Dojezd na rezervu nádrže
- libor pospisl
- Reklama
Zdravim všechny!
Nechapu proč se bavíte o bordelu v nádrži, vždyť kdyby tam nejakej byl tak ho nasajete i s plnou nádrží a nasledně se zachytí ve filtru který je pro to určený. A nebo si snad někdo myslíte že je benzin z nádrže odčerpáván od hladiny? To by bylo jednak tecnicky nemožné a jednak by pri sebemenším šplouchnutí došlo k zavzdušnění. To můj nazor.
Astra G 1,8 16V Kombajn
Nechapu proč se bavíte o bordelu v nádrži, vždyť kdyby tam nejakej byl tak ho nasajete i s plnou nádrží a nasledně se zachytí ve filtru který je pro to určený. A nebo si snad někdo myslíte že je benzin z nádrže odčerpáván od hladiny? To by bylo jednak tecnicky nemožné a jednak by pri sebemenším šplouchnutí došlo k zavzdušnění. To můj nazor.
Astra G 1,8 16V Kombajn
TVŮJ NÁZOR JE LOGICKÝ I SPRÁVNÝ.FULLIN píše:Zdravim všechny!
Astra G 1,8 16V Kombajn
spermin = hermin dříve X16XEL EDICE 100
od 15.10.2007- upravený AGR
nyní Civic
od 15.10.2007- upravený AGR
nyní Civic
Asi to jsou všechno mýty;) ale ze zkušenosti vim, že veškerá technika si žije svůj život.... a dělá si co chce...spermin píše:TVŮJ NÁZOR JE LOGICKÝ I SPRÁVNÝ.FULLIN píše:Zdravim všechny!
Astra G 1,8 16V Kombajn
ASTRA G 1.6 sedan...
Ještě k těm velikostem nádrží: Astry 52l, Zafiry a Vectry 58l, přitom třeba Vectra B 1,8 16 V, kterou jsem vlastnil, má na budíku paliva jako maximální hodnotu uvedenou číslovku 60. A v manuálu je objem nádrže 58l. Vysvětluju si to tak, že ty dva poslední litry jsou ty mimo nádrž, tzn. ve vedení mezi nádrží a čerpacím otvorem. Toť pouze můj odhad.
Opel Zafira 1,8 16V CDX, X18XE1
1,8 - 92kW
Nedobrovolne zjisteno:
Po prvnim bliknuti - asi tak u 80 km dojezdu dle PP - ujedu cca 50 km kdyz nedavam pozor na spotrebu (dalnice 130km/h). Pod 50 km dojezdu dle PP kontrolka blika, ... ale zkusenosti z Octavie I by to melo jet urcite 100 km na rezervu a tak jedu dal, ne??? ... no a u dojezdu 33 km to udelalo skyt a THE END.
Takze pri dojezdu pod 50 km rychle najit pumpu
Po prvnim bliknuti - asi tak u 80 km dojezdu dle PP - ujedu cca 50 km kdyz nedavam pozor na spotrebu (dalnice 130km/h). Pod 50 km dojezdu dle PP kontrolka blika, ... ale zkusenosti z Octavie I by to melo jet urcite 100 km na rezervu a tak jedu dal, ne??? ... no a u dojezdu 33 km to udelalo skyt a THE END.
Takze pri dojezdu pod 50 km rychle najit pumpu
Je tech 52l u astry overenych? Vim, ze kdyz nadrz vyjedu "na sucho", tak tam vleze 47 litru a to az jedine pri tankovani po okraj.duff74 píše:Ještě k těm velikostem nádrží: Astry 52l, Zafiry a Vectry 58l, přitom třeba Vectra B 1,8 16 V, kterou jsem vlastnil, má na budíku paliva jako maximální hodnotu uvedenou číslovku 60. A v manuálu je objem nádrže 58l. Vysvětluju si to tak, že ty dva poslední litry jsou ty mimo nádrž, tzn. ve vedení mezi nádrží a čerpacím otvorem. Toť pouze můj odhad.
(Dojezd na sucho jsem si nedobrovolne overil).
no kdo vi, me kdyz se to vzdy rosviti, najedu tak 20km a jedu tankovat tak tam dam max 44l vic ani n, a to davam az po okrajShintec píše: Je tech 52l u astry overenych? Vim, ze kdyz nadrz vyjedu "na sucho", tak tam vleze 47 litru a to az jedine pri tankovani po okraj.
(Dojezd na sucho jsem si nedobrovolne overil).
Opel Astra G 5dv Hatchback 1,6 16V ,Z16XE, 74kw , r.v. 2001
tak to ti rezerva sviti pri 2 litrech ne ja taky tankuju, cvakne, a dotankuju ale proste vetsinou po rezerve 44 litru, nevim no jak to tam jeJocker píše:Já když jsem naposledy tankoval, tak mi ještě kontrolka nesvítila, a ručička byla ještě celkem dost nad červenym polem, tankuju vždy až po hrdlo - cvakne - popovytahnu pistoli a tankuju dal, platil jsem za 48,67 litrů benzínu.
Opel Astra G 5dv Hatchback 1,6 16V ,Z16XE, 74kw , r.v. 2001
- milosh
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
kamo mas astru urcite? mi to pripada jako to kdyz majitel fabie 1.2htp vypravi jak mu to ve meste bere 3l/100kmJocker píše:Já když jsem naposledy tankoval, tak mi ještě kontrolka nesvítila, a ručička byla ještě celkem dost nad červenym polem, tankuju vždy až po hrdlo - cvakne - popovytahnu pistoli a tankuju dal, platil jsem za 48,67 litrů benzínu.
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet