cawte, mam taky problemik. v predu v astricke mam nejake kvalitne repro blaupunkt(zevraj, podla toho co mi howoril byvaly majitel)a vzadu seriovky...a mam k tomu origo radio s prehravacom MC(nefim oznacenie).ked tomu dam troska hlasu tak tie predne repraky sice basuju, ale chrcia..a to by nemali. myslite ze to robi slabe autoradio? pomohlo by keby som tam dal nejkae ine kvalitnejsie radio?ece pridam foto tych prednych reprakov
dakuem za rady
Je to určitě blaupunkt??? Víš to na 100% rádio má velkej vliv já jsem ho taky vyndal kvuli malímu výkonu s jinym to na origoš reprech hrálo o polovinu líp. Musíš ho trochu poladit koukni na "fejdr" a basy. Zkus to pustit při stejným výkonu co ty přední chrčí jen na zadní repra a uvidíš, jestli nebudou chrčet hledal bych spíš závadu v těch předních reprech
hej hej to si myslim aj ja....jj te to na 100%blaupunkt, ze to kupil na nejakom nemeckom veltrhu atohifi, a ze boli dost drahe, tak by chrcat nemali.skusim poriesit nejake ine radio...
santik: nerikam ze je to nejhorsi znacka ale rozhodne bych dokazal vyjmenovat spoustu lepsich, jiste ze je lepsi nez origo nebo nez sencor a podobne ale na mbquard, hifonics, dls apod. proste nema...
lukipuki: no dyž to tak vezm tak ani ne, zakladní třída těchto repráku je cca kolem 2-3tisic, samozřejmě že referenční třída je klidně 15 - 20 tisíc ale tak to už je trošku mimo obyčejný lidi a hlavně posluchače. Ale kolem 2-3 se dají sehnat fakt solidní kompa.... osobně jsem si koupil Kicx gfq6,2 - je to výceméně ještě nopvinka u nás a je pravda že jsem se jich dost bál jestli to nebudou nejaké smejdy ale uprimne vazne predcily i jine, známejsí a "kvalitnejsi" znacky. Jsem s nima velice spokojen.
sak hej, je kopec znaciek ktore neroibia okolo seba nejake zbytocne velke haloo, a su kvalitovo aj ovela vyssie ako su tie "znackove" reklamovane repro
bolo:Opel Astra G Caravan 2.0DI 16V 7/1999 edition 100 499dní spokojnosti
Rendík Laguna Grandtour 1.9dci Dynamique
Teraz:Volvo S80 2.5TDi
Benzín patrí do zapalovačov, nie do auta ;-) ...DIESEL POWER https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?f=7&t=10770 - !Novinka!Kož.sedačky
A co takhle třeba špatné ukotvení repráků? Proč tu řešíte ceny repráků, za 1000 by tam stačily, protože ve dveřích není žádná ozvučnice, takže velký rozdíly v tom nebudou
Tak ještě nepoměr mezi výstupním W ze zesilovače a W reproduktorů. Repro musí mít min o 1/3 větší výkon než zesík a ještě kabeláž, třeba špatně je tahat to telefonní dvoulinkou!