Asi jsem pesFritol píše:ja v praci toleruju 40 mA![]()

Asi jsem pesFritol píše:ja v praci toleruju 40 mA![]()
APiK píše:Ne vypínač, ale přepínač na záložní 12V baterii Třeba z UPS. Musí se to zapojit tak, aby jí motor při běhu nabíjel a zároveň tak, aby při startu nešel proud opačně (ze záložní baterie) - ono se sice nic nestane, ale měnit furt pojistkuŠtráda píše:někde udělal pěknej skrytej vypínač a pokud bys věděl,že dýl nepojedeš,tak bys to vypnul a pak už jen po zapnutí si naladil stanice!. Taky už jsem toto úspěšně dělal.
Máš sz, koupil jsem si taky Alpinu, tak by mě zajímalo co mě třeba taky čekávenda-100 píše:To bych si radši nechal origo autorádio a celýho alpina bych poslal.APiK píše:Štráda píše:někde udělal pěknej skrytej vypínač a pokud bys věděl,že dýl nepojedeš,tak bys to vypnul a pak už jen po zapnutí si naladil stanice!
[/quote]APiK píše:Štráda píše:někde udělal pěknej skrytej vypínač a pokud bys věděl,že dýl nepojedeš,tak bys to vypnul a pak už jen po zapnutí si naladil stanice!
Bemi bm-07 - co je to za rádio, to slyším prvně. Nestálo by spíš za to jej vyhodit a koupit nějaké lepší?billy píše:nazdarek lidi ja mam takovy menší problem s radiem zničeho nic mi na obrazovce píše že "invalid key" nejde mi vytahnout cd ani najet do menupouze co jde je radio.když ho restartuji tak vytahnu cd a zase tam naskočí radio tak nevím radio mam bemi bm-07.snad to někdo z vas bude vědět
Naše další fóra: | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |