Za sebe ještě doplním, už mám hotovo a supr Takže Izawit oba díly včetně silenbloků, spony (na kat) + těsnění mezi 2a3 díl a to včetně dopravy do Prahy zásilkovkou 2400 kačen
Doporučuji http://www.eko-raj.cz zavolejte a domluvte se
Defender píše:Za sebe ještě doplním, už mám hotovo a supr Takže Izawit oba díly včetně silenbloků, spony (na kat) + těsnění mezi 2a3 díl a to včetně dopravy do Prahy zásilkovkou 2400 kačen
Doporučuji http://www.eko-raj.cz zavolejte a domluvte se
No vidíš a já spokojený nejsem . Cena dobrá, ale prostě ten hluk co ten výfuk vydává je příšernej! Při 80km to řve jak tuzingový fáro... Prostě ty prachy se musí někde projevit. Na Fkovou astru jsem montoval taky izawit a ten zase mezi 40-60km/h normálně pískal! Bylo to příšerný jak píšťalka ve výfuku. Tak si myslím že co kus to "originál"...
Zdravim =) Hele zkoušel už někdo z vás dávat benzínovej zadní díl na naftu? Chtěl bych na mojeho kombika vzít koncák z OPC čili na X20DTH dát zadní díl z Z20LET (jestli se nepletu teď nevim)... Myslíte že bude problém?
Astra G Caravan 2.0Di X20DTH rv.2000 W0L0TGF35Y8057505 Diagnostika Op-COM II ve vlastnictví =)
To co Opel používal v letech 80.tých , VW vymyslel již v letech 90.tých Skype: bucktekk
Astra G Caravan 2.0Di X20DTH rv.2000 W0L0TGF35Y8057505 Diagnostika Op-COM II ve vlastnictví =)
To co Opel používal v letech 80.tých , VW vymyslel již v letech 90.tých Skype: bucktekk
Ahoj, chystám se na výměnu střední a zadní části výfuku na mojí Astře X16SZR 55 kW, r.v. 98 , ale narazil jsem na menší problém. Na netu jsem v nabídkách výfuků našel dva typy a to na motor X16SZR a nebo na X1.6SZR. Hádám, že se ty výfuky liší podle typu katalyzátoru a tudíž asi není jedno jakej tam dám.
Např. Bosal je na X1.6SZR a Walker na X16SZR...jak se dá poznat jakej katalyzátor je na autě? Nebo je to jedno?
je tu niekto kto ma skusenost s vyfukom pre diesel?
uvazujem kupit nejaky polmostrow - zadny tlmic uz mam rozpadnuty
ako sa zmeni hlucnost? mozno vymenim aj stredny diel...
Astra G Caravan 2.0DI 60kW X20DTL r.v.98 (ABS, man. klima, el. okna, tempomat) foto