Dojezd na rezervu nádrže
- Reklama
moje auto ještě neochutnalo jinej benzín než shell, možná fšude lijou stejnej, ale aspon pro ten pocit, a pro ty body )))
ale klubo: Nevím proč by mělo při rezervě auto nasát všechen bordel v nadrži, vysvětli, podle mě to nemá vliv na to jestli je plná nebo prázdná...
ale klubo: Nevím proč by mělo při rezervě auto nasát všechen bordel v nadrži, vysvětli, podle mě to nemá vliv na to jestli je plná nebo prázdná...
Astra G Caravan 1,6 16v, Corsa A styling OPC
když máš hodně paliva v nádrži tak se ten bordel naředí, když tam máš 2 litry tak moc ne....ono po 150tis najetejch už toho humusu v nádrži je dostFBS píše:moje auto ještě neochutnalo jinej benzín než shell, možná fšude lijou stejnej, ale aspon pro ten pocit, a pro ty body )))
Zprávy prosím pouze emailem na info zavináč doopla.cz
BORDEL????
Bordel? Už jse to měl někdo rozebraný? Nechá se to nejak vyčistit?? vypláchnout?
astra G 100 edition X16SZR caravan 55kw
Nádrž
Píšete tady že má nádrž 52 litrů.Já byl dnes tankovat,20 litrů jsem tam nalil z kanystru a 34 u pumpy.Nějakej zbytek jsem měl v nádrži.Když to tak sečtu tak jsem tam mám 55 litrů.Je to možný.Taky je fakt že ručička ukazuje až za poslední čárku.
A ještě jeden dotaz,ručička palivoměru mi ukazuje hodně rozdílně když stojím na rovině nebo v kopci.Čumákem dolů víc a čumákem nahoru míň paliva v nádrži.Dělá vám to taky nebo jsem výjimka.Nejsem si jistej kolik mám paliva a spotřeby se taky nějak dopočítat nemůžu.
A ještě jeden dotaz,ručička palivoměru mi ukazuje hodně rozdílně když stojím na rovině nebo v kopci.Čumákem dolů víc a čumákem nahoru míň paliva v nádrži.Dělá vám to taky nebo jsem výjimka.Nejsem si jistej kolik mám paliva a spotřeby se taky nějak dopočítat nemůžu.
Re: Nádrž
Spotřebu počítej vždy při dotankování na plnou nádrž - to je nejpřesnější. Měřit spotřebu podle palivoměru s nějakou rozumnou tolerancí nejde.Jirka píše:Píšete tady že má nádrž 52 litrů.Já byl dnes tankovat,20 litrů jsem tam nalil z kanystru a 34 u pumpy.Nějakej zbytek jsem měl v nádrži.Když to tak sečtu tak jsem tam mám 55 litrů.Je to možný.Taky je fakt že ručička ukazuje až za poslední čárku.
Astra Caravan 1,7dti, 2002, Y17DT
-
- Kontaktovat uživatele:
Čau ve spolek. Co se tíče nečistot v nádrži a nedostatku paliva: u benzínu nedochází k žádnému poškození,když dojde benzín.Od rozblikání kontrolky by jste měly dojet od 50 - 72 km,opět záleží na stylu jízdy.
Vnikání nečistot do vstřikovacího systému zabraňuje čistič paliva.(všechny Opely jsou jím vybeveny)
Co se týče dieslových motorů nedoporučuji testovat,kdy nafta dojde,u EDC vstřikování by mohlo po opětovném skoušení skutečně dojít k poškození čerpadla.Jeho oprava se pohybuje od 5000,- - 17000,-
nové čerpadlo pro např.Opel Omega 2.5 tds 95tis.
Vnikání nečistot do vstřikovacího systému zabraňuje čistič paliva.(všechny Opely jsou jím vybeveny)
Co se týče dieslových motorů nedoporučuji testovat,kdy nafta dojde,u EDC vstřikování by mohlo po opětovném skoušení skutečně dojít k poškození čerpadla.Jeho oprava se pohybuje od 5000,- - 17000,-
-
- Kontaktovat uživatele:
dojezd na nádrž
Čau,hele jednou jsem byl nucen experimentovat s dojezdem.
Po rozsvícení kontrolky ukazoval palubní počítač dojezd 70 km.Jel jsem z Příboru do Olomouce. V tu dobu jsem jel s kámošem a domluvili jsme se že budeme tankovat na Aralu snažil jsem se jet podle počítače takže jsem nad 180 nešel a udržoval jsem spotřebu okolo 7-9 litrů max. po dojetí do Olomouce jsem tankoval počítač ukazoval dojezd ještě 11km.
Z práce vím že benzín dochází okolo 6km
Astra g 2.0 16 V
Po rozsvícení kontrolky ukazoval palubní počítač dojezd 70 km.Jel jsem z Příboru do Olomouce. V tu dobu jsem jel s kámošem a domluvili jsme se že budeme tankovat na Aralu snažil jsem se jet podle počítače takže jsem nad 180 nešel a udržoval jsem spotřebu okolo 7-9 litrů max. po dojetí do Olomouce jsem tankoval počítač ukazoval dojezd ještě 11km.
Z práce vím že benzín dochází okolo 6km
Astra g 2.0 16 V
- james11
- Kontaktovat uživatele:
to by mohlo stačit, na pohodumanli2 píše:po rozblikání kontrolky 40-70km podle stylu jízdy......
<b>Astra 1,6 16V </b> http://sux.cz/252
- eSITe
- Kontaktovat uživatele:
BLBOST !jonyr píše:Čau ve spolek. Co se tíče nečistot v nádrži a nedostatku paliva: u benzínu nedochází k žádnému poškození,když dojde benzín.Od rozblikání kontrolky by jste měly dojet od 50 - 72 km,opět záleží na stylu jízdy.
mne sa to podarilo prepisknut dosiel mi benzin a velke problemy nastaly nakolko auto zacalo vela zrat a neslo tak jak malo (skubalo,slabo tahalo atd) a po nielkokych dnoch hladania priciny si to nakoniec odnesla zapalovacia cievka (zapalovaci modul ci co to vlastne je )
Takze .. stale mat v nadrzi aspon 5-6 litrikov