sorry, že cituju, ale je to starší příspěvek. Herry, dělá mi to samý, zatím to nijak neřeším, ale jen se chci zeptat, jestli ti to dělá furt nebo už jsi něco vyměňoval?HerryCZ píše:Tak chybu 0170 mam taky a obcas, teda hlavne pri jizde na stejny plyn (dalnice apod) se mi rozne kontrolka. Ale jinak spotreba a vykon beze zmen. Kdyz jsem byl v UH, tak RomanK to videl na zadni lambdu, ale vzhledem k tomu, ze jedine, jak to otravuje je obcasne rozsviceni kontrolky a pak zhasnuti, tak to neresim. Ale kod chyby ne vzdy ukazuje na jednu a tu samou vec.
Vyblikání kódů
Re: Vyblikání kódů
Sháním zásobník do CDC-601A * Už jsem to vyrval a dal si transmitter :-) *
Opel Astra G 1.6 Twinport Elegance Z16XEP (r.v. 2003) https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?f=49&t=20927 https://www.astra-g.cz/galerie/marko/
OpCom 2010 USB EN
Opel Astra G 1.6 Twinport Elegance Z16XEP (r.v. 2003) https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?f=49&t=20927 https://www.astra-g.cz/galerie/marko/
OpCom 2010 USB EN
- Reklama
-
- Kontaktovat uživatele:
Hoi, byla to vaha vzduchu.
Díky...
Sháním zásobník do CDC-601A * Už jsem to vyrval a dal si transmitter :-) *
OpCom 2010 USB EN
OpCom 2010 USB EN
- StistkoOpel
- Kontaktovat uživatele:
Tak jsem to dnes také zkusil a funguje to , a ukazuje mi to Besprávný signál ventilu EGR a Poškozený ventil EGR , což by vysvětlovalo proč mi tak hrozně skákali otáčky a proč auto někdy cuká , teď mě jen napadá otázka co stím tedy ?
/

Opel = kupa problémů ,ale jedna velká láska.
1.6 16V Edice 100 jubileum
Nyní Hyrošima Astra hadr :((
nejprve odpojit, projet A HNED UVIDÍŠ, BYLO LI TO TÍM
potom ZASLEPIT podle motoru
potom ZASLEPIT podle motoru
spermin = hermin dříve X16XEL EDICE 100
od 15.10.2007- upravený AGR
nyní Civic
nyní Civic
- StistkoOpel
- Kontaktovat uživatele:
hele tak kmému divu už zadělána dokonce byla tak jsem ji otevřel no a mé první pocity jsou takové ,že auto bylo hned živější a krásně táhlo
) je možné ,že majitel ppředemnou mu to dělalo nějakou neplechu tak to zadělal možná to mohlo být spojeno se starou lambda sondou protože měla jinak propojeny kabely tak mu to mohlo zlobit a dím udělal tento krok no nicméně mě to teď jde
)

no vidíš, po zaslepení bude svítit, ale nemá vliv na chod.
po odpojeni svítí ihned při startu, ale to samé nemá vliv na chod.
asi bylo zaslepeno špatně.
po odpojeni svítí ihned při startu, ale to samé nemá vliv na chod.
asi bylo zaslepeno špatně.
nyní Civic
nyní Civic
- StistkoOpel
- Kontaktovat uživatele:
právě že teď už zaslepeno není a jede to krásně
ten volnoběh je sice furt takovej nic moc ,ale oproti tomu co to dělalo předtím je to roztíl a lepší 

no, asi to nebylo zaslepeno, že by se někdo nudil.
nyní Civic
nyní Civic
- StistkoOpel
- Kontaktovat uživatele:
říkám mohl to udělat z důvodu ,že byla špatná lambda sonda a nevěděl to tak zkusil zaslepit tohle,protože stará lambda byla úplně KO ,no ale stejně se to pořádně projeví až při delší cestě dneska jsem to udělal a jenom kousek protáhl tak uvidíme jaké to bude na delší trase 

- StistkoOpel
- Kontaktovat uživatele:
Problém s nestabilním plynem vyřešeň a auto když je ohřáté už drží hezky na těch 800-900 ot/min 

dej echo, čím to bylo, třeba to někomu pomůže. 

nyní Civic
nyní Civic
- StistkoOpel
- Kontaktovat uživatele:
no hele když jsem tenktá kupoval auto byla v háji lambda a občas se při jízdě rozsvítila porucha ,pak už svítíla pořád a lambda byla úplně KO ,ale s otáčky mi to problém nějak nedělalo ,no pak jsem koupil novou chyba přestala svítit, ale otáčky lítali a klesali k 500 ot/min až se auto klepalo a rozsvícela se kontrolka tlaku oleje a tak jsem zkusil vyblikání kódů tam mi to ukázalo chyby na EGR ventilu a tady jsem se dočetl ,že pomáhá ho "zaslepit" tak jsem ho vyndal a zjistil ,že už zaslepen je tak jsem to dal pryč a nechal to jak to má být a parádá
když tedy motor není ještě zahřán na provozní teplotu tak se otáčky držejí 1200-1300 ,ale jak se ohřeje je to super
možná ještě bude třeba špatné nějaké čidlo, ale to jen když je to studené hlavně jsem spokojen ,že otáčky už nejsou tak nízko a jsou tam kde mají být 

Dneska jsem si nechal načíst chybové kody,protože mám problém s prvními pár km na LPG denně v mínusových teplotách.Jde o to,že když ráno nastartuji,tak auto jede na benzín uplně super.Po dosažení určené teploty se to přepne na LPG a začne to jet dost hrubě.Po cca 5-10km to jede v pohodě i na LPG.
Chyby tam mám
0170 Nesprávné složení směsi - směs příliš chudá nebo příliš bohatá
0200 Poškození/porucha v obvodu vstřikovače
0335 Nesprávný signál čidla otáček klikové hřídele A
Jezdím pravidelně k dennymu,ale ten mě říkal,že na benzín to jede v pohodě a je to problém plynaře,ten mě zase říká,že je to problém motoru a ne chodu na LPG.Samozřejmě že logicky má pravdu Denny a ne plynař.Zapalovací lištu jsem měnil,svíčky taky,filtry taky.Napadá Vás někoho co s tím ještě?
Motor mám 1.6 16v XEL,LPG systém Magic.
Chyby tam mám
0170 Nesprávné složení směsi - směs příliš chudá nebo příliš bohatá
0200 Poškození/porucha v obvodu vstřikovače
0335 Nesprávný signál čidla otáček klikové hřídele A
Jezdím pravidelně k dennymu,ale ten mě říkal,že na benzín to jede v pohodě a je to problém plynaře,ten mě zase říká,že je to problém motoru a ne chodu na LPG.Samozřejmě že logicky má pravdu Denny a ne plynař.Zapalovací lištu jsem měnil,svíčky taky,filtry taky.Napadá Vás někoho co s tím ještě?
Motor mám 1.6 16v XEL,LPG systém Magic.
Astra G 1.6 16v XEL LPG...
- denny
- Kontaktovat uživatele:
To P0335 značí,že mohl začít zlobit snímač ot klikovky.
Jinak taky tady hlavně napiš,že na benzín jde motor zcela klidně na všechny válce a na plyn okamžitě začne kulhat jabyže na tři.
Zkouška je jednoduchá.Zkus vymazat paměť,pak vypni zcela plyn a jezdi jen na benzín-třeba dopoledne a odpoledne to vyčteme,co se tam nasbíralo.
Jinak taky tady hlavně napiš,že na benzín jde motor zcela klidně na všechny válce a na plyn okamžitě začne kulhat jabyže na tři.
Zkouška je jednoduchá.Zkus vymazat paměť,pak vypni zcela plyn a jezdi jen na benzín-třeba dopoledne a odpoledne to vyčteme,co se tam nasbíralo.