Renovace světlometů u staršího auta se opravdu vyplatí
- milosh
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Renovace světlometů u staršího auta se opravdu vyplatí
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
- Reklama
Re: Renovace světlometů u staršího auta se opravdu vyplatí
a za to jsi dal 1200? Já jsem si je dělal je to asi měsíc doma sám nic na tom není a stálo mě to 360kč,a vlastě ta pasta a ten vosk který u toho je tak s tím bych udělal tak ještě 50 aut.
no já zrovna před týdnem kupoval nová světla a jedno stálo 710 kč tak nevím jestli se vyplatí dávat dvanáct stovek za přeleštění
- p.somik
- Kontaktovat uživatele:
@lawer kde jsi to kupoval ??
ZAFIRA 1,8i 16V 2003 Z18XE, TC,AUT.KLIMA, PC,TEMPOMAT,LPG sekvenční BRC(od 63.000km)
OP-COM v PL, EN, CZ + redukce na starší Oply
Ex Astra F C14NZ LPG, prodáno ve 338000km, nyní 474000km (LPG od 60.000km)(2017)
OP-COM v PL, EN, CZ + redukce na starší Oply
Ex Astra F C14NZ LPG, prodáno ve 338000km, nyní 474000km (LPG od 60.000km)(2017)
- milosh
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
lawer: Kdyz to tam pisu tak asi ano
spu: Za 700kč originál světla Hella N-Joy?
spu: Za 700kč originál světla Hella N-Joy?
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Miloši vypadá to super a potom co jsem si tím sám prošel (shánění sady ,práce a s tím strávený čas ) tak bych cenu respektoval a neřešil .Nehledě na to že jak píšeš jsi si vybral to nejlepší co ti mohly pro Astřičku nabídnout origo světlo je origo světlo .
Opel Astra H GTC 1.9 CDTI 110 kW
pajakuv ASTROLET.
Opel Astra G caravan 2.2 DTI Y22DTR r.v.2004 .....EX
pajakova Esmeralda, EGR šidítko by Alzafir od 254 500 km
pajakuv ASTROLET.
Opel Astra G caravan 2.2 DTI Y22DTR r.v.2004 .....EX
pajakova Esmeralda, EGR šidítko by Alzafir od 254 500 km
- milosh
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Diky za podporu kolego, aspon nekdo vi kolik co stoji
Někdo to dělá levně a nevydrží to, někdo dráž a vydrží, otázka je jak dlouho hlavně aby byly v pořádku paraboly, pokud jsou vypálené tak to nemá smysl. Ale vypadá to hezky, snad ti to nějaký pátek vydrží "jako nové"
______
X14XE
Z20LET OPC II
______
X14XE
Z20LET OPC II
______
jasně že to není origiál
- milosh
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Tak to pak nechapu o cem se bavime, ja nemam rad fejky at se jedna o cokoliv.
A to ještě do motoru leju nejlevnější mogul
Ja som si dal prelestit jedno svetlo 06.2012. Po buracke mi poistovna vinnika z PZP preplatila len jedno svetlo, tak som druhe dal prelestit, aby auto nevyzeralo ako kyklop
Teraz po vyse dvoch rokoch zacina byt vidiet rozdiel medzi svetlami a mozno o rok (alebo o dva) to uz dam znova prelestit, ale zdaleka to neni este tak zle ako to svetlo vyzeralo po 11tich rokoch .
Nove svetlo u dilera opel 211.20e a prelestenie 10e (prelestil mi to lakyrnik co striekal auto)
Teraz po vyse dvoch rokoch zacina byt vidiet rozdiel medzi svetlami a mozno o rok (alebo o dva) to uz dam znova prelestit, ale zdaleka to neni este tak zle ako to svetlo vyzeralo po 11tich rokoch .
Nove svetlo u dilera opel 211.20e a prelestenie 10e (prelestil mi to lakyrnik co striekal auto)
p.somik píše:@lawer kde jsi to kupoval ??
tak tady http://www.autolesk.cz/shop/renovace-svetel/ cca za 20minut máte hotovo a byde vám opravdu na dalších 50aut !!!
Takže kupte si šmirgly pod vodu500,1000,1500 nebo 2000.Tou 500stovkou to brušte opravdu fest,tím strhnete ty dírky prasklinky a vše co tam máte,opláchnete a jedem další1000 to samé nakonec 1500 nebo 2000 omijete nanesete pastu carex na molitanový kotouček opravdu stačí málo až jse čuměl co to dokáže malinko namočíte ten molitanový unašeč a přejedete světlo na pomalejší otáčky vrtačky aby jste plast nespálily.Přejedete ho opravdu tam a zpět a je to neuvěřitelý ...zase jednou něco funguje. Nakonec to samé co jste udělali s tou leštěnkou ještě uděláte s přiloženým voskem,je to kvůli UV záření ...blabla /nebojte se toho že při broušení ten plast totálně zmatovatíí,ta pasta prostě udělá zázrak a je to ....Já jsem si koupil tu sadu za 269kč a jak říkám je to na dalších 50 aut když si to koupíte uvidíte
no ale ůplně zbytečně,a není na dobrý pocit když si to člověk udělá sám no 1200 to bych je poslal do kopru !!milosh píše:Diky za podporu kolego, aspon nekdo vi kolik co stoji