problém s autoradiem
Re: problém s autoradiem
tak radio si odpočinulo porad nic.tak jsem tak zjišťoval a nic jsem nezjistil to radio sad nido nema ani nikdo a když ano tak s tím nema problemy zase musím byt jedinej.ale jak jsem si šet navod (v AJ) tak jsem zjistil že to ma nějaky problem ze čtení cd.toto je tam napisane_It indicates that the unit does not connect the CD-DVD changer-
- Reklama
Re: problém s autoradiem
Ahoj,
mám origo rádio v mé Astře G r. 1998 (tuším Blaupunkt) a už mi ani nezahraje...
Při zapnutí se už neobjevi ani nápis CODE, ještě v zimě se to sice stávalo pořád, ale po několika pokusech rádio naskočilo...
teď už bohužel nic...
Rádio jsem vyndal a zkontroloval kam až to šlo, ale nic jsem neobjevil, všechno zdá se sedí normálně... dráty v pohodě...
Ještě jsem chtěl vyzkoušet prohodit to s jiným rádiem, jestli není problém v něm, ale zatím nemám za jaké...
má s tím někdo zkušenost, co by se ještě dalo vyzkoušet?
díky...
mám origo rádio v mé Astře G r. 1998 (tuším Blaupunkt) a už mi ani nezahraje...
Při zapnutí se už neobjevi ani nápis CODE, ještě v zimě se to sice stávalo pořád, ale po několika pokusech rádio naskočilo...
teď už bohužel nic...
Rádio jsem vyndal a zkontroloval kam až to šlo, ale nic jsem neobjevil, všechno zdá se sedí normálně... dráty v pohodě...
Ještě jsem chtěl vyzkoušet prohodit to s jiným rádiem, jestli není problém v něm, ale zatím nemám za jaké...
má s tím někdo zkušenost, co by se ještě dalo vyzkoušet?
díky...