Spotreba s automatem
- milosh
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Neber si to zle me to jen pobavilo jaka radost plynula z kazdeho prispevku
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
- Reklama
A viděl si někdy čísla o okamžité spotřebě třeba na náklaďáku? To jsou teprve číslaGondo píše:Musím ti říct, že od doby kdy mám na očích údaj o okamžité spotřebě, se můj styl jízdy hodně změnil. Přinutí tě to tolik netlačit na plyn. To víš, čísla okolo 30 l/100 km jsou dost hrůzostrašná
My new car ( Opel Meriva A ) :arrow: AstraMan's blue scorpion - Z17DTH, 5DV.
My ex-car ( Opel Astra G ) :arrow: AstraMan's silver dragon - X20DTL, 5DV.
My motto :arrow: Činy jsou více, než slova !!!
My ex-car ( Opel Astra G ) :arrow: AstraMan's silver dragon - X20DTL, 5DV.
My motto :arrow: Činy jsou více, než slova !!!
Tak to jsem neviděl. Měl jsem možnost řídit naložené Volvo, 40 tun, byl to nějaký nový model. Kokpit jako v Boeingu, samé obrazovky, 12 rychlostí automat. Líbilo se mi to, ovládalo se to stejně snadno jako Astrule. Ovšem nemusel jsem s tím couvatAstraMan píše:A viděl si někdy čísla o okamžité spotřebě třeba na náklaďáku? To jsou teprve čísla
Spotřebu jsem ale neřešil. Dovedu si jí ovšem představit.
Takhle jsem to ovšem nemyslel. Nejezdím tak, abych znepříjemňoval život ostatním. Ti nedočkavci většinou předjíždějí už v obci a při jejím opouštění tam už tu svou devadesátku mají. Spousta lidí prostě vyrazí vpřed, když v dálce vidí konec vesnice. Člověka který dodržuje 50 poctivě až k ceduli potom považují za loudu, kterému je třeba předvést, jak se má jezdit.
Taky si nemyslím, že po opuštění obce musím na 90 zrychlit během jedné sekundy. Zrychluji zvolna, ovšem určitě bych to nenazval plazením ani zdržováním. Je to normální plynulá jízda. Z mého pohledu je naopak nenormální jízda rychlostí 110 mimo dálnici, předjíždění v nepřehledných úsecích a pod.
Taky si nemyslím, že po opuštění obce musím na 90 zrychlit během jedné sekundy. Zrychluji zvolna, ovšem určitě bych to nenazval plazením ani zdržováním. Je to normální plynulá jízda. Z mého pohledu je naopak nenormální jízda rychlostí 110 mimo dálnici, předjíždění v nepřehledných úsecích a pod.
Jojo, vim o cem mluvis, ja taky jezdim 50 az k ceduli konec vesnice a taky me vetsina predjede uz v obci .... To me taky ukrutne stve. Zvlast lidi kteri jedou porad 70 (v obci i mino) - ti si tukaj na celo nejvic kdyz me predjizdej
Kazdopadne myslim ze podle tech norem pocitaj s vetsima zmenama rychlosti, takze kdyz se jede plynule, tak je ta spotreba nizsi.
Kazdopadne myslim ze podle tech norem pocitaj s vetsima zmenama rychlosti, takze kdyz se jede plynule, tak je ta spotreba nizsi.
- milosh
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Ok panove nechame toho ot a budeme se venovat zase hodnotam kvuli kterym se na toto tema divame
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
- milosh
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Tak pro info spotreba benzin automatu:
1.8 16V - 12.1/6.8/8.8 (mesto/mimo mesto/komb)
1.6 16V - 11.6/6.5/8.4
1.8 16V - 12.1/6.8/8.8 (mesto/mimo mesto/komb)
1.6 16V - 11.6/6.5/8.4
- milosh
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
A kolik jsi mel nejmensi spotrebu? Jedu brzy dlouhou trasu skoro po dalnici stale tak jsem zvedav kdyz pojedu na klobouka zda mam cakat aspon tech 6.5L