Odkódování rádia

Vše o zapojení repro, radia atd..
Odpovědět
e4
Kontaktovat uživatele:

Odkódování rádia

Příspěvek od e4 » 26 úno 2008, 17:21

Zdar, potřeboval bych nějakym zpusobem "odkodovat" radio Blaupunkt CAR 300 z naší Astry. Zaroven se chci zeptat jestli tam pujde nove, Blaupunkt Melbourne. Předem díky za odpověď.

Reklama

Okura
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Okura » 26 úno 2008, 19:02

pošli všechny čísla ze štítku z radia

e4
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od e4 » 26 úno 2008, 21:04

Dobry dobry tak odkodovani by bylo, nasel jsem to v nejake knizce co sem k tomu dostal...super, noo a ted vymena radia...demontaz nejak provedu, pomoci tech dratku se mi to nepovedlo, tak to zkusim vytlačit prez tu prihradku spolujezdce, nicmene co dal...jen prachobycejne prepojim vsechny kabely co tam byly do stejnych dir na novem radiu?

Omlouvam se za tu formulaci ale jsem vazne amater takze snad prehlednete...predem diky za odpověď!

Frydex
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Frydex » 26 úno 2008, 22:11

Přes přihrádku to určitě navytlačíš. Jsou tu návody jak na rádio tak hledej. Musíš vyšroubovat ty červíky a nějakýma (třeba) hřebíkama roztlačit ty packy vevnitř a rádio tahat za kazetovku ven... jde to blbě ale jde to...
Jinak do auta dopasuješ jakékoliv rádio, stačí aby mělo ISO konektor, což má 99% dnešních rádií..
Moje Astrina 1,7DTi
Obrázek Přišel jsem, viděl jsem, zůstal jsem....
A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."

Odpovědět