10 kontaktami)
-
mam car 400 a chtel bych neco na cd ..jak jste spokojeni c Car500?mužu ho myt za 500kč. Nebo je lepši neoriginalni radio? poradte ..dik moc
astra G 1.4 16wolt X14Xe Astra do štatlu
- Mike.S
- Kontaktovat uživatele:
záleží na tom, co si budeš chtít přehrávat, MP3 to neumí, ale zase funguje ovládání na volantu, pokud chceš něco s MP3 existují na to nějaké redukce, se kterýma funguje i ovládání na volantu, víc tady https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.p ... 76&start=0
Old cars:
Škoda 120L
Škoda Felicia Combi LXi
Actual car:
..........Holden Zafira|1.8 16V|Z18XE|by Mike.S.........
Škoda 120L
Škoda Felicia Combi LXi
Actual car:
-
no boužel na mem voze s roku 98 ovladani na volantu nemam ale rozhodl jsem se asi pro koupi neoriginalniho radia.
- Mike.S
- Kontaktovat uživatele:
tak pokud tam nemáš ovládání pod volantem tak není co řešit, kup neorigo s MP3
Old cars:
Škoda 120L
Škoda Felicia Combi LXi
Actual car:
Škoda 120L
Škoda Felicia Combi LXi
Actual car:
Dobře, z tvého pohledu tedy napíšu jinak - signál je veden do A ISO.maikl.profik píše:pri original radiu ukazuje rychlost,pri namontovanem radiu gogen 202f nejde rychlomer(C konektor je odpojen..neni ho kam pripojit)ivrai píše:signal rychlosti je dovedeny na autoradio do komory C ISO konektora (cast s 10 kontaktami)
END
-
pánove potrebuji poradit uvažuju porad o radiu avidime co budou stat opravy a když zbyde naka ta kačka chtel bych koupit radio.cena tak do1500 na normalni poslech.chtel bych tam mp3 usb a možna •Bluetooth ja nasel tohle kdo poradi?? jestly koupit?? http://www.digiboss.cz/Sencor-SCD-7405B ... SB/d33747/ a sory žě jsem to napsal do jineho topicu :?kdo poradí???
Ahoj panove, tak opet je tu moc rad najednou snad nekdo poradi i me..jak vidite urcite, jsem tu novackem, tak me prosim neukamenujte, ze je to tu psane uz milionkrat a at jen hledam..jsem nedockavy a chtel bych to rychle neco uz jsem procetl a vyhledal..ale kazdopadne odpovedi me neuspokojili moc (spis jsem se nevyznal co a jak, kde proc a nac :D)
takze..Mam opla astru G (tridver) 1.7Dti,rv 2001, je to v ZAKLADU (tudiz elektrika tam neni, nevim, jestli tam jsou pripravy, nebo neni vubec, to shlednu casem) kazdopadne mam tam radio: "Blaupunkt CAR 300"..doma mam radio ze svyho starsiho auta (ovsem radio jsem kupoval nove)..
a to radio: "Sencor SCD 3354MR".. obrazek:
rad bych si do auta dal tedy toto radio, ovsem nez ho tam dam, tak se chci optat na problemy, ktere by mohli vzniknout a zaroven JAK je resit..
problemy, o kterych jsem se docetl, ktere by mohli vzniknout:
-nepujde mi vyndat to stare (ok..NEJAK se to snad vykouma..)
-nove radio nebude fungovat....tohle radio, ten sencor je pres ISO konektory, 2x..(jeden napajeni, druhy je na repro)
-nebude fungovat panelovy display (TO BYCH VELICE RAD, ABY FUNGOVAL!!)
-kdyz zandam stare radio, nebude NEJSPIS fungovat (mam tam pitomy kod, a nevim, jestli ho lze zjistit)
-kdyz zandam stare radio, nemusel by fungovat display
-kdyz zandam nove radio, nemusi fungovat centralni zamykani dalkovym ovladacem..
mohl by mi prosim nekdo na toto odpovedet, co je mozne ze se stane, co neni mozne??celkem rad bych auto zamykal preci jen, na sidlisti by nebylo idealni mit nezamkle auto zadalsi velice rad bych, aby mi fungoval ten panelovy display, coz chci uz asi moc co..
upozornuji, ze NEPOTREBUJU ovladani na volantu (stejne ho nemam )..ale jde mi fakt jen o ten panelovy display, o to zapojeni a o to zamykani (popripadne jeste o ten kod toho radia stareho:) )..
moc dekuju za rady..
takze..Mam opla astru G (tridver) 1.7Dti,rv 2001, je to v ZAKLADU (tudiz elektrika tam neni, nevim, jestli tam jsou pripravy, nebo neni vubec, to shlednu casem) kazdopadne mam tam radio: "Blaupunkt CAR 300"..doma mam radio ze svyho starsiho auta (ovsem radio jsem kupoval nove)..
a to radio: "Sencor SCD 3354MR".. obrazek:
rad bych si do auta dal tedy toto radio, ovsem nez ho tam dam, tak se chci optat na problemy, ktere by mohli vzniknout a zaroven JAK je resit..
problemy, o kterych jsem se docetl, ktere by mohli vzniknout:
-nepujde mi vyndat to stare (ok..NEJAK se to snad vykouma..)
-nove radio nebude fungovat....tohle radio, ten sencor je pres ISO konektory, 2x..(jeden napajeni, druhy je na repro)
-nebude fungovat panelovy display (TO BYCH VELICE RAD, ABY FUNGOVAL!!)
-kdyz zandam stare radio, nebude NEJSPIS fungovat (mam tam pitomy kod, a nevim, jestli ho lze zjistit)
-kdyz zandam stare radio, nemusel by fungovat display
-kdyz zandam nove radio, nemusi fungovat centralni zamykani dalkovym ovladacem..
mohl by mi prosim nekdo na toto odpovedet, co je mozne ze se stane, co neni mozne??celkem rad bych auto zamykal preci jen, na sidlisti by nebylo idealni mit nezamkle auto zadalsi velice rad bych, aby mi fungoval ten panelovy display, coz chci uz asi moc co..
upozornuji, ze NEPOTREBUJU ovladani na volantu (stejne ho nemam )..ale jde mi fakt jen o ten panelovy display, o to zapojeni a o to zamykani (popripadne jeste o ten kod toho radia stareho:) )..
moc dekuju za rady..
Opel Astra G 1,7 DTi, 2001
Xbox elite | flash,benq | 2x bezdrat black ovladac | PRODÁM GHOST RECON 2
Nokia N93 | HP Pavilion dv6750ec
-Opel má taky iso konektor, možná bude problém jen v plusech, tzn že nebude držet paměť, lze prohodit
-panel ti fungovat nebude, jedině redukce ze sencoru jestli existuje,pokud ano tak to bude velice vysoká cena
-kód u car300 zjistíš jednoduše pomocí výrobního čísla přes jeden program
-pokud nandáš zpět staré a zapojíš třetí konektor, tak display fungovat zase bude
-nevím jakou spojitost má rádio s centrálem
-panel ti fungovat nebude, jedině redukce ze sencoru jestli existuje,pokud ano tak to bude velice vysoká cena
-kód u car300 zjistíš jednoduše pomocí výrobního čísla přes jeden program
-pokud nandáš zpět staré a zapojíš třetí konektor, tak display fungovat zase bude
-nevím jakou spojitost má rádio s centrálem
[color=red][size=100][b][u]>>>DIAGNOSTIKA Kladno,Praha kdyby tak SZ<<<[/u][/b][/size][/color]
PRODEJ moje coupe Z22SE
https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?f=40&t=22659&p=384981#p384981
PRODEJ moje coupe Z22SE
adam09 diky moc, za RYCHLOU, STRUCNOU odpoved..ja prave take nevim, DOST me to zmatlo, jsem si rikal co to ma byt, ze po radiu nefunguje central..kazdopadne je to asi neco jako na predchozi strance, ze po vymene radia nefunguje tachometr (jestli jsem to spravne pochopil)..
jen jeste dotaz, display nebude fungovat VUBEC?? nebo tam nebudou fungovat jen ty stanice..
jeste jednou moc dekuju
jen jeste dotaz, display nebude fungovat VUBEC?? nebo tam nebudou fungovat jen ty stanice..
jeste jednou moc dekuju
-
Je to tak,nefungoval tachometr..kdyby nefungoval staci z toho iso konektoru odebrat a zaizolovat dratek vedouci k tachometru,pak vse funguje jak ma
osobne nechapu, jestli to tak je, jak muze nefungovat tachometr :D ale tak ok no..jako jeste jsem fakt ale vzivote neslysel o tom, ze by tachometr (pokud vazne myslime vsichni to same- tu rucicku "pod" volantem) byl pripojeny pres radio :D pokud vim, snad vzdycky to bylo vedene jen do pristrojove desky samotne....ale tak asi opel tehda vynalezal mnohem vetsi vychytavky kazdopadne..asi evidentne moje radio pujde na prodej, jelikoz display nepojede..a asi pokouknu po jinem radiu..poradil byste nekdo nejake?? pozaduji MP3..kdyz bude USB tak jedine dobre..ale nejakou privetivou cenu..klidne bazarove, nepotrebuju nove..tak okolo 1000-1500 max..a jde mi o to, aby fungoval ten display (ikdyz se na nem zobrazuji jen hodiny, teplota a hrajici stanice :D)..skoda, ze tam nejde ukazat alespon spotreba ale tak to bych si asi musel koupit trosku drazsi auto..
btw..mluvime vsichni o TETO veci :D (pod pojmem TACHOMETR):
btw..mluvime vsichni o TETO veci :D (pod pojmem TACHOMETR):
Ten display pojede částečně a to tak že ti nebude ukazovat stanice. Budou tam hodiny a teplota.
Rádií máš všude mraky, jen záleží na ceně, já osobně doporučuju sony,jvc,pioneer,kenwood
Pokud máš 1-1500 tak nemůžeš čekat nové dobré. Jedině starší viz značky výše
Rádií máš všude mraky, jen záleží na ceně, já osobně doporučuju sony,jvc,pioneer,kenwood
Pokud máš 1-1500 tak nemůžeš čekat nové dobré. Jedině starší viz značky výše
[color=red][size=100][b][u]>>>DIAGNOSTIKA Kladno,Praha kdyby tak SZ<<<[/u][/b][/size][/color]
PRODEJ moje coupe Z22SE
PRODEJ moje coupe Z22SE
ahaaaaa tak to jsem se spletl..ja myslel, ze mi nebude fungovat VUBEC ten display..to SNAD nejak preziju bez toho....pokud se tedy budou zobrazovat ty ostatni informace (jako to datum, teplota, atd..no vlastne ono tam toho vic neni :D..)..tak snad jen nebudou problemy jeste s tim tachometrem a s tim centralem..(dalkacem, nevim, co tam presne blblo nekomu)..
tudiz hura na vymenu :D diky moc..
tudiz hura na vymenu :D diky moc..