Vyblikání kódů
Re: Vyblikání kódů
Zdravím všechny na foru.
Zkoušel jsem vyblikat chyby na Zafiře s motorem Z18XE r.v.2001 a vyšel mě kód 2108, který jsem bohužel nikde nenašel
Nevíte někdo co by to mohlo znamenat?
Díky všem.
Kamil
Zkoušel jsem vyblikat chyby na Zafiře s motorem Z18XE r.v.2001 a vyšel mě kód 2108, který jsem bohužel nikde nenašel
Nevíte někdo co by to mohlo znamenat?
Díky všem.
Kamil
- Reklama
rami píše:Mel jsi pravdu. byl jsem na diag a je to 0105 .Frydex píše:To je nějaká blbost... sedmička na začátku asi nebude. ..
Jinak by to mohlo být 0105 Nesprávný signál z čidla tlaku MAP
Je to tydy vaha vzduchu ?Co mam promerit,kdyz to dela jen obcas ?
Co mam namerit na jednotlivych dratech k te vaze a na jake piny jdou na jednotku ?
Kuci,poradi nekdo ????
Ahoj
Včera jsem vyblikal závady a nic mi to neukázalo na displeji.Jenom mi blikala kontrolka auto s klíčem.Tak nevím jestli tam mám nějakou chybu. Jinak když jsem byl na diagnostice tak mi to házelo chybu lamda sondy, ale ty mám obě vyměněni.Tak nevím.
Včera jsem vyblikal závady a nic mi to neukázalo na displeji.Jenom mi blikala kontrolka auto s klíčem.Tak nevím jestli tam mám nějakou chybu. Jinak když jsem byl na diagnostice tak mi to házelo chybu lamda sondy, ale ty mám obě vyměněni.Tak nevím.
však proto vyblikat. Přepojíš piny a otočíš klíčkem do první polohy, aby naběhly kontrolky. Srovná se ti rafička paliva, naběhnou kontrolky, potom zhasnou a kontrolka motoru začne blikat. Vyblikává číselný kod. Bliká asi dvakrát za sekundu, když přechází na další číslo je asi vteřinová pauza. Pro číslo 0 blikne 10x, dále čísla dne blikání. Kod má vždy 4 čísla ty si potom tady dohledáš, někdo jsem dával seznam chyb, najdi si ho.suly píše:Ahoj
Opel Astra g x16xel caravan
ex: Peugeot 309 1,3 green line, R.I.P. - rusted in peace
koukáš na to ze špatný strany, správné piny jsou v tý řadě dál od řidiče a počítáš je jakoby od směru řadící pákyprometheus.cz píše:Ahojte,
mam Astru G 17TD rv99, chtel jsem vyblikat pamet zavad, ale po sundani krytky z konektoru jsem byl prekvapen ze PIN6 nema zadny vodic, je mozne aby to bylo nejak prehazene? jakou by mel mit barvu jeho vodic.
díky, Lukáš.
Čau pánové mám dotaz : Několik let jsem si vyblikával chyby přemostěním pinu 5-6 ,mám motor x16xel r.v. 1999 a najednou to nejde ,co se stalo ,poradí někdo ,dík.
Vivaro 1,9 DTI 2003
Zafira 1.8 2006 LPG
Captur 1,5 dCi 2013
Zafira 1.8 2006 LPG
Captur 1,5 dCi 2013
třeba to bude OK
spermin = hermin dříve X16XEL EDICE 100
od 15.10.2007- upravený AGR
nyní Civic
nyní Civic
nestrkáš tam blbě drát? Jinak zkus třeba koupit na aukru ten čínský kabel obd2 stojí 250,- tuším a stáhni si soft k tomu (op-com, opeltech2, atd) je toho na ulozto.cz celkem dost. Já už neblikám, ale radši tahám počítač do auta. Naposledy se mi nepovedlo vyblikat špatný egr a v op-com mi jí našel.Milan967 píše:Čau pánové mám dotaz : Několik let jsem si vyblikával chyby přemostěním pinu 5-6 ,mám motor x16xel r.v. 1999 a najednou to nejde ,co se stalo ,poradí někdo ,dík.
Čaute... dneska mi to na dálnici přeplo do nouzovýho a teď jsem si teda vyblikal chybu (brzda+plyn+klíček) a nějak se mi to nerovná s tim seznamem na první stránce! Počty blikanců: 10-6-10-7 a pak zhasne definitvně. Poradíte někdo? (mam Z16XE)
P0607 Modul kontroly klepání motoru; vyměnit řídicí jednotku C-02
wtf? Co to znamená? Co to stojí? Moc díky, za info...
tak to teda netusim len som ktomu cislu nasiel text
nejdříve si pročisti konektory od modulu, někdy to stačí.
nyní Civic
nyní Civic
Vůbec netušim, kde bych je měl hledat...
tady poradí Deny- snad to bude čidlo na klikovce. V jak nato je Obr, já ho nemám.
nyní Civic
nyní Civic