Jaký výfuk
Re: Jaký výfuk
Mozes poradit ako to mam z toho aukra skopirovat,alebo urobit aby ste to videli?
- Reklama
Pokus cislo dva.Clovek sa uci chybami.
http://aukro.cz/item1460805067.html?source=oo

- Mike.S
- Kontaktovat uživatele:
najeď na aukro a zkopíruj sem ten odkaz na něj 
edit: no vidiš, to je ono

edit: no vidiš, to je ono

Old cars:
Škoda 120L
Škoda Felicia Combi LXi
Actual car:
..........Holden Zafira|1.8 16V|Z18XE|by Mike.S.........
Škoda 120L
Škoda Felicia Combi LXi
Actual car:
..........Holden Zafira|1.8 16V|Z18XE|by Mike.S.........
- Danosss
- Kontaktovat uživatele:
Prosím poradil by mi někdo co se týče výfuku. Dnes jsme zjistil že mám shnilý středový díl výfuku a je v háji a musí jít vyměnit tak bych byl rád kdyby jste mi poradili jakou značku koupit a kolik asi může stát a zda je k tomu potřeba dokoupit ještě něco třeba spojky aby držel u zadního tlumiče nebo se to prodává už s výfukem, či jsou nějaké problémy při výměně. Díky za rady
Astra G hatchback, 1999, 1.8, 85 KW, stříbrná metla
staci jti treba na prima výfuky..polmosrow vyjde kolem 1000 spojovací materiál musíš koupit taky ale neboj mají tam obrázky,budeš vědět co je potřeba přikoupit je tam takový system,,,polmostrow je ok a levný a každý co není z nerezi stejně schnije,vyměn zárověn i konec 

astra G 5dv: xenony,opc front,16''corsa D... momentálně bílá+černá střecha a ruzne upravy...
- Danosss
- Kontaktovat uživatele:
konec myslíš koncový tlumič? ten mám v nerezu:D ten je docela fajn
a na kolik může vyjít celonerez střed ?:)..díky za info mrknu já jsem našel zatím nejlevnější za 1800:-/ a co firma bosal dobré špatné ?:)
Prosím našel jsem tam ještě na té stránce katalizator vyfuku a to stojí 3500
a to je ta část ještě před středovým dílem že?:D
Jestli mám dobré informace tak jsou svody --> katalizátor --> střed --> zadní tlumič ...vím že to píšu a ptám se jak blbec ale hold je to tak:D

Prosím našel jsem tam ještě na té stránce katalizator vyfuku a to stojí 3500

Jestli mám dobré informace tak jsou svody --> katalizátor --> střed --> zadní tlumič ...vím že to píšu a ptám se jak blbec ale hold je to tak:D
No myslím že se stejně vyplatí koupit (samozřejmě pro ty co bydlí blízko Polska a občas si zajedou do Gliwic) si toto co vydrží 3-5 let a pak vyměnit, než kupovat origo nebo druhovýrobu za 2 až 2,5x víc s tím že to vydrží o 2 roky dýl
http://allegro.pl/tlumik-tlumiki-opel-a ... 88268.html
A i tak přece jen jsou to díly co se cpali do Géček Clasic v Polsku tak co

http://allegro.pl/tlumik-tlumiki-opel-a ... 88268.html
A i tak přece jen jsou to díly co se cpali do Géček Clasic v Polsku tak co

Mobil : 602318645
- Danosss
- Kontaktovat uživatele:
Já už jsme z dnešního náročného dne tak blbý že jsem teď vlastně nepochopil co jsi mi tim chtěl říct:D bohužel do polska to blízko nemám:D
jojo tak ven jen středový
+ asi 2 závěsné gumy,pak sponu pak těsnění výfuku a ještě cosi tam bylo...katík nekupuj,já nevím já ho mám ve svodech ale mám jiný motor,novější rok ..

astra G 5dv: xenony,opc front,16''corsa D... momentálně bílá+černá střecha a ruzne upravy...
- Marťasek
- Kontaktovat uživatele:
Proč by jezdil do Polska? Pokud máš registraci na Českém AUKRU tak máš zároveň registraci i na polském Allergu! Si ho objednej a přijde ti poštou? Jediná nevýhoda je, při případné reklamaci... Ale tu aspoň trošku snižuje fakt, že na těch výfukách se pakticky nemá co pokazit- maximálně se může stát, že bude výfuk při jízdě v určitých otáčkách třeba nepříjemně pískat... To je pak na vopruz. 

Marťaskova Šmoulinka Z18XE - https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?f=24&t=21991&p=372504#p372504
- Danosss
- Kontaktovat uživatele:
díky za info no asi zatím koupím fakt něco obyč
a až budou prachy v budoucnu hodím tam supersprint nebo tak něco
...no reg. na aukru mám, ale právě jak píšeš ta reklamace a všechno je to takové divné navíc polákům nevěřím
nemám je rád:D jsou levní no na úkor kvality 

- Marťasek
- Kontaktovat uživatele:
A co čekáš? Holt za málo peněz málo muziky ale zase na druhou stranu měl jsem již dost výfuků s PL a vždy v še v pořádku. jednou se mi stalo že jsem dovezl výfuk na astru a bohužel při 2tis ot nepříjemně pískal. Stačilo ale troško hrubo do něj bacit a přestal
Jinak originál kupovat nemá cenu...

Marťaskova Šmoulinka Z18XE - https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?f=24&t=21991&p=372504#p372504
- Danosss
- Kontaktovat uživatele:

- Danosss
- Kontaktovat uživatele:
Tak co jsem zjistil...2200kč za italskou repliku nebo 1500 za poláka, ale toho by mi neřekl kdybych se nezeptal. Prý jej ani nenabízí že ta kvalita je prostě polská
tak teď mám dilema itala za 2200 nebo poláka za 1500 nebo toto http://aukro.cz/vyfuk-stredni-opel-astr ... 97315.html 

No to chce za toho Poláka celkem dost
já platil v Gliwicích 2050 kačen za oba díly a ten inzerát např. je zřejmě taky cena za oba s komplet výbavou 

Mobil : 602318645