Ahojte Astráci,
mám zase takovej malej dotázek a pokud to téma tady je tak mě zamčete ale podotýkám že jsem to nenašel v hledat..můj dotaz spočívá hlavně pro majitele subowooferů ale nejen pro ně a tudíž se ptám..jak jste upevnili subac v kufru??Já mám kostku od blaupunktu a upevnil sem ho tak že jsem na suchy zipy nalepil oboustranou lepicí pásku a tu prilepil ze vsech stran na spodek subace a to stejne jsem dal na koberec v kufru..drzelo to dost ale ted jsem jezdil chvilku bez rezervy a kdyz jsem se po dvou dnech mrkl do kufru tak jsem zjistil ze se me ten subik utrhl z tech suchych zipu a prevratil se do prostoru rezervy (holt moc rezu zatacky).
Jak jste ho upevnili Vy??
Upevnění subwooferu
Upevnění subwooferu
Tak už konečně patřím mezi Vás Astra 1.6 8v
- Reklama
- Štráda
- Kontaktovat uživatele:
Re: Upevnění subwooferu
Já ho měl přes celej kufr a tak mi nikam neutíkal,taky vážil kolem 80kg,ale na sucháč se to řeší často,tak jich tam dej víc,prodávaj i silnější proužky,nebo jsem také viděl na to spešl kurt!
High Flow Head-Modrá Raketa z ML... michalstrasser@seznam.cz qip 387819619 tel.737117644 Facebook Michael Štráda
Hellracer Štráda
Hellracer Štráda
asi jo no...ty suchace jsou asi nejlepsi reseni...nic se tim neponici......
Tak už konečně patřím mezi Vás Astra 1.6 8v
- Štráda
- Kontaktovat uživatele:
Jasný,polep celou tu bednu ze spodu a máš vychechtáno!nelep to páskou,ale taky se za 200,- prodává sponkuvačka,nacvakáš a za 5min máš hotovo!
High Flow Head-Modrá Raketa z ML... michalstrasser@seznam.cz qip 387819619 tel.737117644 Facebook Michael Štráda
Hellracer Štráda
Hellracer Štráda
- Psychopath
- Kontaktovat uživatele:
ja jsem si na subac vzal takove stahovaci pasy kterymy se stahujou vetsi baliky. (mam vyhodu v tom, ze mus subac ma takovou mrizku, ale snad by to slo udelat i u normalnich) no... tim jsem to svazal a privazal k zadni sedacce. presne ke koliku ktery tu sedacku drzi... a zatacky klopim celkem huste a subac porad drzi
Per aspera ad ASTRA G