Jakou a jak funguje? s tim jsem jeste nedelal..Trdlo píše:Kup si závitovou vložku a dej ji tam.
Výměna termostatu - foto
- wizyy
- Kontaktovat uživatele:
Re: Výměna termostatu - foto
- Reklama
- wizyy
- Kontaktovat uživatele:
Hmm, na to bych asi musel vyndat motor...je tam malo mista na vrtani...
ja nasel tohle, co si o tom myslis : http://www.loctite.as/?p=productsMore&iProduct=297
ja nasel tohle, co si o tom myslis : http://www.loctite.as/?p=productsMore&iProduct=297
- wizyy
- Kontaktovat uživatele:
me se to prave zda nejmin problemovy...jen namicham vleju, nasroubuju, vyndam, pockam a zandam...
..a nedala by se pouzit ta vlozka do puvodniho zavitu...sice by byl zavit pak mensi, ale to by snad nevadilo...
..a nedala by se pouzit ta vlozka do puvodniho zavitu...sice by byl zavit pak mensi, ale to by snad nevadilo...
- wizyy
- Kontaktovat uživatele:
..tak jsem tam dal delsi sroub...M6x20 se tam jeste vesla, takze super
Zdravím! Mám dotaz,který tu určitě už několikrát byl. Mám Astru 1.8 16V r.v. 2000 a mám špatný termostat. Zajímalo by mě o kolik se přibližně zvýší spotřeba na 100 km když je pořád otevřenej a motor se pořádně neohřeje. Samozřejmě jsem si už objednal tu vložku za 301 Kč a o víkendu to vyměním. Díky za případné odpovědi.
To tazko povedat, len aby si potom nebol prekvapeny ze ti samotna vlozka moc nepomoze.....Ja som mal vlozku v pohode.Len prirubu som mal uz od tej vlozky zodratu. Cena za komplet 1800 sk....cca.60 €
Opel Insignia 2,0 Cdti 2010
Opel Astra G 1,4 16V r.v. 1999 ex...
Opel Corsa B 1,2 16V r.v. 1999
Opel Astra G 1,4 16V r.v. 1999 ex...
Opel Corsa B 1,2 16V r.v. 1999
Asi záleží ako moc zostal otvorený. U mňa to nebolo nič dramatické, skoro zanedbatelné. Viac mi vadilo, že poriadne nekúri a trvalo dlho kým aspoň trochu začala.Mikyska píše:Zdravím! Zajímalo by mě o kolik se přibližně zvýší spotřeba na 100 km když je pořád otevřenej a motor se pořádně neohřeje.
Presne ako píše langdon2. Ja som v tomto období pred rokom vymenil vložku a túto zimu už som musel vymeniť celé teleso termostatu aj s vložkou (samostatne sa nedá kúpiť)...
Tak jsem vyměnil tu vložku a funguje perfektně. Ručička drží jako přibitá a auto topí jako drak. Snad to bude hodně dlouho fungovat.
Na termostu jsem měnil pouze vložku ,mám ji tam dva roky a je v pohodě.langdon2 píše:To tazko povedat, len aby si potom nebol prekvapeny ze ti samotna vlozka moc nepomoze.....Ja som mal vlozku v pohode.Len prirubu som mal uz od tej vlozky zodratu. Cena za komplet 1800 sk....cca.60 €
Pri dolévání chladící kapaliny se nemusí odzvdušňovat? Všichní píší, že pouze dolijí, ale například u Citroena, nebo Peugeota se odvzdušňuje. Jak je to u Opla?
-
- Kontaktovat uživatele:
Mno ja nevim jak je to u opla, ale kdyz jsem menil termostat na fabii, tak se taky odvzdusnovalo. A to tim spusobem, ze se vytahlo cidlo na teplotu, ktere bylo na nejvyssim miste. Jinak si myslim, ze kdyz to neodvzdusnis, tak se az tak moc nestane, protoze se system odvzdusni sam po nejake dobe.