tak co moje astruše? dostanu odpovědSvaja píše:co takhle X20XEV ? opel astra G 2,0 16v r.v.98
![Confused :?](./images/smilies/icon_confused.gif)
Kód: Vybrat vše
<a href="https://www.astra-g.cz" title="Opel Astra G a Zafira A Club">www.astra-g.cz</a>
díky,to je dobrá cena.ozvu seondra-banov píše:Omlouvám se že to tak trvalo:Svaja píše:tak co moje astruše? dostanu odpovědSvaja píše:co takhle X20XEV ? opel astra G 2,0 16v r.v.98
Sada obsahuje 3 kladky a 1 rozvodový řemen. VKMA05224.
cena je 2800,- s dph
v průběhu dneška je jeste doplním na muj e-shop
Kolik máš najeto?Na tento motor jsou řetězové a mají životnost motoru.Pavlik111 píše:mám dotaz na cenu rozvodů pro motor Y20DTL
dík
Dobrý den,Pavlik111 píše:mám dotaz na cenu rozvodů pro motor Y20DTL
dík
ahoj na tuto astu je toho tu moc, potřebuji číslo motoru...shimanski píše:Ahoj, chci si koupit Astru G kombi s motorem 1,4 16V tuším 66kW, kolik by stály rozvody? Díky.
Není zač, snažím se ty ceny tlačit dolůtesario píše:Díky zrovna jsem se díval, to je super cenaondra-banov píše:Ahoj, cena je 2469,- s DPH odkaz máš v SZtesario píše:kolik by stály rozvody na Z20LET ? Astra G Coupe 2002, 141kwjá když dělal rozvody, tak jsem platil za tu sadu 3200,- (samozřejmě bez práce a braný z autokelly)
Ahoj, mám tu dvě možnosti:rychlyradim píše:joo úplně jsem to zaspal...za kolik by byla ta vodní pumpa na Astra G hatchback X16XEL?
Naše další fóra: | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |