Prosím o radu nebo zkušenost....
Prosím o radu nebo zkušenost....
Asi před měícem se mi rozsvítila kontrolka motoru při jízdě, motor zhasl ale hned při nastartování fungoval jako by nic,kontrolka zhasla tak jsem to neřešil. Dneska jsem jel v tom vedru a asi po 10 kilometrech mi zhasl uprostřed kruháče motor rozsvítila se kontrolka motoru a auto dojelo. Neříkám nic o mých nervech malý klouček v autě 40 stupnňů venku a plno aut za mnou v koloně... Auto jsme odtáhli ke krajnici a při nastartování to chytalo jiskru, ale to bylo tak všechno a kontrolka pořád svítila motoru. Odtahovka by mně vyšla na 2000,- tak mně odtáhl kámoš přímo do oplu v Ostravě u Sýkoráku cca.15 km od nehody.... Po příjezdu do servisu auto normálně jako by nic chytlo a začlo normálně fungovat, tak se tam na mně dívali jako na blbce.... Ale na předchozívh 5 ti pokusech před odtahem vůbec nic, nechytlo ani jednou. Nemáte někou radu nebo zkušenost??? předem díky moc zarytý oplák
- Reklama
Re: Prosím o radu nebo zkušenost....
Když už si tam byl, dali Ti auto alespoň na diagnostiku? Co vypsala za chybovou hlášku ?
Jinak jaký máš například typ motoru ? Bo benzín a diesel dva odlišné motory
Jinak jaký máš například typ motoru ? Bo benzín a diesel dva odlišné motory

My new car ( Opel Meriva A ) :arrow: AstraMan's blue scorpion - Z17DTH, 5DV.
My ex-car ( Opel Astra G ) :arrow: AstraMan's silver dragon - X20DTL, 5DV.
My motto :arrow: Činy jsou více, než slova !!!
My ex-car ( Opel Astra G ) :arrow: AstraMan's silver dragon - X20DTL, 5DV.
My motto :arrow: Činy jsou více, než slova !!!
Na diagnostiku to hodí až v pátek jinak mají plno.... mám benzín 1.6 8v 55kw. Hned říkali že mi kdyžtak vymění řídicí jednotku za 15000,- tak to jsem říkal
... Ale jezdím za rodiči 1 měsíčně cca 190km do Orlických hor a nedokážu si představit že mi to chcípně a nebude startovat někde na půlce cesty tak asi na té dálnici rovnou skončím pod nějaké auto.... Jinak ty noční to je hnus

Denisio, výměnu řídící jednotky v oplu jsem měl za 7800, včetně práce!!! (2roky zpět - mají tam program na starý auta...čím starší oplík, tím větší sleva...zeptej se na to.)- ale určitě bych ji neměnil jen tak pro nic zanic.
Nemůžeš mít problém jen s přívodem paliva...je pravda, že bez diagnostitky se toho moc nepozná! hodně štěstí.
Nemůžeš mít problém jen s přívodem paliva...je pravda, že bez diagnostitky se toho moc nepozná! hodně štěstí.
Astra von Barča 1,6 8ventilů-X16SZR
05.1998- Germany od 03.2006 v mé državě..
05.1998- Germany od 03.2006 v mé državě..
Tak odešla mi baterka .-( nová kolem 2000,-
vidím že jsi z vratimova, jak stará byla ta baterka. vůbec nemusí být špatná.
Zamyšlení pro adminy. co takhle dát mezi důležité že i baterka potřebuje péči a kontrolu, cca za 1/4 až 1/2 roku podle jízdy.
Zamyšlení pro adminy. co takhle dát mezi důležité že i baterka potřebuje péči a kontrolu, cca za 1/4 až 1/2 roku podle jízdy.
spermin = hermin dříve X16XEL EDICE 100
od 15.10.2007- upravený AGR
nyní Civic
od 15.10.2007- upravený AGR
nyní Civic