Rozvody
- Reklama
Re: Rozvody
na volnobehu sa auto strasne trase.to je ako keby si sedel na žabe na utlačanie piesku.ale ked zapnem klimu tak sa to zlepší.mam otáčky asi 800.neviem ci to je malo na 1,7td(50KW)
robí to zhruba tak 4 mesiace.začalo to robit zhruba vtedy ked som vymenil rozvody.preto ma napdlo ze by to mohlo byt tým
Pokud Ti to před výměno rozvodů nedělalo a po výměně jo, budou to pravděpodobně ony, ale jak už tady jednou napsal denny, ono je docela těžké Ti radit....
END
este mi prosim porad ci mi to urobi len servis opel alebo aj klasicke servisi mavaju tie fixatory.
diky moc.ja to teda skusim niekde dat pozriet či to je tym alebo nie.ale dufam ze ano lebo potom uz neviem co s tým urobím.asi potom len zatlacit do rieky
ZdravímLubo píše:Vie niekto poradit ci je pri vymene rozvod.remena potrebné menit vodnu pumpu a kladky na G 1.6 8V.Diky
Mám Astru 1,7td a teď jsem nechal dělat rozvody a bylo mi vzddělený,že se má vyměnit aji pumpa,dělá se to preventivně nemusí se,ale hrozí že se vysype krátce po rozvodech.
ja som to tiež menil pri rozvodoch.nieje to taka starsna polozka aby sa oplatilo cakat az do vtedy kym sa to rosipe.spravis s tym viac skody ako osohu lebo ked sa ti niekde rosype su s tym iba problemy a aj tak ju budes potom musiet dat vymenit.takze nerozmyslaj a men
No hlavně když se pumpa kousne (třeba vlivem stáří,m že ji nevydrží ložisko), tak ti můžou přeskočit rozvody a motor se potká....
END
1.6 ne... ale vodní pumpa stojí 850káčé takže není důvod šetřit
BMW e46 330i 3.0 R6 170kw
1.6 SZR ne, když už.manli2 píše:1.6 ne... ale vodní pumpa stojí 850káčé takže není důvod šetřit
END
- milosh
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Kdy mi doporucite delat rozvody kdyz byly delany pri 70t km? za dalsich 60 je ok? takze ve 130 pokud dobre pocitam, Pumpa pri tech 70 menena asi nebyla takze taky uz bude mit namale
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet