DM: Úprava vůle řazení
Re: DM: Úprava vůle řazení
Dneska jsem taky trochu upravil s pomocí víčka od spreje. Ta změna je neuvěřitelná
Opel Astra G, 1.8 16v (X18XE1) 85 kW, hatchback, r.v. 1998
https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?f=47&t=23618
https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?f=47&t=23618
- Reklama
I já se konečně dokopal zneškodnit tu vůli, šel jsem cestou stahovací pásky ( Kroup návod), naprostá spokojenost.
Jak už psal Rp79, díru jsem vytavil pájkou, jediný poznatek, Astra má krapet jinou konstrukci než Zafira, na Zafiře je hustší pole výstuh, musí se tavit s vyšší přesností, ale není s tím zásadní problém. Po pár km bych řekl, dobrá vychytávka
Jak už psal Rp79, díru jsem vytavil pájkou, jediný poznatek, Astra má krapet jinou konstrukci než Zafira, na Zafiře je hustší pole výstuh, musí se tavit s vyšší přesností, ale není s tím zásadní problém. Po pár km bych řekl, dobrá vychytávka
Zafira 2,2DTi Elegance 2005, Y22DTR, Diag. OP COM (EN v.1.45), EGR emulátor
Taky jsem to netahal ven, ale vrtal jsem to z boku akučkou v autě při sundaném středovém tunelu. Ale dělalo se to blbě Vzít na to pájku je super nápadrp79 píše: ...tahlo nemusi vytahovat kvuli provrtani, ale protavit diru na pasku přimo na autě...
Astra J Sports Tourer, A20DTH, 2012
Předchozí: Astra G Caravan Njoy, Z16XE, 2003
Předchozí: Astra G Caravan Njoy, Z16XE, 2003
Dneska jsem to prubnul, zatím jen variantu s víčkem, ale místo víčka jsem použil něco mezi gumou a plastem. Uvidím až pojedu jaké to bude, příště kdyžtak zkusím tu objímku a snad nebudu muset brzo shánět novou kulisu
______
X14XE
Z20LET OPC II
______
X14XE
Z20LET OPC II
______
Tak jo, prvních 25 km najetých a je to super, páka jde krásně ztuha..takže kdo má vykvedlanou, zkuste minimálně s tím víčkem..práce na 5 minut
______
X14XE
Z20LET OPC II
______
X14XE
Z20LET OPC II
______
Zdárek chlapi.
Mám dotaz. Vůle se mi oběvila na Zafíře r.v.2000 taky, s tím, že mi teď jde i hůř zařadit jednička/respektivě na ní musím jít přes dvojku... kamarád, ke kterému auto vozím, mi řekl, že mám v háji tady řešenou kulisu. Mám tam prý lankové řazení se spátečkou do zadu. A teď k věci, vyřeším svůj problém dle vaších rad tady, nebo to mám jinak? Ještě jsem to nerozebíral, pouze oddělal koženkovou krytku řadicí páky a vůbec se mi nepozdává, že by to tam vypadalo takhle. Díky za odpověď.
Mám dotaz. Vůle se mi oběvila na Zafíře r.v.2000 taky, s tím, že mi teď jde i hůř zařadit jednička/respektivě na ní musím jít přes dvojku... kamarád, ke kterému auto vozím, mi řekl, že mám v háji tady řešenou kulisu. Mám tam prý lankové řazení se spátečkou do zadu. A teď k věci, vyřeším svůj problém dle vaších rad tady, nebo to mám jinak? Ještě jsem to nerozebíral, pouze oddělal koženkovou krytku řadicí páky a vůbec se mi nepozdává, že by to tam vypadalo takhle. Díky za odpověď.
tady jde o vychozenou paku,ne o to jestli jde zaradit kvalt ztuha nebo lehce..
______
X14XE
Z20LET OPC II
______
X14XE
Z20LET OPC II
______
Tu vůli mám tak rok, ale to řazení mi blbne tak měsíc. A je možnost to opravit u garáže? Nebo bude třeba objednat nějaký díl?
Omlouvám se za (možná) stupid otázky, ale než se do toho pustím, chci být připraven..
Omlouvám se za (možná) stupid otázky, ale než se do toho pustím, chci být připraven..
táhla řazení by měly jít seřídit, ale to bych radši nechal na servisu, kde na to mají přípravky a snad i vědí co a jak s tou kulisou nevím jak to máš.. něco by mohlo být v kize Jak na to, opel astra G, zaf. A
______
X14XE
Z20LET OPC II
______
X14XE
Z20LET OPC II
______
Jsem přes týden na montáži,tak místo ježdění na motce,se na to kouknu přes víkend. Ale díky za radu .